فکر کنم باید نسخه اصلی رو پیش خرید میکردید از اوریجین تا بتونید بتا رو توی PC دان کنید،الان هم تایمش گذشته دیگه فکر کنم.....................نقل قول:
Printable View
فکر کنم باید نسخه اصلی رو پیش خرید میکردید از اوریجین تا بتونید بتا رو توی PC دان کنید،الان هم تایمش گذشته دیگه فکر کنم.....................نقل قول:
نه امروز بتا بازی Free میشه و همه میتونن بازی کنننقل قول:
الان یکی از دوستان گفت از 12.30 ظهر میشه به اکانت اضافه کرد نسخه بتا رو
درود
استاد سایمن هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کلاس آموزش زبان با متد روز BF4 خوش آمدید.
برای شروع نیم نگاهی خواهیم داشت به چندی از لغات پر کاربرد زبان شیرین انگلیسی.
تصور بفرمایید در مپ ، از بخش C دیپلی ( دخول) می کنید ، یک هلیکوپتر (چاپر ) به فرمان گرفته (درایو) و به قلب دشمن حمله ور میشوید. در همین حین با یک استراتژی خیارشوری ( Pickles Strategy ) و کاملا حساب شده (completely sucks ) یکی از پشت بوم هارو هدف میگیرید و با چتر می پرید پایین (Suicide) ، در کمال ناباوری در پشت نیروهایی دشمن فرود می آیید و 10 نفر جلوی خودتون می بینید که دارن به اون یکی پشت بوم شلیک می کنن و حواسشون به پشت نیست ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، با یک حمله انتحاری 3 نفر رو می ترکونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در همین حین میزان کارکرد CPU به حداکثر رسیده و بازی هنگ می کند که به این حالت و شانس ، ( F*U*CK ) ، شت ، سان آو ا بچ ( پسر ساحل ) نیز اتلاق میشود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم کمال استفاده رو برده باشید ، تا جلسه ی آتی شما را به خدای متعال می سپارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین مجبورم نکن برم آرکایو رو بگردما :n02: ، اولا برعکس تو که فک مبکنی ملت با 6ساعت بخش داستانی بازیو میخرن ، اونجا خیلیا میشنینن تو سرورای رسمی و بدون چیت (نه مثل این کرکی های ما ) مولتی میزنن ، سابقه ی COD هم خیلی بیشتر از BF هست تو این زمینه پس مطمئن باش اینا مولتی زدن ....نقل قول:
البرزم دلبندم گفته IN SHANGHAY MAP ! نکه کل بازی ! تخریب پذیری آره قبول دارم برا BFBC2 خیلی بهتر از BF3 بود ولی باز هم BF3 رسمن سروری میکنه تو زمینه Destruction و مطمئنن BF4 هم تو این زمینه درحد و اندازه های BFBC2 میشه ....مطمئن باش خیلی بهتر از افتادن تیرچراغ برق رو ماشین ،هست!!
درضمن تو که چند ساله تو این کاری باس بدونی شرایط ONLINE رو ، الان همین GTA V ببین چقدر مشکل داره سره ONLINE ! الانم قرار شده فردا پچ بدن ....پس خواهشا چرت نگو!دی!
کلاس شما از همون اول ایراد داره استاد :n02:! چاپر درایویدن کاره هر کسی نیست ، پس وقتی نمیتونی چاپر بدرایو زحمت بکش از اول وارد چاپر نشو و هم تیمیاتم داد نزنن : GTFO NOOB !نقل قول:
+
من دیشب هر کاری کردم نشد ، فک کنم از همین امروز دیگه رسمن وارد جنگ بشیم !:n12:نقل قول:
نه امروز بتا بازی Free میشه و همه میتونن بازی کنن
الان یکی از دوستان گفت از 12.30 ظهر میشه به اکانت اضافه کرد نسخه بتا رو
من بدبخت قبلا CDKEY بتل 3 رو خریدم انقدر مشکلات زبان و نصب داشت که کلا بیخیالش شدم همینجوری بدون استفاده مونده تو اکانتم ! حالا میخوام CDkey این 4 رو بگیرم ببینم چطوریاس ! قیمتش چنده جایی هست پیش فروش کنه ؟!
یعنی خوشم میاد در لحظه رفرش میشی!:دینقل قول:
اینا که گفتی ربطش به فن بودن Cook چی بود اساسا؟؟ پاراگراف اول!
وقتی میگی تخریپ پذیری BC2 خیلی بهتر از نسخه سوم بوده پس دیگه نمیتونی بگی تخریب پذیری نسخه سه سروری میکنه! در لحظه و همون خط خودتو نقض نکن:دی اقلا بزار چندخط بعد خودتو نقض کن! بزاریمش پای زیباشناختی هنری ذهنت:n09: پاراگراف دوم!
واقعا واسه بالا کشیدن BF مجبوری هر خزعبلی بگی؟:n04: پاراگراف سوم!
:n02:نقل قول:
ایشالله وارد بازی میشی از خجالتت درمیاییم :n10:
آواز دهل از دور خوش است مهندس ، داری به کسی تیکه میندازی که تو bf3 با پینگ 335 ، ملتو مثل نقل و نبات با جت road kill میکرد :n09:
من همونیم که وقتی بشینه تو چاپر اشک ملت جاری میشه :)) ، فقط خیلی باس هنرمند باشی بتونی با 10 فریم در ثانیه و پینگ 300 چیزی رو برونی !
نسخه OPEN BETA معلوم نیست ساعت چند منتشر میشه ولی امروز منتشر میشه اینش تایید شدس :دی
نیازی هم نیست کی بخرید برای همه باز هست .
تیکه نیست ، مدل حرفیدنم همینه Sarcastic ! :n02: با اون پینگ کیک نشدی یعنی ؟ ! من با 140 میزنم بعضی موقع ها کیک میکنن ....ایرانیا تو BF3 جزو Top Player ها هستن چون واقعا با اون پینگ بازی کردن خیلی سخته ولی ما هم مرد لحظه ی های سختیم :n02:نقل قول:
نگران نباش تو نسخه اصلی حله ، Origin مارو add کن ایشالا تو یه Squad ملت رو بترکونیم .