سلام. میگن هنوز به بازار منطقه عرضه نشده.نقل قول:
Printable View
سلام. میگن هنوز به بازار منطقه عرضه نشده.نقل قول:
دوست عزيز ميشه از سايتهاي خارجي اينترنتي خريد كرد ممنون ميشم راهنماييي كنيدنقل قول:
سلام لینک خرید nexus 7 4G 32 Gig نسخه سیم کارت خور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت ققنوس که خرید اینترنتی خارج از کشور انجام میده گذاشتم گفتمشون برام براورد قیمت کنن واسم ای جوابو داده:(تولینک بالایی قیمت 349 دلار)
جواب سایت ققنوس
عوارض خروج از امریکا شاید بخوره بهش که زمان خرید نقدا از ما دریافت میشه و ما هم به شما رسید میدیم که چقدر شده و از شما دریافت میشه
ولی هزینه بدون عوارضی که گفتیم میشه 1485850 تومان که شامل دو مسیر پستی امریکا تا ققنوس و ققنوس تا ایران+ کارمزد خرید+ خرید کالا
با تشکر از شما
ضمن تشکر مجدد از تماس شما با گروه تجاری ققنوس,لطفا همین تیکت را تا به نتیجه رسیدن درخواست خود ادامه دهید
خوشحال خواهیم شد انتقادات وپیشنهادات خود را جهت بهبود وضعیت پاسخ دهی؛برای ما ارسال فرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Take care and have a good day!
Tel No Iran.: 0411.6587765
Tel No Iran.: 09369508465
Tel No Austria.: +43.6602893017
Tel No Hungary.: +36.203786316
----------------------------------------------
Ticket ID: #355722
Subject: خرید تبلت نکسوس 7
به نظر شما با این قیمت و این شرایطی که داده می ارزه البته با توجه به اینکه هنوز این تبلت وارد بازار ایران نشده
نه نمیارزه آیپد مینی دو بیاد همچین قیمت هایی میشه
ولی من فکر می کنم iPad mini 2 گرون تر این حرفا بشه. چون سی پی یوش A7ـه و واقعا پردازنده ی قدرتمندیه. فکر نکنم این قدر پایین باشه(البته نسبت به محصولات اپل)نقل قول:
با سلام یکی از دوستام تبلت nexus 7 4g 32gigسیم کارت خور اورده 1450 میده به نظرتون می ارزه بخرم یا صبرکنم دیجی کالا بیاره ؟
32GB وای فایش که سیمکارت نمی خوره 1350ـه. به نظر من اگه این قیمت میده و شما هم دستتون بازه بخریدش.نقل قول:
اصلا ارزش نداره 16 گیگشو آلدیجیتال تا یه هفته پیش داشت 990 میداد
سلام
دوستان کسی آدرس فروشگاهی رو داره که این تبلت رو بفروشه ؟
ممنون میشم اگه پیغام خصوصی بشه برام یا اینجا مطرح کنید
ممنون
با سلام دیجی کالا امروز nexus 7 2 4Gاورده قیمتش هم 1399نقل قول:
سیم کارت میخوره قابلیت مکالمه نداره