نقل قول:
برزیل پرافتخارترین تیم دنیا است برزیل همیشه جزء ستاره های دنیا نبوده !! تنها ستاره دنیا بوده! بالاخره یه اشتباه یه روز بد یه شانس بد پیش میادکه این اتفاق رخ میده! ببین چقدر این اتفاق بزرگ بود وغیرقابل پیش بینی که همه با تعجب صحبت میکنن! آلمان تیمی نیست که بخواد با برزیل مقایسه بشه ! خواهشا آلمان رو بابرزیل مقایسه نکنید! اصلا تو مولر رو دیدی چقدر بد بازی میکنه! خدایی اونایی که فوتبال بازی کردن میدونن چی میگم تو نگاه کن این بشر چطوری رفت تو پا داویدلوئیز! علی دایی اسطوره ایرانه ولی کاربا پاش از علی دایی بدتر بود! یعنی مثه این افلیجا بازی میکنه! براهمین قابل پیشبینی نیست یهومیبینی پاتو میزنه یا با کفه پا میزنه تو سرت ! در کل ایشالله هلند جبران میکنه تو فینال …… من مارادونا رو دوست دارم ولی اون چرا سواستفاده میکنه! خوبه همه بازیکنان قدیمی برزیل پیراهن آرژانتین رو بپوشن بعد با کوکائین عکس بگیرن! من تاالان ندیدم آلمان بازیکنی داشته باشه مثه دنلیسون یا رونالدینیو یا رونالدو یاریوالدو یا کارلوس یا زیکو یا پله یا گارینشا یا نیمار یاروماریو ندیدم بخدا ندیدم! طوری این جام ، جام شگفتی ها بود که با این برد شگفتی کامل شد! برزیل مهد فوتبال جهان هست پس به احترام ۵ ستاره ۵ قهرمانی همگی کلاهتون رو بردارید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!