سلام دوستان تلگرام من به هیچ وجه آفلاین نمینویسه
میشه بگید مشکل داشت
و اینکه اگه تلگرام هک بشه چطوری میشه فهمید که هک شدم
Printable View
سلام دوستان تلگرام من به هیچ وجه آفلاین نمینویسه
میشه بگید مشکل داشت
و اینکه اگه تلگرام هک بشه چطوری میشه فهمید که هک شدم
سلام دوست عزیزنقل قول:
به تنظیمات تلگرام برید در بخش خصوصی سازی ( privacy ) ، نوشته شده جلسه ( session ) در اینجا با هر دستگاهی که به تلگرام متصل شدید به نمایش در میاد .
اگر اکانت شما هک شده باشه حتما در قسمتی که گفتم دستگاهی که شما نمیشناسید رو میبینید .
وقتی دارین از تلگرام خارج میشین ، تلگرام به سرور اطلاع میده . در این لحظه اگه ارتباطتون از دست بره سرور تلگرام متوجه خروج شما از برنامه نمیشه . برای همین بهتره اول از برنامه خارج بشین بعد اینترنت رو قطع کنین .
تلگرام جدیدا خیلی قاطی داره ! طرف امروز انلاین میشه ولی وقتی چک میکنی زمان انلاین بودنشو میزنه یه روز پیش !
جدیدا آپدیت داده این مشکلات رو حل کردهنقل قول:
- - - Updated - - -
جدیدا آپدیت داده این مشکلات رو حل کردهنقل قول:
چطور میشه لینک یه گروه رو واسه یک نفر فرستاد ؟؟
یه سری لینک میدن که مثلا فلان گروه تشکیل شده میتونید عضو بشید
لینک گروه رو از کجا پیداا کنم ؟؟؟
- - - Updated - - -
چطور میشه لینک یه گروه رو واسه یک نفر فرستاد ؟؟
یه سری لینک میدن که مثلا فلان گروه تشکیل شده میتونید عضو بشید
لینک گروه رو از کجا پیداا کنم ؟؟؟
اگه مدیر گروه باشین ، میتونید توی پروفایل گروه در اون قسمت که اعضارو میتونید اضافه کنید به گروه ، گزینه ای وجود داره به عنوان Invite to Group via Link .نقل قول:
مشکل همینهنقل قول:
طرف مدیر گروه هست ولی این گزینه موجود نیست !!!
ببینید اولین نفری که گروه رو ساخته کی بوده اون حتما این امکان رو دارهنقل قول:
من یه مشکلی با نسخه دسکتاپ تلگرام دارم. اونم اینه که میخوام پیام هایی که برام میاد بالا سمت راست صفحه نمایش داده بشه. ولی برای من پیش فرض پایین سمت راست نشون میده. برای دوستم بالا سمت راسته ولی من هرکاری کردم توی تنظیمات گزینه ای پیدا نکردم. میشه راهنمایی کنید؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط greena [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ايا ميشه محل ذخيره فيلم و عكس تلگرام رو تغيير داد؟
مثلا بره تو رم گوشي؟
سلام
منظورتون میکرو اس دی هست؟
آخه رم حافظه ای که برنامه ها موقع اجرا ازش استفاده می کنند
بله