راستی تاریخ تولد ؟ :دی
Printable View
راستی تاریخ تولد ؟ :دی
وای نه من تا حالا تاریخ تولدم رو تو اینترنت و سایتها نگفتمنقل قول:
ولی سنم زیاده دیگه ده شصتی هم هستم :n02:
سلام احمد جان :n01:
1.بهترین بازی عمرت؟
2.بهترین کمپانی بازیسازی؟
3.بهترین بازیساز؟
4.هدف نهاییت از بازیسازی؟
5.اگه ایران نبودی دوست داشتی بازیسازی رو چجوری دنبال کنی؟
6.به جز بازی کردن چه تفریح های دیگه ای رو دنبال میکنی؟
7.اگه برنامه نویسی و بازیسازی کلا انجام نمیدادی دوست داشتی چه کار دیگه ای رو دنبال کنی؟
:n12:
سلام و درود بر دوست عزیز و گرانقدر خودم آقا محسننقل قول:
hit man 1 , 2 البته بقیه نسخه هاشم خوبن ولی من بیشتر این دوتا نسخه بازی کردمنقل قول:
IO Interactiveنقل قول:
مهندس احسان خودمون :n26:نقل قول:
خوب فعلا بیشتر رو بازی های رایگان که جنبه تولید بصرفه بودن از نظر اقتصادی کار میکنم ولی در کل ایده زیاد دارم بازی های آنلاین و open world یه همچین چیزایینقل قول:
البته یه چیزهای تو مغزم هست ولی با این موتورهای زپرتی بازی سازی قابل اجرا نیست مثل یه نسل جدید از بازی که من اسمش رو میزارم بازی های هوشمند که خود بازی
حالا بر اساس افکار بازی گر یا شرایط خواص منو ها و مراحل رو ایجاد میکنه و مراحل در هر نسخه متفاوته و بی پایان کارا کتر هم به همین شکل ...
یه برنامه نویسی روانشناسانه و چندین سناریویه پویا هم می خواد ...
خوب خیلی بهتر میشد اولا دیگه از نسخه های کرک شده استفاده نمی کردم دوما ملزومات مورد نیاز بازیم رو مستقیم میخریدم یا سفارش میدادمنقل قول:
سعی میکردم یه استودیوی کوچیک راه بندازم و با دوستان هر روز کنفرانس تصویری میزاشتیما ...
کمی ورزش و گردشنقل قول:
تولید و طراحی حالا از طراحی جعبه کادویی گرفته تا طراحی مدارات اکترونیک به avr و روباتیک خیلی علاقه دارم از دستگاهای برش cnc خیلی خوشم میاد خیلی دوستدارمنقل قول:
یکی داشته باشم و برش کاری طرهامو با هاش انجام بدم ...
:n40::n40:
جایزه گشاد ترین پرسننده ی سوال رو بدید به پیامنقل قول:
از اول تاپیک تا الان همین رو کپی پیست میکنه :n02:
1- روزی چند ساعت وقت میزاری واسه اینکار؟
2- روی قسمت خاصی از بازی سازی تمرکز کردی یا روی تمام قسمت هاش کار میکنی؟
3- قبول داری گیمرها و مخصوصا بازی سازها آدم های احساساتی تری هستن و کلا فکر عمیق تری دارن؟
سلام داداش :n16:
بین 2 تا 7.5 ساعتنقل قول:
خوب رو بیشتر قسمتها یعنی هر قسمتی که لازمه باشه برای بازی مورد نظرنقل قول:
بله بیشترشون چندتا خصوصیت دارن که مشترکه که یکی همین احساساتی بودنشونهنقل قول:
بعدی هم ضریب هوشی بالاترشون هست از بقیه
سپاس:n16:
به دلیل درخواست زیاد هواداران سوال های جدید میخوام بپرسم (الکی مثلاً من تنگم)(جایزه آدم های گشاد چیز خوبی نیست کلاً :n34: )
1. چی شد بازیساز شدی؟
2.اصلاً با چی بازیسازی رو شروع کردی؟
3.نرم افزار مرتبط با بازی سازی مورد علاقت؟( به جز گیم انجین)
4.چه گیم انجینی رو دوست داری کار کنی ولی در دسترس نیست؟
5.دوست داری تو چه کمپانی بزرگی کار کنی؟ اصلاً دوست داری تو کمپانی کار کنی یا نه؟
واااای خسته شدم :n08:
آقا من تایپم خیلی سریعه اگه وقت زیاد نمیذارم برای اینه که نمیخوام خودم رو درگیر مسائل مختلف کنم. کلاً تو فروم های دیگه هم خبری ازم نیست.
رکورد بالای 70 تا کلمه درست (میانگین 5 حرف) در دقیقه هم دارم فک کنم :n02: عدد دقیقش یادم نیست ولی بخواین میرم تست میدم نتیجه لینک رو میذارم :n10::n09:
نمردیم و موفقیتت رو توی یه شاخه دیدیم :دینقل قول:
آقا من تایپم خیلی سریعه اگه وقت زیاد نمیذارم برای اینه که نمیخوام خودم رو درگیر مسائل مختلف کنم. کلاً تو فروم های دیگه هم خبری ازم نیست.
رکورد بالای 70 تا کلمه درست (میانگین 5 حرف) در دقیقه هم دارم فک کنم :n02: عدد دقیقش یادم نیست ولی بخواین میرم تست میدم نتیجه لینک رو میذارم :n10::n09:
ایول :n16:نقل قول:
خوب اول علاقه شدید دوم چون تو برنامه نویسی زیاد نتونستم جای خودم رو پیدا کنم (برنامه نویسی pc و غیره)نقل قول:
سوم الان تو مثلا مارکت بازار شاید 100 تا برنامه نویس باشه 10 تا بازی ساز (برنامه نویسی جواد شده:n21:)
خوب اولین بازی کاملی که ساختم با مولتی مدیا بیلدر بود یه بازی گل یا پوچ بود زبانشم جاوا بود خروجی exe گرفته بودمنقل قول:
بعدا با فلش و html و gamemaker , gamestudio ... هم بازی ساختم
فتوشاپ / تردی مکسنقل قول:
خوب چیز خواستی نیست همین یونیتی خوبهنقل قول:
البته گیم انجین خودم رو دوست دارم کار کنم ولی چون هنوز درستش نکردم در دسترس نیست دیگه:n31:
خوب زیاد فرق نمی کنه بیشتر استرسش رو دارم :n17:در کل اگه تو کمپانی باشی حداقل تو خیلی زمینه ها حمایت میشی این خیلی خوبهنقل قول:
نقل قول:
ایول مهندسی دیگه :n16:
سپاس فراوان :n16::n16:
ــــــلام
چطوری داش احمد:n06:
این سوالهای آشنا رو نیز جواب بده:n10::n02:
اسم کامل شما چیه؟!
متولد کدوم سال هستید؟
تحصیلات؟
محل تولد؟
محل زندگی؟
قد؟!