بابا ماهی 20 یا 30 تومن که خوبه.تازه محمد کرجی من میگه ماهی 13 تومن میده. اینجا که نداره وگرنه میگرفتم حتمانقل قول:
من ندارم قيمت Adsl هم كه ماشااله بالاست به اميد روزي كه همگي اينترنتمون پر سرعت باشه
Printable View
بابا ماهی 20 یا 30 تومن که خوبه.تازه محمد کرجی من میگه ماهی 13 تومن میده. اینجا که نداره وگرنه میگرفتم حتمانقل قول:
من ندارم قيمت Adsl هم كه ماشااله بالاست به اميد روزي كه همگي اينترنتمون پر سرعت باشه
این سرعت فوق العادس
من ADSL دارم با یه عالمه مشکل
مثلا من 64KB ولی سرعت دانلود 3 !!!!!!!!!!!
موفق باشید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه خدا رو شكر از Adsl شانس اوردم .
سرعت 64 از پارسانلاين گرفتم .
سرعت دانلودم روزها از 6 پايينتر نمياد و شبها هم سرعت دانلودم دور و بر 7 و 8 ميچرخه .
این چه وضعیه؟نقل قول:
نوشته شده توسط Hossein_Bahal
باید 32 باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني چي ؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
شما ميگي سرعت دانلود بايد 32 باشه ؟
همچين چيزي امكان نداره عزيز !!!
سرعت دانلودش در بهترين شرايط بايد دور و بر 7 و 8 باشه .
شواليه جان شما از چه شركتي سرويس Adsl گرفتین ؟نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
اخه منم 64 Kb دارم از شرکت شاتل ولی زیاد فرقی با اینترنت Dial Up نمیکنه ، چه تو دانلود چه تو دیدن صفحات .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حسین جان این چی بود که گفتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعیده از شما= [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت اینترنت تقسیم بر 2 = سرعت دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شاید شما دایل آپ رو گفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا همینجوریه دیگهنقل قول:
نوشته شده توسط Viking
از شرکت GoldNet
نگو .نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
تا اون جايي كه من شنيدم و ديدم و خوندم سرعت دانلود تقسيم بر 8 ميشه .
حالا من ديگه نميدونم چرا شما ميگي تقسيم بر 2 ميشه .
بهتره صبر كنيم تا بقيه بچهها در اين مورد نظر بدن ...
حسین جان قربونت این یه فرمولهنقل قول:
تقسیم به 8 رو کی گفته؟
من اینو از ساپورت شنیدم
موفق باشی...