اگه همه حمایت کنن این کار عملی است.
اگه همه حمایت کنن این کار عملی است.
نه عزيز . فكر نكنم. چون ما قبلا درخواست داديم عملي نشد
آخه این چه در خواستی بود تو این 19 صفحه تاپیک نبود!
من فقط تو یک تاپیک دیدم شما دوست عزیز و یکی دیگه از دوستان گفته بودید چه خوب میشه اگه چنین زیر مجموعه ای به وجود می آمد.این احتمال است که مدیران سایت و انجمن به اون تاپیک به طور کامل سر نزده باشن.
نظر شما محترمه ولی بازم شما متالیکا جان و بقیه دوستان فکر اتون بکنین.هر چی شما ها بگین.
آخه این تاپیک که متالیکا زحمتش کشیده از بهترین تاپیک های موتورولا ست .
به نظر من چنين زيرمجموعه اي لازمه . اگه به طور اختصاصي يه زيرمجموعه براي موتورولا نميزنن حداقل يه زيرمجموعه مشترك سامسونگ و موتورولا بزنن. بعد از نوكيا پرفروش ترين گوشي ها تو دنيا اول سامسونگ و بعد موتورولاست . گوشي هاي موتورولا هم خيلي گوشي ها انعطاف پذير و قابل تغييرين و خيلي ميشه روشون بحث كرد. مثلا همين تاپيك كه بيشتر مطالبش فقط در مورد يه گوشي موتورولاست اين همه پست و بازديد داشته.
من از مافياي عزيز ميخوام اگه چنين زير مجموعه اي رو اضافه نميكنن حداقل اسم اين تاپيك رو به همه چيز درباره گوشي هاي موتورولا تغيير بدن تا اونهايي كه گوشي موتورولا دارن و سوالي براشون پيش اومده اينجا مطرح كنن.
متا ليكا جان يه زحمت بكش اون تاپيكي كه قرار بود من بزنم شما بزن(چون شما اين تاپيك درست كردين) و چيزايي كه بالا نوشتين
اونجا هم بنويس.فعلا ما از مافياي عزيز خواستار زير مجموعه هستيم. راستي واسه موضوع تاپيك چيزي بزار كه هركي موتورولا
داره بياد از ما حمايت كنه.منتظرم
فلش فلکس و مونستر پک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یک مشکل گوشی موتورولا وی تری ایکس من یکدفعه ال سی دی آن سیاه شده و لی می توان تماس گرفت و یا به تماسها پاسخ داد فقط ال سی دی تصویر ندارد هم بیرونی هم داخلی علت از چیست یک دفعه قط شد و یک صدا زنگ داد
ترتيب اثر داده نميشه. بهترين جا تو همين تاپيك تا ميتونيم تعداد پست هاي اين تاپيك رو زياد ميكنيم ( البته نه پستهاي بي فايده ) در اون صورت تو چشم ميزنه . اگه يه تاپيك ديگه ساخته بشه مطمئن باش در عرض يكي دو روز از صفحه يك ميره و به زباله دوني پي سي ورلد ريخته ميشه ولي اين تاپيك هميشه تو صفحه اوله .نقل قول:
نوشته شده توسط gsm
فكرت جالبه.من دارم چند تا از بچه هاي فعال در سايت ديگه رو دعوت ميكنم.اونا واقعا اطلاعات جالب و مفيد دارن.
اون موقع است كه اين تا پيك اون چيزي ميشه كه بايد بشه
راستي من واسه آقا مهران(مافياي عزيز) پيغام فرستادم و منتظر جواب هستم
سلام
از M_etallic_a و بقيه عزيزاني كه منو راهنمايي كردن ممنون
حتما امتحان ميكنم
يه سوال داشتم
ميشه تو وی 3 ایکس زنگ خاصی برای یه نفر گذاشت که زنگ اس ام اس او فرد نشه
ممنون