من فکر نکنم توی مربیگری همچین اختیاری باشد. یعنی فقط ظاهرسازیه یعنی منو و ددکمه هاش هست ولی هیچ تغییری نمیکنه. چون من یادم میاد که 3-4 بار عوض کردم ولی تو بازی تغییری ندیدم.نقل قول:
Printable View
من فکر نکنم توی مربیگری همچین اختیاری باشد. یعنی فقط ظاهرسازیه یعنی منو و ددکمه هاش هست ولی هیچ تغییری نمیکنه. چون من یادم میاد که 3-4 بار عوض کردم ولی تو بازی تغییری ندیدم.نقل قول:
نقل قول:
ظاهر سازی نیست.......تغییر میکنه .......من خودم بیشتر از لباس دوم تیمم استفاده میکنم........
ولی یه نکته که باید رعایت کنی اینه که وقتی لباسا رو تغییر دادی دیگه هییچی رو دست نزنی و سریع next match رو بزنی و دیگه مثلا تو ترکیب و یا جدول و آفیس و ...نری و سریع بری بازی کنی...یعنی اول همه تصمیماتو بگیر بعدش برو لباسو تغییر بده.....
دوستان کسی نمیدونه چه طوری میشه پست بازی یک بازیکن را تغییر داد
مثلا یکی دفاع بازی میکنه پستشو بکنی حمله مثلا Cb به St
در ضمن منظورم من این که واقعا پستتش عوض بشه نه اینکه فقط از عقب زمین بیاری جلوی زمین باز رنگ پستش سبز باشه
( برای این گفتم رنگ پستش سبز باشه
نمیدونم میدونید یا نه ولی رنگ پست ها به ترتیب از پائئین به بالا سبز آبی وقرمز هست به جز دروازبان که نارنجی هست)
در ضمن فیفا یه بدی داره اونم این که توی بازی وقتی خطا میشه کسی که پشت توپ ایستاده رو نمیتونی تغییر بدی مثلا اگر در منچستر رونالدو پشت توپ باشه اگر از قبل کس دیگه ای را انتخواب نکرده باشی تو خود بازی نمیتونی تغییر بدی
همین جور هم در پنالتی وبقیه موارد...
نقل قول:
حالا نمیشه کاری کرد که عوش شه ؟ :sad:
سلام فایلی برای زیبا کردن چمن فیفا2007 ندارین؟؟؟؟
چار عزیز میشه. همین شماهایید که فیفا را جلوی پی ای اس خراب میکنید دیگه (البته جسارتا) این که دی کاری نداره. وقتی میخوای ضربه را بزنی. دکمه ی E را بگیر و فلش پایین وبالا را بزن اسامی بازیکنان با پای فعالشون را مینویسه روی هر کدوم که دکمه را ول کنی ، اون ضربه را میزنه.نقل قول:
پست کلی رو اصلا نمیشه تغییر داد مثلا مهاجم (ST) رو مدافع(CB) کرد.......در کل رنگها همیشه ثابت هستن.....نقل قول:
ولی تو هر پست میشه تغییر داد مثلا دفاع چپ LB رو میشه کرد دفاع راست RB و یا هافیک هجومی رو کرد هافبک دفاعی و..........برای این کار باید بری رو Team Magement و قسمت edit Player و پست بازیکنتو تغییر بدی...
نقل قول:چرا نمیشه.. میشه...........وقتی دارین ضربات ایستگاهی میزنین کلید E رو برنین و بازیکن دلخواهتونو انتخاب کنین......نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
اینو یکی از دوستان تو صفحه های قبلی گذاشته بود.....یه آزمایش کن ببین چی میشه......
ولی در کل چمن فیفا که مشکل خاصی نداره و خوبه ........
چه سیستمی می خواد؟