پس چرا میگن بنزودیازپانها افسردگی میارن؟نقل قول:
Printable View
پس چرا میگن بنزودیازپانها افسردگی میارن؟نقل قول:
بله.....میگن!!!!!!نقل قول:
به هر حال اثر بنزودیازپین ها ایجاد حالت تسکینی است و شاید همین حالت رو به افسردگی نسبت میدن
اما در درمان افسردگی ها تا دو هفته که اثر داروهای ضدافسردگی ظاهر بشه از داروهای دسته بنزودیازپین ها همراه با ضدافسردگی ها استفاده میشه
ولی به نظر من افسردگی میارهنقل قول:
من یه مدت آلپرازولام مصرف میکردم تا یکسال بعد از ترکش ترسهای توهومی و افسردگی شدید داشتم
خوب این علایم میتونه به علت ترک دارو ایجاد شده باشه
این رو ببنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته ولی این علایم تا یک سال ادامه داشتنقل قول:
به هر حال برای ایجاد بیماری های روانپزشکی عامل های مختلفی در نظر گرفته میشه که دارو ها هم یکی از اونهاست......و در خیلی موارد چند عامل با هم ایجاد بیماری میکنن
اما اگه مشکلاتشما در حین مصرف دارو بود میشد اون رو به خود دارو نسبت داد اما وقتی با ترک اون ایجاد شد پس بیشتر به خاطر وابستگی بوده
گاهی وقت ها مغز شخص مستعد ابتلا به برخی بیماری ها هست که با یک تحریک مثلا استرس یا سندرم ترک یا مصرف مواد مخدر بیماری بروز میکنه
شما برای مشکلتون مراجعه هم داشتید و با دارو بهتر شدید یا بهبودی خودبه خود حاصل شد؟
بله چندین بار روانپزشک رفتم همشون هم وقتی ازم شرح حال میگرفتن داروهای ضد سایکوز برام تجویز میکردن ولی داروها به شدت برام خواب آور هستنقل قول:
برای به دست آوردن اعتماد به نفس چه راهکاری پیشنهاد میشه؟
یه زمانی ترامادول که مصرف میشد احساس قوی بودن از لحاظ اعتماد به نفس دست میداد اما دچا رتخریب عصبی و وسواس و بیماریهای سایکوزی شد.
چه میشه کرد که مثل ترامادول اما داروی دیگه اعتماد به نفس ترمادولی بده؟ راهکا رکلونازپام نبود زیرا خواب آلودگی و بی حالی میاورد.راهکار چه داروییست؟
هیچ دارویی برای این کار وجود نداره
دوست عزیز ترامادول داروی مخدر هست ( داروی صنعتی غیر اوپوییدی که روی گیرنده اوپویید اثر میکنه و به صورت خفیف مثل داروهای دسته اوپویید ها مانند مورفین عمل میکنه )
این دارو وابستگی میاره و عوارض زیاد دادی داره و اون حالت اعتماد به نفس هم میفرمایید ناشی از اثر تخدیری دارو و حالت سرخوشی ایجاد شده هست
خیلی از مواد و داروهایی که مورد سواستفاده قرار میگیرند ایجاد سرخوشی و اعتیاد میکنن و توصیه میکنم به هیچ عنوان برای همچین منظوری به دام وابستگی به دارو نیافتید
حتی وابستگی به داروهایی مثل باربیتورات و بنزودیازپین ها هم اثر منفی زیادی روی زندگی انسان داره
در عوض برای افزایش اعتماد بنفس کتاب ها و مقالان روانشناسی رو مطالعه بفرمایید یا به مشاورین روانشناسی مراجعه کنید
یچی بهت بگمانقل قول:
البته اگر معتقد باشی و معتقد بشی
من خودم دارم تست میکنم و جواب گرفتم
ترازودون و کلونازپام و چمیدونم زولپیدم هم خوردم
البته اعتماد بنفس برای کارهای کارهای خلاف و چمیدونم دختربازی و اینا نه ها
واقعا بهت میگم نماز و قرآن اگر با حس واقعی خونده بشه هیچ چیز به این اندازه به آدم آرامش و تسکین و اعتماد بنفس و خودباوری و امید نمیده
سوره ی یس خیلی خوبه