دیشب تو بازی ناپولی -دورتموند این اینسینیه عجب بازی میکرد گلی هم که از روی ضربه آزاد زد محشر بود -راستی گزارشگر بازی داشت میگفت اوبا میانگ مهاجم دورتموند محصول آکادمی میلان بوده :n29:بواتنگ هم دیشب دومین گلش با لباس شالکه به ثمر رسوند:n27:
Printable View
دیشب تو بازی ناپولی -دورتموند این اینسینیه عجب بازی میکرد گلی هم که از روی ضربه آزاد زد محشر بود -راستی گزارشگر بازی داشت میگفت اوبا میانگ مهاجم دورتموند محصول آکادمی میلان بوده :n29:بواتنگ هم دیشب دومین گلش با لباس شالکه به ثمر رسوند:n27:
آره ابامیانگ بازیکن آکادمی میلان بوده که مثل بقیه بازیکنان آکادمی خیلی راحت از دست دادیمش .
آنتونلی که الان به تیم ملی دعوت میشه و در تیم جنواست .
داویده آستوری که در تیم کالیاری بازی میکنه .
ماتری هم که کالیاری و یووه بود و تازه به میلان اومده .
ابامیانگ هم که دادیم به سنت اتین و حالا هم در دورتموند حضور داره . و ....
البته خوشبختانه مدیریت متوجه اوضاع شدن و دیگه مثل گذشته بازیکنان رو از دست نمیدیم .
خوشبختانه مصدومیت آباته - نیانگ و ساپونارا برطرف شده و در حال حاضر با تیم اصلی در حال تمرین هستن و گفته شده که هر سه بازیکن برای دیدار مقابل ناپولی آماده خواهند بود .
ولی هنوز در مورد وضعیت مونتولیوو - کاکا - الشاراوی خبری منتشر نشده و فکر کنم احتمالش خیلی کمه که برای بازی با ناپولی آماده بشن .
حالا که مونتولیوو نیست امیدوارم آلگری از پولی در پست مونتولیوو استفاده کنه .
تنها بازیکنی که میتونه جای مونتی رو پر کنه هیمن بازیکنه ... فقط امیدوارم سراغ بازیکنانی مثل نوچرینو برای اون پست نره .
به اندازه کافی نوچرینو گند زده .... پولی هر وقت اومده خیلی خوب بوده و نمیدونم به چه دلیلی همچنان نیمکت نشینه ؟!
خدا رو شکر فردا شب ساعت بازی میلان-ناپولی با بازیهای تیمهای معروف اسپانیا تداخل نداره میتونیم بازی ببینیم:n09:به امید پیروزی میلان مقابل ناپولی :n16:
بازی خیلی سختی داریم . ناپولی امسال حسابی روی اوجه و خریدهای خیلی خوبی هم داشته و مربی خوبی هم جذب کرده و همه این مسائل دست به دست هم داده تا نتایج خوبی هم بگیرن .
الان هم که در ایتالیا در صدر جدول قرار دارن و در لیگ قهرمانان هم مقابل نائب قهرمان {دورتموند} بازی خیلی خوبی رو ارائه دادن و سه امتیاز رو کسب کردن .
فعلا تنها چیزی که من رو امیدوار نگه داشته اینه که توی این چند سالی که ناپولی از سری ب به سری آ اومده تا حالا در سن سیرو از این تیم شکست نخوردیم و میتونه از نظر روحی خیلی به تیم کمک کنه .
امیدوارم آباته به این بازی برسه که بدجوری در سمت راست خط دفاعی بهش نیازمندیم . زاکاردو توی این بازی ها اصلا خوب نبوده و یکسره جا مونده .
اگه مونتولیوو هم برسه خیلی خوب میشه :n02: .... هر چند که احتمالش خیلی خیلی کمه :n29:
lمن که الان جدول پخش شبکه 3 رو دیدم خبری از پخش نبود, اتفاقا بازی های سوپر مهم لیگ اسپانیا تو لیست بود ولی بازی میلان نبود!نقل قول:
هفته اول لیگ قهرمانان هرطور که بود سه امتیاز رو گرفتیم که با توجه به این شرایط تیم واقعا ارزشمند بود. گروه چندان آسونی نداریم و نمیشه
از صعود تیم مطمئن بود, تک تک امتیازات رو باید بریزیم تو کیسه تا آخر کار سخت نشه.
هوندا رو هم که برای نیم فصل دوم از دست دادیم, خب وقتی نمیخوایم کمی پول بیشتر خرج کنیم و بصورت بازیکن آزاد بگیریمش در عوض هم مسئولین زسکا
لطف میکنن اسمش تو لیست لیگ قهرمانان رد میکنن :n02:
مصدومیت های تیم واقعا رو اعصاب آدم راه میره! چه خبره این همه مصدوم! هرسال تو مقاطع مختلف و البته خیلی وقتا تو زمان های حساس ما همیشه حداقل یکی دوتا
مهره کلیدیمون مصدومه!
امیدورام فردا علاوه برای بازی زیبا بتونیم ناپولی شکست بدیم که هم فاصلمون با بالا جدول زیاد نشه و هم از نظر روحی تیم شارژ کنه و یه شروع برای برگشتن به روال پیروزی باشه.
بازی های لالیگا با جدیت بیشتری نسبت به لیگ برتر خودمون از شبکه 3 داره دنبال میشه!نقل قول:
شبکه ورزش بازی پخش مستقیم گذاشته :n29:نقل قول:
تاریبو وست: من بهتر از پائولو مالدینی بودم؛ می گفتند مالدینی پدر خوانده میلان است
طرفداری - تاریبو وست اعلام کرد که وی بازیکن بهتری نسبت به پائولو مالدینی اسطوره باشگاه میلان بوده است.
این مدافع ملی پوش نیجریه ای در سال 1999 از نراتزوری به میلان پیوست و تنها در 4 دیدار در طول دو فصل در این تیم به میدان رفت.
وست به supersport.com گفت:" رقابت زیادی برای حضور در ترکیب بین من، پائولو مالدینی و الساتدرو کاستاکورتا وجود داشت، اما آلبرتو زاکه رونی تصمیم گرفت به ایتالیایی ها بازی دهد، حتی زمانیکه به صورت واضح من بهتر از آن ها بودم."
" در آن زمان نیجریه در مسابقات جام ملت های آفریقا 2010 حضور داشت. من بخشی از فصل را به علت همراهی عقاب ها از دست داده بودم. هنگامی که پس از پایان مسابقات من از آن مسابقات به ترکیب میلان بازگشتم، مالدینی مصدوم شده بود، بنابر این من می توانستم برای انجام وظیفه در ترکیب تیم قرار بگیرم. من در پستم به خوبی انجام وظیفه کردم و عملکرد فوق العاده ای داشتم، اما افراد خاصی خوشحال نبودند و از عملکرد من ناراحت بودند."
" به من گفته شد مالدینی پدرخوانده باشگاه است و هیچ کس نمی تواند بیاید و او را از تیم اصلی جدا کند. من همیشه رابطه خوبی با ماسیمو موراتی رییس اینترمیلان داشتم، بنابر این من وضعیتم را با او در میان گذاشتم و او به من گفت، آنچه که بر من در میلان می گذرد طبیعی است."
" آن ها با دروغگویی علیه من، کاری کردند که به زور باشگاه را ترک کنم. آنها ادعا کردند که من دارای بیماری قلبی شبیه آن چه که نوانکو کانو دارد، می باشم. اما من در چهار بازی لیگ در ترکیب میلان به میدان رفتم که حاصل آن یک گل بود، در حالی که در پست مدافع به میدان می رفتم. من مردی در شرایط مسابقه بودم که چهار بار در آن فصل برای میلان به میدان رفتم، اما آنها حاضر به تمدید قرارداد من در پایان فصل نشدند."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
I was better than Maldini - Taribo Wes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در جواب این مصاحبه تخیلی تاریبو وست فقط میشه این حالت گذاشت:n08:
این بنده خدا هم خواسته با آوردن اسمش در کنار اسطوره میلان و یکی از بهترین مدافعان تاریخ اسمی برای خودش در کنه :n09:
یاد تهامی افتادم !