سلام دوستان
خبری از بازی نیست تریلر جدید عکس های داخل بازی و اطلاعات کامل تر
با سپاس
Printable View
سلام دوستان
خبری از بازی نیست تریلر جدید عکس های داخل بازی و اطلاعات کامل تر
با سپاس
خبرو عکس و تریلر که زیاد اومده....نقل قول:
اما انجمن بازی به خواب تابستونی رفته!! دنبال خبر و اینجور چیزا نباشین:n26:
یه سری خبر کوتاه:
لواندوفسکی روی کاور کشور لهستان رفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدال هم روی کاور آمریکای مرکزی و جنوبی
خاویر هرناندز هم روی کاور مکزیک و آمریکا
واسه کاور انگلستان هم توی توییتر رای گیری انجام شده بین مردم که ظاهرا مسی رای بالایی داره.
این فروم با اومدن شبکه اجتماعی فیس بوک هرسال فعالیتش کمتر از پارسال شد که امسال دیگه واقعا نوبرشه !!!
@^
اولین چیزی که جلب توجه میکرد تو بازی فیزیک توپ بود،طبیعی تر شده بود اما سنگین بنظر میاد،مثه توپ تنبل فوتسال بود حرکتش.البته طی زمان بهش عادت میکنیم و شوت هارو خیلی زیباتر کرده این قابلیت.
دومین نکته هم ورزشگاه نیوکمپ بود که خیلی خوب طراحی شده و کناره های زمین عکاس ها و دوربین ها زیبا بودن.
سومیشم مربوط به منوی start بازی میشه که خیلی شکیل تر و پویاتر طراحی شده،بخصوص Match Facts که خیلی خوب طراحی شده و لحظه به لحظه گزارش میده آمارو و دیگه نیازی نیست که دنبال این گزینه بگردین.
چهارمی هم اون پسره که با بارسلونا بازی میکرد هیچی از فیفا نمیدونست،اعصابمو خراب کرد،حیف بارسای کبیر:دی
مسی که کلا تو همه کاورا هست ..نقل قول:
واسه کاور انگلستان هم توی توییتر رای گیری انجام شده بین مردم که ظاهرا مسی رای بالایی داره.
برای نفر دوم سوال بود که الان مشخص شده بیل در کنار مسی روی کاور منطقه UK خواهد بود
+
اون ویدئو هم خیلی پر نور بود من نشد چیز خاصی از توش متوجه بشم
یعنی دیده نمیشد داخل زمین : دی
اما شباهت هاش خیلی زیاد بود با 13
با سلام
من ویدئویی که دوستمون گذاشتند رو به دقت نگاه کردم
اما این ویدئو خیلی شبیه بازی فیفا13 یعنی نسخه فبلی هستش
من که بعد دیدن این ویدئو چیز جدیدی دستم نیومد و همچنین به آینده بازی نا امید شدم
امیدوارم اگه نکته ای چیز جدیدی هست که من ندیدم و نفهمیدم رو دوستان بگن
دوستان لینک ویدئو کار نمیکنه ... اگه یک لینک سالم یا حتی لینک youtube رو بدین ممنون میشم .
دانلود با لینک مستقیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باید دید که نسخه ignite رو بازی میکنند یا نسخه معمولی رو