مطمئنی با 256کیلوبیت 100گیگ؟نقل قول:
من خیلی با شرکت های مختلف و تنظیم مقررات صحبت کردم سر همین موضوع نت نامحدود و حداقل ترافیک تضمین شده.
اینطور که تنظیم مقررات به من گفت این بود شرکت ها پلن های سرویس ها رو برای تائید برای ما میفرستند و براساس کف ترافیک قابل دانلود در ماه نرخ تعیین میشه. که شرکت ها اسمشو میگذارن هدیه ترافیک با سرعت بالاتر یا حداقل تبادل ترافیک در ماه...
من با سابقه و تجربه ای که از شاتل دارم بعید میدونم شاتل با 43تومن بگذاره کسی 100گیگ دانلود کنه بی شرف تر از این حرفاست :n02: حتی شبانه رایگان هم شما 2-3شب پشت سرهم دانلود کنید باقی ماه رو باید با 5-4کیلوبایت حال کنی.
الان هم اونطور که خبرهاشو دوستان میگذارن هم پول میگیره برای رایگان شبانه و هم محدود میکنه مثل قبل. :n31: من خودم 8مگ داشتم محدودم کردن بعداز 3شب روی 5کیلوبایت هیچ کاری هم نتونستم بکنم :n02:.
خلاصه اینطور که توی سایتشون نوشته بین 256کیلوبیت و 1.5مگابیت سرعت رو باز میگذاره تا حجم 17گیگ بعدش قطعا 32کیلوبایت میشه. اگر 1/8 رو در موردتون اجرا نکنند که بعید میدونم از این لطف ها به کسی کنه تا آخر ماه 32کیلوبایت میمونید. :n09:
پارس اینطور که توی سایتشون نوشته تا 10گیگ با سرعت 3مگابیت و 6گیگ با سرعت 1مگابیت و بعدش تا آخر ماه سرعت اسمی 256کیلوبیت یا 32کیلوبایت.
پارس 1گیگ کمتره قیمتشم یکمقدار بالاتره (اندک)
پیشنهاد میکنم یکماه از شاه دزد شاتل بگیری اگر خوب بود که بعید میدونم به ما هم بگی بیایم :n02:
پیشنهاد دومم این هست اگر میخوای اعصابت خراب نشه پولو بده استفاده رو ببر. وگرنه از این بهتر اینترنت افغانستان عزیز است باید راهی شد...:n16::n33: