گزارش گر زیاد جالب گزارش نکرد
زیادی فرانسه رو بزرگ جلوه می داد ( در صورت که بازی معمولی داشت با توجه به تیم مقابل )
Printable View
گزارش گر زیاد جالب گزارش نکرد
زیادی فرانسه رو بزرگ جلوه می داد ( در صورت که بازی معمولی داشت با توجه به تیم مقابل )
فکر کنم عشق فرانسه بود !!!نقل قول:
100 بار گفت گل دوم باید به اسم بنزما ثبت بشه !! (( نمیدونم چه گیری داده بود به اینکه بگه گل سوم به اسم بنزما ثبت بشه !! :n13: ))
ولی در مقایسه با خیابانی - مزدک خیلی بهتره !!
واقعا خیابانی و مزدک میرزایی رو اصلا نمیشه تحمل کرد !! :n22::n21:
ولی این سیانکی رو میشه تا حدی قابل قبول دونست !!
ما یک نقشه شومی ریخته بودیم برای بازی با آرژانتین که 5-1 بفرستیم.... مثل اینکه عادل اینا بو بردند!! :n02:
آخه امشب گفتند امتیاز بازیهای مربوط به ایران با ضریب 2 حساب میشه !
شاید با این حربه میخوان جلوی حرکت ما رو بگیرند و بنوعی ما رو برای گرفتن امتیاز بیشتر وسوسه کنند !
+
فکر کنم همراه اول و ایرانسل هم خوب پورسانتی به عادل دادند !!
همینکه این قانونو گذاشتند که در صورت نیاز نتیجه رو ویرایش کنیم فکر میکنید چه دلیلی داشته ؟
احتمالا با وجود وایبر و وی چت و ... شرکتای ارتباطی رکود زیادی داشتند و دست به دامن برنامه های این چنینی شدند ....
خب بچه ها تو این 2 روز از 5 تا بازی 3 تا امتیاز گرفتم (ژاپن - ساحل عاج و اکوادر-سوئیس و آرژامنتین -بوسنی را درست پیش بینی کردم) و 2 تا هم 5 امتیاز :)))
تا حالا 63 امتیاز و رتبم هم 27358 :)))
بازی ایتالیا -انگلیس هم اول رو علاقه ای که به ایتالیا داشتم و میدونستم تیم بازی های سخته زدم 2-1 ایتالیا ولی وقتی دیدم 6 تا لیورپولی تو زمین گذاشته و همه میدونن چقدر لیورپول امسال خوب بود عوضش کردم 2-1 انگلیش ولی ای کاش رو همون احساس اولم میموندم و یه 10 امتیازی دیگه میگرفتم.
پ.ن : دوستانی که میگن چرا تو این مسابقه شرکت میکنید فکر کنم اکثر بچه ها به خاطر هیجانش و رقابتی که با خانواده-دوستان- و فامیل ایجاد میشه در این مسابقه شرکت میکنند که انصافا خیلی حال میده
خود من با 2 تا داداشم و چندتا دوستام و پسرداییم رقابت گذاشتیم و تا حالا من اولم :)))
پ.ن 2 : عجب والسبالی بازی کرد برزیل ولی انصافا چه غیرتی بچه های ما داشتند و همین 2 ست که گرفتند هم عالی بود
تیکه عادل ساعت پنج صبح ( دقیق ترش میشه 4:55 دقیقه )
یه جا بود که می خواستن با یه نفر توی برزیل از طریق Skype ارتباط بر قرار کنن و نمیشد که بشه...
بعد چند دقیقه عادل برگشت گفت: ای کاش اینترنت اونجا هم مثل اینترنت اینجا خوب بود ولی حیف که نیست دیگه...
بعد یه نگاه زیرچشمی به جاودانی و حاج رضایی و بعدش یه خنده معنی دار...
.
.
پ.ن 1:
اگه بوسنی اون گل دقایق پایانی رو نمیزد، 10 امتیاز می گرفتم
ولی گل زد و 10 امتیاز مون تبدیل شد به 5 امتیاز...
پ.ن 2:
طبق گفته ی عادل و همکاران، بیشترین امتیاز قبل از بازی آرژانتین و بوسنی 84 امتیاز هستش. ( تا پایان فرانسه - هندوراس )
.
بازی فرانسه و هندوراس 10 امین بازی بود. پس اوشون:n02: از 100 امتیاز ممکن، 84 امتیاز گرفته...
آقا از وقتي عادل گفت يه نفر ٨٤ امتياز داره
ديگه خودمو باختم
يعني چي آخه ؟!!!
منم دقيقاً همين بلا سرم اومد
زده بودم ٢ ٠ بعد يه لحظه از مهاجماشون غافل شدم رفتم يه ليوان آب بخورم ، يهو ...
اگه ١٠ امتياز رو ميگرفتم سومين بازيه پشت سر هم بود بخدا
بعدشم ، اين يارو واقعاً يه ثور به هشت پا زده ...
بد لایی خورد!
دروازه بان آرژانتین اصلا در حد تیم شون نیست...
.
.
پ.ن: میگم چطوری یه سه چهارتایی بهش بزنیم؟!:n02::n02:
آره بابا
خدا وكيلي فولاد خوزستان هم ميتونه آرژانتين رو ببره
سر یکسری بازی مذخرف امتیاز از دست دادم وگرنه الان امتیازم بالای 70 بود !!! :n27:
بازی اروگوئه - انگلیس - اسپانیا همشون امتیاز از دست دادم و فقط 2 امتیاز گرفتم !!
پیش بینی بازی های تیم های کوچیکتر آسونتره !! :n02:
تیم های بزرگ رو زیاد نمیشه خوب پیش بینی کرد !!!
در حال حاضر 63 امتیاز و رتبه 27.358 رو دارم !!
یکسری بازی ها رو الکی امتیازم پرید
وگرنه الان بالای 70 بودم !! :n29: