میدونم! اما کجاش کوتاهه؟!نقل قول:
بهترین انیمه برا شروع ناروتو (naruto) هست ، البته کوتاه نیست ...
+
فعلا دارم الفن لید رو می بینم
Printable View
میدونم! اما کجاش کوتاهه؟!نقل قول:
بهترین انیمه برا شروع ناروتو (naruto) هست ، البته کوتاه نیست ...
+
فعلا دارم الفن لید رو می بینم
گفتم که ، کوتاه نیست ...نقل قول:
Berserk ، GantZ ، Death note ، code geass ، samurai champloo (فعلاً اینارو یادم هست)
اینا انیمه های کوتاه و قشنگی هستن و حتماً ببینشون ...
این انیمه های سریالی که توی اون یکی تاپیک :31: معرفی میشن لینک دانلود اونا رو نمیشه توی همون تاپیک قرار داد؟!
اینمه های جالبی قرار داده شده و بدجوری آدم رو به هوس میندازه که اونا رو دانلود کنه :46:
اصلا قوانین اجازه میده که لینک دانلود قرار داده بشه یا نه؟!
سلامنقل قول:
ظاهراً گزاشتن لینک دانلود غیر مجازه !!!:31:
ولی تو نت لینک دانلود زیاد پیدا میشه کافی که یه سرچی بزنی !!!:20:
سلام. انیمه الفن لید رو دیدم.. منو دق داد تا تموم شه!... خشونت آمیزه در عین اینکه بی نهایت احساسی و غم انگیز هست.. با اون موسیقی زیبا و عجیب..
از همون ابتدا یکی از نکات جالب این انیمه برای من تضاد بین معصومیت و بدجنسی بود. شخصیتهای دیکلونیوس دختر هستند (ظاهری معصوم) اما مثل چی دست به کشتار میزنن.. نوع بیشتری از این تضاد در خود لوسی هست که دو شخصیت داره. یکی کودکی معصوم و دیگری قاتل
نکته جالب دیگر متناقض بودن مفهوم حیوان و انسان در این انیمه هست. مسئولین اون سازمان هست که دیکلونیوس ها رو حیوان میپندارند و خطرناک در حالی که خودشون حیوان اند و انگار خشونت دیکلونیوس ها هم در اثر شکنجه هاییست که همین آدمها روی اونها وارد آوردن
ضمن اینکه دوست دارم نظرتون رو در باره این انیمه بدونم سوالی هم در باره پایانش دارم.
محتوای مخفی: پایان..
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Elfen Lied
ضمن اینکه دوست دارم نظرتون رو در باره این انیمه بدونم سوالی هم در باره پایانش دارم.
الفین لید رو وقتی برای دیدن انتخاب کردم که مثلا می خواستم خشونت انیمه ها رو نقد کنم !
ولی واقعا خشونت، مخصوصا در کاراکتر لوسی، منطقی و قابل هضم پرداخته شده بود
البته هرچقدر لوسی به سبب دوبعدی بودنش شخصیتی ماندگار و تاثیر گذار هست،
تضاد شخصیتی در باقی دیکلونیوس ها معقول به نظر نمیرسه یا کم کار شده...
این انیمه در سال 2004 قبل از به پایان رسیدن مانگا ش ساخته شده و انیمه و مانگا پایان متفاوتی دارن
در مورد پایان انیمه به نکات خوبی اشاره کردید
ضمن اینکه سرنوشت رئیس تشکیلات و اون زن دانشمند هم نامعلوم رها میشه
با اینکه دوست داشتم با همون خشونت تموم بشه اما بهتره اینو یه پایان باز دونست
این فرم پایان بیشتر در انیمه های با قسمت های کم دیده میشه
اتفاقا چون سوالات با کلیدهایی در انتها جلوی شماست گفتم که بهتره پایان باز درنظر بگیریدش
مگرنه تنها راه رفتن دنبال خوندن مانگای اونه که به نظرم هدف اصلی این نوع پایان دادن این انیمه ها میتونه باشه
خب من که پایان باز رو ترجیح میدم :دی
پ.ن: این پستتون رو میتونستید با کمی جزئیات بیشتر در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کنید ...
ایول
بحث از خشونت شد
گمونم دارمش ببینم؟
ارزش داره؟
خشونتش در چه حده؟ mature هست یا کودکانه؟
از نظر مفاهیم بیشتر دوستش داشتمنقل قول:
گمونم دارمش ببینم؟
ارزش داره؟
خشونتش در چه حده؟ mature هست یا کودکانه؟
خب خشونت رو از همون قسمت اول خودت ببین اما ادامه اش یه کم رومنس میزنه
خشونتش مثل برسرک زمخت نیست، همچین لطیفه :دی
سلام
دوستان انیمه Great teacher onizuka رو حتما دیدید واقعا انیمه خیلی توپیه کلا خیلی متفاوت هستش
بیچاره این معلمه....
من الان اونجاشم که یه دختر تیز هوش میاد تو کلاس ...:31:
اگر ندیدید حتما ببینید..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژانرش چیه برادر؟
از عکساش که فک نکنم به گروه خونی من بخوره :دی