از سرویس های دریافت رایگان اس ام اس استفاده کن. سرچ کن Receive SMS Onlineنقل قول:
Printable View
از سرویس های دریافت رایگان اس ام اس استفاده کن. سرچ کن Receive SMS Onlineنقل قول:
سلام
از طریق چه سایت یا نرم افزاری می تونم کل عکس ها و ویدئوهای یک پیج خاص رو دانلود کنم؟
اینستاگرام محدودیت کاراکتر داره؟ مثلا میخام یه متن چند خطی رو کپی پست کنم و کامنت بزارم ولی نمیزاره و یه جوری بلاک میکنه...
دوستان من یه مشکل مسخره با اینستاگرام دارم !
وقتی مودم رو ریست میکنم و ip عوض میشه عکس ها تو اینستاگرام برام لود نمیشن !
ولی همون موقع وقتی با کامپیوتر اینستاگرام رو باز میکنم همه عکس ها لود میشن !
تو گوشی نرم افزار رو کلیر دیتا هم کردم ولی بازم درست نشد !
یه جوری شده انگار فقط اینستاگرام رو گوشیم با یه ip خاصی عادت کرده ! باید دوباره مودم رو ریست کنم ip بیاد رو همون قبلی تا تو گوشی عکس ها برام باز بشن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی دیگه همین جوری ترافیکمون رو نابود میکرد حالا دیگه بدتر هم شد !
من نمیدونم یه گزینه مثل فیسبوک بزاره که فیلم ها خودکار لود نشن چقدر کار داره !
دقیقانقل قول:
نمی دونم چرا همچین گزینه ای اضافه نمی کنه
اینستاگرام یه باگ خوب داشت تا دیشب 3 سوته هر کی میخواستم هک میکردم امروز ابدیت 7.19 داد بیرون باگ مورد نظر بسته شد
هک میکردی !؟ :n02: داری درمورد اینستاگرام حرف میزنی ها ( یاد اگهی های هک تلگرام با 5 هزار تومن افتادم که تو نت پر شده :n02: ) عجب ملت دروغگویی شدیم !نقل قول:
شما زیاد به یادتون فشار نیارید. یه سر برو آپارات بزن هک اینستاگرام یه فیلم 2 دقیقه ای هست 100 بار ببین تو یادت ماندگار بشه [emoji12]نقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
اونا که اسمش هک نیست ! اونا ( خیلی ببخشید ) از خر بودن طرف مقابل استفاده میکنن ، یا یه چیزی رو میگن رو گوشیت نصب کن یا میگن بیا اینجا اطلاعاتتو وارد کن !نقل قول: