DL:16/UP:2 + Fastpath
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرعت آپلودتو رو چند بستن؟می تونی یک عکس از صفحه مودمت بزاری؟ پروفایل گیم هم فعاله؟نقل قول:
چطوری واست آپلود و رو 2 مگ گذاشتن ، من زنگ زدم گفتم آپلودمو بالاتر ببرین گفتن 1.5 مگ بیشتر نداریم ، بعد گفتم annexM پروفایلمو فعال کنید ، اصلا" نمی دونستن چیه،چطوری واست رو 2 مگ گذاشتن و annexm و فعال کردن؟نقل قول:
والا هفته پیش که خط رانژه شد، تنها کاری که کردم AnnexM رو از تنظیمات مودم فعال کردم، بعدش رفتم سراغ پنل شبدیز، کیفیت خط، سرعتی که آپلود 2 مگ مخصوص بازی آنلاین بود رو فعال کردم، اصلا با پشتیبانی تلفنی ارتباط نگرفتم.نقل قول:
تو کیفیت خط من اصلا" آپلود 2 مگ نیست ، فقط آپلود 1 مگ داره ، آپلود 1 مگ داره و 786 و 512 ، از اون طرفم دان استریم تا 20 مگ داره، فکر کنم واسه تو رو پورت پیشگامان سرویسو بستن ، تو مرکز ما پیشگامان سرویس نمی ده و پورت منو رو آسیاتک مزخرف بستن که سرعت آپلود بیشتر از 1 مگ هم نداره ، یکی از علتایی که کیفیت سرویست خوبه فکر کنم همینه که رو پورت پیشگامان بهت سرویس دادن، جاهایی که تحت پوشش پیشگامان نیست روی پورت آسیاتک می بندننقل قول:
مرکز مخابراتی ما پیشگامان داره و تو پنل من 2 مگی وجود نداره. ربطی به این چیزا ندارهنقل قول:
چرا اتفاقا" آسیاتک سخت افزارش بین شرکتا واقعا" ضعیف هستش،الان اکثر شرکتا مثل شاتل و ... annexM و فعال می کنن که باعث می شه سرعت آپلود تا 2 مگ بالا بره ولی تجهیزات آسیاتک تو کانفیگ پورت annexm و ندارن و ماکزیمم آپلودی که پروتای آسیاتک می دن ، 1 مگ هستش، این دوستمون که سرعت آپلود 2 مگ داره یا از پورتای پیشگامان سرویس گرفته یا تو مرکزشون خود شبدیز پورت داره.نقل قول:
ساعت 23:15نقل قول:
مولتی
و تک کانکشن
این احتمال هست. مرکز مخابراتی شلوغ باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمیدونم از پورت چه شرکتی استفاده میکنم اما گاهی وقتا آیپی متعلق به پیشگامانه.
پروفایل گیم هم فعاله.
+
وقتی از مودم asus استفاده میکنم کشش خطم تا 18 مگ عه، اما با مودم قدیمی با چیپست برادکام تا 23 مگ کشش داره و ارور crc کمتری هم میده!
down رو 23k هست بهت 2500 مگابایت دانلود میده؟نقل قول: