دوستان لطفا کمک......:n03:
:n16:
Printable View
دوستان لطفا کمک......:n03:
:n16:
سلاممم
دوستان یه سوال از مبحث ژنتیک چندتا سوال میاد تو کنکور
بودجه بندی کنکور تجربی(دروس اختصاصی)نقل قول:
[HTML] http://uploadtak.com/images/a7123_13920425P9g7sq370.pdf[/HTML]
نقل قول:
یک سوال ژنتیک حیوانی میاد که به نظرم سخته...
یک سوال هم شجرنامه میاد که به نظرم خیلی آسونه فقط باید حالت هایی که بیماری جور در نمیاد رو حذف کنی...من خودم اون حالت ها رو ساختم ولی جزوه استاد عمارلو حالت هاش رو نوشته بود...
یک سوال هم از بیماری ها (برا انسان) میاد
احتمالش هم زیاده که از ژنتیک جمعیت سوال بیاد!
فقط تنها چیزی که در مورد سوال های ژنتیک می تونم بگم...
مفاهیم پایه زیست تسلط داشته باشید (فصلای اول زیست دوم رو خونده باشید)
مسئله ها هیچ فرمولی نداره سعی کنید با همون مفاهیم که در میوز و میتوز ، تخمک گذاری (فصل 11 زیست سوم) خوندید، حل کنید...
برای این که سرعت تند بشه از این مبحث تست زیادی بزنید...
فصل اول زیست پیش هم بخونید خیلی بهتون کمک می کنه
راستی حتما حتما حتما فصل احتمالات و ترکیب ریاضی رو خونده باشید بعد برید سراغ این مبحث اینطوری خیلی در تست زدن بهتون کمک می کنه
ببخشی من میخواستم بهتون پیغام خصوصی بدم ولی نمیشه
متفاوته.نقل قول:
سال 91 کمترین تست از ژنتیک تو چند سال اخیر اومد بعدش 92 بیشترین! (البته حالا استدلال نکنید احتمالا سال دیگه دوباره کم بیاد.مثلا شیمی 91 سخت تر و محاسباتی بیشتر شده بود خیلیا فکر می کردن آسون تر بشه اما دوباره 92 خیلی سخت تر شد).
در ضمن با این تغییر فازی که زیست 92 داد فکر کنم زیست 93 همین روند رو حفظ کنه منتهی ترکیبی تر!
فکر زیست آسون و کنار گذاشتن فصول مختلف رو از سرتون بیرون کنید
================================================== ========
یکی از دوستان در یک فروم دیگه در مورد استفاده از فرمول ها در فیزیک سوال کرده بود گفتم جواب خودمو اینجا هم بذارم:
حالت اول (فقط یک فرمول موجود است):
مثلا در مبحث تار های مرتعش در فصل 4 فیزیک پیش با توجه به حذفیات 91 فیزیک,هر وقت اسمی از تار وسط اومد,فقط باید تار دو انتها بسته تو ذهنت بیاد و فرمول بسامدش که برابر nV بر روی 2L هستش.چون در واقع تار دیگه یا فرمول دیگه ای به جز برای دو انتها بسته در کتاب موجود نیست.
در مورد مسائل نیمه عمر نیز چنین است.
حالت دوم (چندین فرمول موجود است):
با توجه به اطلاعات و خواسته مسئله باید سنجید و فرمول انتخاب کرد.گاهی در این مسیر باید از دو فرمول جداگانه استفاده کنیم.برای حل چنین مسائلی در صورتی که ظاهر و خواسته ی تست آشناست می توان بنا به تجربه ی قبلی حل کرد و یا اطلاعات را نوشت سپس تصمیم گیری شود.
خیلی از مسائل فیزیک این چنینی هستند.
حالت سوم (فرمول اصلی موجود است اما فرمول دقیقی برای حل کامل وجود ندارد و باید از فرمول های فرعی کمک گرفت):
در این حالت چاره ای جز تحلیل کامل نیست که بدست نمی آید به جز با حل تست فراوان.مثلا در دینامیک یک فرمول اصلی داریم یعنی F=Ma.باید با توجه به این فرمول یعنی قانون دوم نیوتون نیرو ها را مشخص و سپس با اعمال فرمول های فرعی در این فرمول به پاسخ رسید.یا در مدار های الکتریکی فرمول اصلی موجود است اما بدون به کار بردن فرمول های فرعی و تحلیل به جواب نمی رسید.
ممنون.
اقا من يه روز 8 ساعت ميخونم يه روز 2 ساعت ....
هر كاري هم ميكنم رو يه عدد نميتونم ثابتش كنم ...انگار اون روزي كه 8 ساعت ميخونم خسته ميشم :n02:
يه نفر راهكاري چيزي به من ميده لطفا ..حتي در حد اميدواري دادن
سلام.نقل قول:
با توجه به اینکه شما فارغ التحصیل هستی و الان هم تابستان است,ساعت مطالعه ی بالا در تابستان برای یک فارغ التحصیل چندان اجباری نیست.بهتره شما اون 8 ساعت رو بکنی 6 و یا 5 ساعت ثابت و پیش بری و هر جا احساس می کنی می تونی بیشتر بخونی و خسته نشی بیشترش کن.
البته این راهکار تا آخر تابستان فقط خوبه.بعدش مجبوری که ساعت مطالعه رو بالا تر نگه داری.
ممنون.
دوستان از من سینه سوخته ی کنکور :n02: یه نصیحت به شما
جو نگیرتتون :n06: یهو با ساعت خیلی بالا مثلا روزی 10 ساعت شروع کنین چون زود کم میارین
با روزی 5-6 ساعت شروع کنین تثبیتش کنین و کم کم ساعت مطالعه رو ببرین بالا و رو یه رنجی نگه دارین البته این بستگی به هدفی داره که انتخاب کردین رو چه ساعتی فیکس شین
موفق باشین :n26:
شما وقتی به عید برسین در هر صورت کم میارین ! پس پیشنهاد میکنم از همین الان با ساعت مطالعه ی بالا بخونین ! : دینقل قول:
درضمن ، تابستان یک موقعیت فوق العاده هست تا از بقیه رقیب هاتون جلو بزنین ، از این فرصت خوب استفاده کنین !