سلام دوستاننقل قول:
من همونطور که گفته بودم خریدمو به صورت تلفنی در 11 خرداد انجام دادم و بعد از کلی پیگیری و پشت خط موندن و مشغول بودن خطوطشون و تاکید در خصوص عدم ارسال اشتباه سقارش ( بهشون گفتم سابقتون خرابه ظاهراً یه وقت برای من هم کالای دیگه ای اشتباه ارسال نکنید) که علی رغم تاکید در کمال ناباوری بعد از 10 روز و ندادن کد رهگیری پستی در بعد از ظهر روز 20 خرداد بسته پستیم رسید و دیدم بعله آقایون کالای اشتباه ارسال کردن
نمیخواستم برگشت بزنم بسته پستی رو گفتم نگهدارمش و خودم بفروشم و پولشو در بیارم وگرنه برگشت بزنم کلی فیلم و سیانس سرم در میارن که با اصرار یکی از آشنایان گفت برگشت بزن و منم بسته رو 22 خرداد یعنی اول صبح شنبه با هزینه پستی 11 هزار تومان برگشت زدم و باهاشون تماس گرفتم و گفتم بسته رو برگشت زدم بعلت ارسال اشتباه ( که البته قبول نمیکردن که اشتباه از طرف اونا بوده و میگفتن خودت اشتباه سفارش دادی و صداتو ضبط کردیم و ایمیل بده تا صداتو بفرستیم که هیچی ارسال نکردن) و خلاصه گفتن باشه و بسته دستمون رسید بررسی میکنیم موضوع شمارو که در تاریخ 23 خرداد ساعت 8:45 دقیقه بسته به دستشون رسید که منم با دو خط حتی گاهی سه خط شروع کردم به تماس گرفتن که باز هم با پشت خط موندن های زیاد و جواب ندادن و مشغول بودن مواجه شدم علی ایحال موفق شدم باهاشون صحبت کنم که گفتن تا فردا صبر کنین اگه موجود بود که سفارشتونو ارسال میکنیم وگرنه پولتونو برگشت میزنیم من باز هم صبر کردم تا روز بعد که باز با کلی پشت خط موندن موفق شدم باهاشون صحبت کنم که گفتن الان موجود نداریم و گفتن شما یه چندروز دیگه صبر کنین بچه ها کالاتونو پیدا میکنن و ارسال میکنن و من گفتم نمیخام و پولو برگشت بزنین گفتن باشه و شماره کارت گرفتن که به حساب پولو برگشت بزنن که از اون روز تا امروز که 1 تیر هست هر روز زنگ میزنم میگم چی شد پولو واریز نکردین هر روز یه بهانه ای میارن( من از سایتهای خیلی زیادی از سال 88 خرید داشتم از سایتهای خیلی کوچک و دربه داغون تا سایتهای معتبر و بزرگ- جالبه اون روز بهشون گفتم من از سایتهای درپیتی و داغون خرید داشتم همچین مشکلی با هیچکدمشون نداشتم و حتی او داغونا فوراً کد رهگیری رو روز بعد بهم دادن و اگه نداشتن فوراً پولو برگشت زدن ولی شما با این وضع خوبتون اینقدر اذیت کردین که یارو گفت به ما میگی درپیتی که من گفتم به شما نگفتم درپیتی گفت ما صدای شمارو ضبط داریم الان همین حرفتونو به دادگاه بریم بدیم و شکایت کنیم ازتون و از این حرفا ....... منم گفتم برین یه بار برین ببینین چی گفتم بعد اینطوری بگین که گوشی رو یارو قطع کرد .نمیدونم والله بجای من طلبکار باشم اونا طلبکار بودن)
واقعاً کفرم دراومده دیگه
میخام برم دادسرا شکایت کنم ازشون که مروز فرصت نکردم انشالله سعی میکنم فردا برم تا بدونن مملکت بی قانون نیست
امیدوارم این فروشگاه مسخرشون خیلی زود جمع بشه و یه درس درست حسابی دادسرا بهشون بده و با یه جریمه درست حسابی