اخبار تیم: کوسیلنی، ویلشیر و ولبک
پایگاه خبری GunnersTrust: صحبت های آرسن ونگر در مورد وضعیت مصدومین تیم.
در مورد لورن کوسیلنی...
او در ترکیب دیدار فردا حضور دارد. خبر بسیار خوبی است زیرا برای مدتی خارج از تیم بوده و ما از نظر دفاعی کم تعداد هستیم. خوب است که کیفیت او را بار دیگر در اختیار داریم.
در مورد ژسنی، ویلشیر، والکات و ولبک...
ولبک در ترکیب است اما ویلشیر خارج از ترکیب است، والکات بخاطر مشکل از ناحیه ران بیرون است که در تیم ملی دچار آن شد و ژسنی نیز خارج از ترکیب است.
در مورد شانس حضور دنی ولبک در ترکیب اصلی...
نمی دانم، هنوز تصمیم نگرفته ام.
در مورد مدت زمان آسیب ویلشیر...
او دچار پیچ خوردگی شدید مچ پا شد و نمی خواهم در مورد آن صحبت کنم زیرا متخصص نیستم. برای اینکه متوجه شویم چقدر خارج از ترکیب است، باید با متخصص دیدار کنیم.
صحبت های رئیس: بروسیا دورتموند
پایگاه خبری GunnersTrust: گفته های رئیس را در کنفرانس خبری پس از بازی مرور می کنیم:
در مورد شروع فوق العاده...
شروع خوبی داشتیم و در کل بازی بسیار فشرده ای بین دو تیم خیلی خوب بود که باید در آن برای هر توپ می جنگیدیم و تمرکز می داشتیم. فکر می کنم پاسکاری معمول خود را به خوبی با گذر از دفاع به حمله ترکیب کردیم. بسیار متمرکز بودیم که از دقیقه ی اول تا آخر همراه یکدیگر به خوبی دفاع کنیم و همواره خطرناک ظاهر شدیم. از نظر دفاعی نیز خیلی خوب بودیم.
در مورد کسب پیروزی پس از دو باخت پیاپی...
زیر فشار قرار داشتیم چون روز شنبه بازی خوبی ارائه کردیم و شاید بابتِ گرایش سخاوتمندانه ی خود در بازی رو به جلو، قربانی شدیم. امروز ضرورت دفاع را کمی بیشتر رعایت کردیم، به خصوص هنگامی که 1-0 پیش افتادیم.
آیا روی این نیاز تمرکز کرده بودید؟
در موردش حرف زده بودیم. در بازی های بزرگ، تفاوت در این است که 1-0 عقب هستید یا جلو. وقتی عقب هستید، مجبورید بازی را تعقیب نمایید و گاهی اوقات جبران نتیجه را بیش از حد پیگیری می کنید، به ویژه اگر همانند شنبه، کنترل بازی در دستان شما بوده باشد. روز شنبه، 60 بار وارد محوطه ی حریف شدیم و منچستر فقط 17 بار این کار را کرد پس ما همیشه رو به جلو بودیم. ریسک جبران کردن یک گل، غافلگیر شدن در ضد حمله است. امروز در موقعیت تاکتیکی متفاوتی قرار داشتیم.
در مورد یازده صعود پیاپی به مرحله ی حذفی...
در فوتبال که فعالیت کنید متوجه خواهید شد تداوم یک روند و داشتنِ ثبات، کار آسانی نیست. به این دستاورد بسیار افتخار می کنم و فکر می کنم باشگاه نیز بابتِ آن مستحق اعتبار زیادی است. این کافی نیست زیرا خواهان بیشتر از این ها هستیم اما باثبات کار می کنیم.
آیا مردم آن را بدیهی فرض می کنند؟
نمی دانم. دیگر سعی نمی کنم که بدانم مردم چه فکری می کنند. مهم این است که متحد هستیم. همان طور که دیروز به شما گفتم، گرایش این تیم کیفیت بالایی دارد و پس از دلسردی روز شنبه، نشان دادیم که در بازی متحد، مصمم و متعهد هستیم و پس از این، مردم می توانند از آن هرچه دوست دارند یا ندارند، برداشت کنند و ما باید آن را بپذیریم. آن چیزی اهمیت دارد که درون باشگاه انجام می دهیم.
در مورد مصدومیت ها...
وضعیت مصدومین یک مشکل است زیرا بازی های زیادی داریم و امشب دو بازیکن را از دست دادیم. اول میکل آرتتا که دوباره در ساق پا مشکل دارد و به نظر خیلی جدی می رسد. یایا سانوگو را نیز بابت یک مشکل همسترینگ از دست دادیم.
در مورد جک ویلشر...
ویلشر فردا با یک متخصص دیدار می کند. فرداشب بیشتر در این باره مطلع خواهیم بود.
آیا ویلشر نیاز به عمل دارد؟
نمی دانم، این تصمیم را متخصص می گیرد.
در مورد یایا سانوگو...
فکر می کنم خوب بازی کرد. امشب تصمیم گرفتم از ابتدا کمی بیشتر با توپ های بلند کار کنیم و او به خوبی از توپ محافظت کرد و چالش های بسیاری را پیروز شد. او پسر جوانی است اما دارای حضور فیزیکی و شخصیت است و به طور طبیعی متعهد است. او یک گرایش طبیعی متخاصم در جلوی زمین دارد که یک ویژگی حیاتی و بسیار پراهمیت است.
در مورد پیشرفت برای تاثیرگذاری در بین 16 تیم...
اول باید فردِ جدیدی را برای قرعه کشی بفرستیم! اگر به پنج یا شش سال گذشته بنگرید، به تیم هایی خوردیم که نمی خواستیم. از الان تا فوریه باید به عنوان یک تیم پیشرفت کنیم، از بازی امروز دلگرمی بگیریم و امیدوارم باشیم تقریبا تمام بازیکنانمان برای دور بعد به ترکیب بازگردند. شما می بینید چه تیم هایی در سرتاسر اروپا صعود کردند و تیم های زیادی هستند که در سطح خیلی خیلی بالایی حضور دارند. سه یا چهار تیم هستند که نمی خواهید با آنها روبرو شوید.
در مورد بازی آخر...
کمی بستگی دارد در چند بازی آینده چه رخ خواهد داد. تلاش خواهم کرد برنده ی آخرین بازی باشم. شما هیچ وقت پیش بینی نمی کنید، اگر اندرلخت در زمین دورتموند برنده شود و ما گالاتاسرای را شکست ندهیم، شما خواهید گفت ما احمقیم. احتمالش کم هست، این را می گویم که به احتمال 90 درصد ما تیم دوم هستیم و دورتموند تیمِ اول گروه.