در حالت معمولی که سرویسهای کمتر از ۱مگابیت شبانه رایگان ندارند (باید ماهی ۳۵۰۰ تومن اضافه پرداخت بشه).نقل قول:
Printable View
در حالت معمولی که سرویسهای کمتر از ۱مگابیت شبانه رایگان ندارند (باید ماهی ۳۵۰۰ تومن اضافه پرداخت بشه).نقل قول:
مودمش وایرلس یا معمولی اگه وایرلس باشه بهشون بگم بخرن.؟نقل قول:
مودم وایرلس تک پورت مدل 1201 زایکسل است که سفارش شرکت دلسا در ایران است و در خارج از ایران وحود ندارد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس اکولایت است و حتی با پرداخت ماهانه 3500 تومان هم نمیتوانید دانلود شبانه داشته باشید، دانلود شبانه فقط برای سرویسهای اکو است.مخابرات هم در جشنواره تابستانی همین مودم را با اینترنت یک ساله 2 مگ با حجم 36 گیگ به قیمت 181440 تومان و با 1 مگ 60 گیگ به قیمت 200880 تومان میدهد و شبانه رایگان هم دارد.(این قیمتها با احتساب مالیات و رانژه است، برای بدست آوردن پول پرداختی به شاتل باید 5000 تومان هزینه رانژه به قیمت اعلام شده اضافه کنید و به عدد بدست آمده 8 درصد مالیات را اضافه کنید که 84780 تومان میشود.) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این حساب اگر مجموع مصرف اینترنت شما از 60 گیگ در سال بیشتر نباشد شاتل بهتر است و اگر مصرفتان بیشتر است و دانلود شبانه رایگان نیاز دارید مخابرات بهتر است.نقل قول:
نقل قول:
سلام
چرتو پرت میگن
من خودم ایسوز دارم
کسای دیگه ای هم دیدم که دی لینک داشتن
این جملت نشون میده که چقدر از اینترنتو پهنای باند می فهمی: "انتظار داری هر چه قدر دلت می خواد دانلود کنی ولی فکرت به این نمیرسه که دانلود زیاد شما کیفیت خط بقیه را کاهش می ده و اون فردی که مصرفش کم هست حقش هست هر زمان بخواد کیفیت مناسبی داشته باشه "نقل قول:
اینقد جملت ابتدایی و خنده داره که فک نمی کنم اصن نیاز باشه بهت جواب بدم... لیاقت امثال شماها همینه و بیشتر از این لیاقت ندارین؛خوشال باش که تو این بهشت زندگی میکنی دکتر....
بعدشم من هرچی میگم براساس خود سایت شاتل و تجربه بقیه است؛تویی که میای آمار از خودت در میاری و کلن کارت اینه که بیای اینجا از شاتل تعریف کنی بری...
با اینکه نسبت به ماههای قبل دانلود شبانه ی کمتری داشتم (10 گیگ) ولی از این ماه ساعت 1 شب تا نزدیک 4 صبح سرعتم افتضاح در حد زیر 20 کیلوبایته و بعدش میره بالا و خوب میشه .
البته دانلود های من کم حجمه و تقسیم میکنم بین چند شب و اکثرا از سرورهای داخلیه .
محدود شدم ؟ اگر محدود شدم چرا بعدش خوب میشه ؟
در ضمن این سیاست دانلود منصفانه بیشتر بازی شاتله وگرنه دوستام از شرکتهای دیگه سرویس دارن هرچقدر دانلود میکنن محدودیت ندارن . یکی از دوستام توکرج با پارس آنلاین شبی 6 گیگ دانلود میکنه هیچ وقت محدود نشده .
ISP ها باید به نسبت افزایش کاربرها کیفیت هم بالا ببرن تا مشکلی برای کسی پیش نیاد ولی بعضی ها این کار را نمیکنن .
الان دیگه پارس انلاین وصبانت هم از شاتل یادگرفتن و محدودیت رسما بورس شده!:n21:نقل قول:
سرویسهای ارت شاتل خیلی داغون شده اصلا به صرفه نیستنقل قول:
دوستان من 23 سرویسم تموم میشه،دیگه از دست شاتل خسته شدم میخوام تخلیه کنم،ب نظرتون به کدوم شرکت پناه ببرم؟:n27:
مشهد هستم.
راستی تخلیه خط چطوری هست؟اخه فردا به مدت یک هفته مسافرت میرم،اگه امروز درخواست بدم برای تخلیه،وقتی برگردم دیگه تخلیه شده؟!لازمه که خودم باشم؟
:n16: