ممنون ارميتا جان
Printable View
ممنون ارميتا جان
نقل قول:
نوشته شده توسط yamamusic
من تا فردا يا پس فردا يه مطلب در اين مورد مينويسم ميزارم شك نكنيد
نقل قول:
نوشته شده توسط Armita_amini
من يه جا ديدم ميشه تو مطلبي كه در مورده فلش ميگم اينم ميگم
سلام
برای شما که وسواس در قدرت بلندی بلندگوی گوشی های سری دبیلو سونی اریکسون دارید باید به اطلاع برسان واحد قدرت صدا در گوشی موبایل با موسیقی ام پی تری به کانال معروف می باشد و اما مسابقه:
رتبه اول: w900= 72 channel
رتبه دوم: w810,w800,w550,w300=40 channel
رتبه سوم: مربوط میشه به گوشی های نوکیا که شاید در موردش با توجه به در خواست خواننده ها درج بنمایم
گوشی دبیلو 900 رتبه اول رو آورد در این هیچ شکی نیست که از گوشی های ای میت هم بیشتر رتبه آورد حتی سونی اریکسون پی 910 با 32 چنل عقب تر قرار گرفت
رتبه دومک قابل توجه شمایی که می گویید دبلیو 800 با 810 با 550 و300 تفاوت داره از لحاظ بلندی صدا هیچ فرقی نداره
رتبه سوم : گوشی های نوکیا هستند که از لحاظ بلندی صدا خیلی از سونی اریکسون جلوتر هستند ولی بدلیل نبود پمپو در رده سوم قرار می گیرند
منبع : تاپ سوني
ايمان جان به نظر من دبليو 550 با سه تاي ديگه فرق ميكنه واقعا صداي اسپيكرش از اون 3 تاي ديگه بيشتره يه چيزي هم خدمتت بگم كه وقتي تو يه آهنگ مشترك با دبليو 900 گذاشتم كنار همديگه , فكر نميكردم بلندي صداش يكي باشه اينو واقعا جدي ميگمنقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
دو سؤال بچهها
1- آيا ميشه كاري كرد فايلهاي wav در دبليو 810 قابل پخش باشه؟
2- گوشي كه من گرفتن مموري ش آبي رنگه اما سوني نيست آيا از همون سري اولي هاست پضمنا تم اربيت هم بدون هيچ مشكلي اجرا ميشه
مموري ابي رنگ اصليه و ماركش فك كنم سان ديسك باشه و اوربيت تو مال منم مشكلي نداره
نقل قول:
نوشته شده توسط hossein31
اگه مدتش كم باشه پخش ميكنه
تست كردم بچه ها با دبليو 810 ميشه د رحالت استندباي
1- با ولوم 50 درصد باتري قدرت 20 ساعت پخش mp3 رو داره از طريق هدفون البته
2- با ولوم 100 درصد اين ميزان به 10 ساعت ميرسه
به نظر من اين ميزان نسبتاَ خوبه و نبايد انتظار بيشتري از آن داشت. خوب نظر شما چيه؟ البته پيشنهاد مي كنم رو ولوم 100 نذاريد كه ممكنه چند روز ديگه مشكل شنوايي پيدا كنيد.
با ولوم حدود 60 تا 70 واسه من 24 ساعت در حالت استندباي
با ولوم 100 حدود 14 ساعت
لطفا دوستان شما هم چك كنيد و نتيجه رو بگيد
يه چيز ديگه هم بگم كه موبايل من تو حلت استندباي از كا750 كه قبل از اين داشتم بهتر شارژ نگه ميداره