مهران مدیری الان 13-14 ساله که اصلا کار آیتمی نساخته ( البته به غیر اون مجموعه ماهواره ها که یک قسمت پخش شد ) الان یعنی ما باید کار 14 سال پیش رو با مجموعه ای که سال 92 ساخته شده مقایسه کنیم ؟!!!
هر چند همین الانشم بعضی ایتم های ساعت خوش میبینم از این شوخی کردم خنده دار تره با اینکه ماله 14-15 سال پیش هست
حالا مثلا یه کاری مثه خنده بازار که کارگردانش کسی دیگه بود و به خصوص بعد کش دادنش افتضاح و حال بهم زن شده بود هم از این شوخی کردم بهتر بود
بله موسیقی خوبه ولی به شرطی که واسه آب بستن و بیخودی زیاد کردن تایم سریال نباشه ... دیگه اون قدر میفهمیم که 35 دقیقه سریال رو ده دقیقش هم موسیقی گذاشته وسطش که فقط زمان سریال بره بالاتر مردم نگن چرا اینقدر کمه زمانش
کلا همینطوری پیش بره برسه به مجموعه دهم شوخی کردم ، میبینی از 35 دقیقه کلا 2-3 دقیقه آیتم مربوط به سریال هست و بقیش موسیقی و توصیه های بهداشتی و آموزش آشپزی و ... هست
من خودم تو کارگردانی طنز فقط مهران مدیری و رضا عطاران قبول دارم ( البته تو این دوسه سال با این کارای ضعیف مدیری مثه ویلای من و شوخی کردم خیلی دلسرد شدم ازش ) ولی عطاران با اینکه 5 ساله سریالی نساخته نسبت به مدیری ای که تو این چند سال 3 تا کار ساخته خیلی پیشرفت بیشتری داشته و علاقم هم بیشتر شده
کاش مهران مدیری هم به جای به فکر جیب بودنش این کارا رو نمیساخت تا حسرت همون کارای قشنگ قبلیش رو نمیخوردیم