نسخه آنلاک فکتوریش 630 دلاره
با افت قیمت سامسونگ،باید بشه 2تومن
Printable View
نسخه آنلاک فکتوریش 630 دلاره
با افت قیمت سامسونگ،باید بشه 2تومن
دیگه ماشالله همه میدونیم داریم کجا زندگی میکنیم و چه خبره
این گوشی تیر و مرداد نزدیک ۲ ملیون میشه و تا قبل از شهریور امکان نداره به ۱.۹۰۰ برسه
به نظر تا تیر ماه هر کسی بخواد گوشی بخره از جمله خودم ، بهترین گزینه همون اس ۳ هست
اخر تابستون با ثابت شدن قیمت Z , ONE , G Pro انتخاب ها جالب میشه ولی الان فعلا دور دوره نسل قبلی هاست
البته پشت سر این پرچم دارها گوشی های رده دومی بسیار قوی دار میاد که با فلگ شیپ های الان برابری میکنن تقریبا
مثل LG F7 و SONY SP
630 دلار واسه نسخه at&t هستنقل قول:
وقتی دلار بالا پایین میشه، نمیشه پیش بینی کرد!نقل قول:
بعد از انتخابات معلوم نیست قیمت دلار پایین میاد یا بالا میره.
ممکنه پایین بیاد و قیمت S4 بشه 1200 ممکن هم هست بالا بره و قیمتش از 3 4 تومن بالاتر بره.
کلا همه چی رو هوا هست...
عجله نکنیم بهتره همه میخریم ارزش خسته هم میشیم به فکر اس 5 هم میریمو همین رویه ادامه خواهد داشت:-)
اوایل که قیمت داغه هرکی بخره مطمءنن خیلی ضرر خواهد کرد پس بهتره یخورده دندون رو جیگر بگذارین دوستان
Sent from my GT-I9001
سقوط ازاد طلا و سیاست انبساطی شدید خزانه داری امریکا باعث شده دوباره برابری ارزش دلار پایین بیادنقل قول:
پس از لحاظ جهانی تا ۴-۳ ماه اینده به نفع خریداران وطنی هست
از لحاظ وضع داخلی هم تجربه نشون داده اندک چند ماه مونده به ان ت خ ا ب ا ت به سختی هم شده :n02: اوضاع اقتصادی امن و امان میشه
و مورد دوم
بدتر شدن یا بهتر شدن شدید و یا ثابت موندن اوضاع دست کم از چند ماه بعد از فرد جدید ممکنه شکل بگیره که باز هم یعنی بعد از تابستان
ممکنه مفت بشه ولی من دوست ندارم ۶ ماه بدون گوشی سر کنم به امید.....
راستی من اصلا میخوام اس ۳ بگیرم و معلومه خرید یک گوشی تازه وارد در ایران احمقانه هست بخاطر حباب عظیمی که دلال ها ایجاد میکنن
نسخه آنلاک اسنپدراگون 600نقل قول:
AT&T نسخه غیر آنلاکش 199دلاره
اگه الان بگیرید که ضرر نمیکنید چون قیمت پایینه و این موقتی هستش به نظر من
درست میگید شما ولی از قیمت 4 میلیونی اپل خیلی بهتره ... :n22:نقل قول:
تست حرارت S4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت بالا سمت صفحه نمایش بیشترین دما رو داره..
البته ذکر نکرده با کدوم چیپ هست !