به نظر من که انریکه اصلا گزینه خوبی نیست. رم رو به گند کشید طوری که هوادارای رم همگی متنفر شده بودن ازش. کاریزمای مربی گریش هم که در حد همون تیتو هست :n21: (با احترام به همه تیتوفن ها)
Printable View
به نظر من که انریکه اصلا گزینه خوبی نیست. رم رو به گند کشید طوری که هوادارای رم همگی متنفر شده بودن ازش. کاریزمای مربی گریش هم که در حد همون تیتو هست :n21: (با احترام به همه تیتوفن ها)
نیمار: من و مسی می توانیم با هم تاریخ ساز شویم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- نیمار، ستاره جدید بارسا، معتقد است که می تواند یک زوج تاریخی با لیونل مسی، ستاره آرژانتینی آبی و اناری ها تشکیل بدهد.
نیمار به تازگی با انتقالی 57 میلیون یورویی از سانتوس به بارسا پیوست اما بسیاری در مورد مناسب بودن زوج او و مسی ابراز تردید کردند.
البته افرادی مانند فابیو کاپلو نیز نظر دیگری دارند؛ سرمربی تیم ملی روسیه معتقد است زوج مسی- نیمار می تواند بارسا را شکست ناپذیر کند و این ستاره برزیلی نیز خود به این همکاری خوش بین است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من امیدوارم که این همکاری بتواند تاریخ ساز شود. ما همه ویژگی های لازم برای اینکار را داریم. این اتفاق برای من یک افتخار است؛ این تعبیر یک رویاست که می توانم در کنار بهترین بازیکن دنیا بازی کنم و به همین خاطر تیم اروپایی ام را انتخاب کردم."
نیمار همچنین تایید کرد ترک کردن برزیل، آسان نبوده است اما اکنون تنها روی موفقیت با پیراهن بارسا تمرکز کرده است.
" من روزهای فوق العاده ای در سانتوس داشتم. اما اکنون یک باشگاه جدید دارم؛ یک زندگی جدید و همه چیز روی بارسا متمرکز شده است."
نیمار که کفش طلای جام کنفدراسیون ها را به دست آورد، قرارداد 5 ساله ای با بارسا امضا کرده است.
Neymar: Messi and I can make history together
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.Send your messages of support to Tito via the Club’s official accounts on the social networks with the hashtag #ànimsTito
Facebook : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Instagram: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+++++++++++++++++
آدریا پسر تیتو در صفحه ی توئیترش این چنین نوشته:
تیتو کنارهگیری نکرده. او تنها میخواهد روی مهمترین بازی زندگیاش تمرکز کند
+++++++++++++++++
+++++++++++++++++
طرفداری- پس از کنارهگیری تیتو ویلانووا سرمربی تیم بارسلونا به علت عود بیماری سرطان، مسئولان باشگاه بارسلونا به دنبال جانشینی برای سرمربی خود هستند.
از طرفی نام یوپهاینکس سرمربی موفق و سابق باشگاه بایرن مونیخ آلمان به عنوان یکی از گزینههای جانشینی او مطرح شده است، اما در نظرسنجی که در یکی از روزنامههای کاتالان صورت گرفته است، هواداران بارسلونا علاقه مند هستند تا هاینکس را در سمت سرمربیگری تیمخود ببینند.
یوپهاینکس پس از فتح سهگانه با بایرن مونیخ در پایان فصل اعلام بازنشستگی کرد، اما این سرمربی 68 ساله با 37 درصد آرا محبوب هواداران بارسلونا برای جانشینی تیتو ویلانووا است.
هاینکس پیش از این سابقه هدایت تیمهای اتلتیک بیبائو، تنریفه و رئال مادرید را در اسپانیا در کارنامه خود دارد.
+++++++++++++++++
بارسلونا به دنبال داوید لوئیز:بعد از دست دادن تیاگو سیلوا و مارکوئینوش، بارسلونا داوید لوئیز را به عنوان زوجی مناسب برای جرارد پیکه شناسایی کرد. این مدافع برزیلی بازیکن مورد علاقه زوبیزارتا برای این پست است و به عنوان اولویت باشگاه در نظر گرفته شده است.
منبع: Sport
بارسلونا به دنبال اگر: بارسلونا توجه خود را به مدافع لیورپول، دنیل اگر، نیز معطوف کرده است تا اگر در پروژه داوید لوئیز هم مانند تیاگو سیلوا و مارکوئینوش، شکست بخورد، برای جذب او اقدام کند.
منبع: Daily Mirror
+++++++++++++++++
گلزنی نیمار در دیدار برزیل مقابل ژاپن توسط هواپیمای جاسوسی بر فراز ورزشگاه ماراکانا تصویربرداری شده است.
خبرگزاری فارس: در پیکارهای فوتبال جام کنفدراسیونها در دیدار برزیل مقابل ژاپن، گل نیمار به ساموراییها توسط هواپیمای جاسوسی بر فراز ورزشگاه ماراکانا مورد تصویربرداری قرار گرفته شده است.
ظاهراً این هواپیمای بدون سرنشین نیروی هوایی برزیل مشغول گشتزنی بوده که در این هنگام از گل نیمار تصویربرداری کرده است.
شاید استعفای ویلانوا برای طرفدارای بارسا خبر خیلی بدی بود ولی اینجوری به نفع خودشه و می تونه راحتر کارای درمان خودشو انجام بده
اینجور موقع ها واقعا دیگه بحث رئال و بارسا و از بین بیره
از ته قلب امیدوارم که ویلانوا هر چه زودتر سرطان رو شکست بده...
من لوئیس انریکه رو به بقیه ترجیح میدم ، ویلاس بواس که به نظر من مربی برنده نیست. انریکه با بارسای B عالی بود. و به نظرم مربی ایده آلی برای حفظ و ادامه ی فلسفه ی بارساست مثل پپ و تیتو به خصوص تو این مقطع زمانی , تو رم هم تیمش تو فاز حمله خیلی خوب کار می کرد ولی تو دفاع مشکل داشتن ولی با توجه به اخلاقیات و خلق وخوش که حتی مدیر فنی رم هم خیلی از شخصیتش تعریف کرده بود و هم اینکه در بین هواداران بارسا محبوبیت زیادی داره...به نظرم گزینه ی خوبی برای بارسا هست...
خبر خیلی بدی بود نو این وقت فصل
تیم بدون دفاع و حالا بدون مربی
و بدون دروازه بان:n02:نقل قول:
مصاحبه تیتو ویلانووا
1-بعد از 5 سال جذاب در بارسلونا الان وقت آن رسیده است تا در زندگی حرفه ای خودم تغییراتی به وجود آورم و بر ریکاوریم تمرکز کنم.من دیگر نمی توانم به عنوان نفر اول باشم ولی به باشگاه نزدیک خواهم بود و در جایی که عاشق آن هستم خدمت خواهم کرد.
2-با تمام وجود از تمام کسانی که پیغام هایهای هم دردی و حمایت فرستادن متشکرم نه فقط الان بلکه در یکسال گذشته.به همه می گویم که الان در آرامش کامل هستم و آماده ام مرحله جدیدی از زندگیم را آغاز کنم.اعتماد به نفس کامل دارم که از پس آن بر می ایم.
تیتو برای مربی جدید بارسا آرزوی موفقیت کرد و مصاحبه رو به پایان رسوند.
+++++++++++++
جدا شده ها :(
ضمنا جاناتان دوسانتوس هم با قرارداد قرضی به سوسیه داد پیوست.
جوناتان دوس سانتوس ، بازیکن خط میانی بارسا ، با یک قرداد قرضی ، سال آینده را در باشگاهِ سوسیداد توپ خواهد زد.
این قرارداد قرضی قابلیت تبدیل شدن به قرارداد دائمی را نیز دارد.
قرارداد قرضی چه مزیتی داره؟