ببخشید عدداش رو اشتباه گفتم
با لنزه اولترا وایده 22-10 به غیر از منظره میشه استفاده هایه عادی رو انجام داد؟
ممنونم که وقت گذاشتین :n16:
Printable View
ببخشید عدداش رو اشتباه گفتم
با لنزه اولترا وایده 22-10 به غیر از منظره میشه استفاده هایه عادی رو انجام داد؟
ممنونم که وقت گذاشتین :n16:
خیر نمیشه , لنز واید برای بنا و طبیعت یا فیلمبرداری مناسبه نه پرتره و...
سلام دوست عزیز،نقل قول:
تشکر بابت راهنمایی،
برای فیلم میخوام فیلم های کوتاه آماتوری
تفکیک صدای اصلی و زمینه خیلی برام مهمه.
در مورد ریکوردر ها هم یه کم توضیح بدی ممنو میشم.
با هر لنزي هر نو عكسي ميشه گرفت هيچ ربطي نداره. فقط هيچ كس لنز آلترا وايد براي پرتره و لنز تله براي منظره نگرفته.نقل قول:
اما خطاي ديستورت و پرسپكتيو اين لنز خيلي كمه
من میخوام یه دوربین بگیرم اما حقیقتش زیاد اطلاعی ندارم از دوربین
تا 1500 میخوام هزینه کنم
یه دوربین میخوام که بشه لنزش رو تعویض کرد.یعنی بشه لنزهای مختلف روش زد
حالا دوستان چی پیشنهاد میکنن؟
خیلی خیلی ببخشید بازم سوال میکنم
به نظره شما منطقیه که دوربین رو با لنزه 18-135 بخرم و این لنز رو بزارم برایه استفاده هایه عادی؟ چون لنز منظره رو 3 یا 4 ماه بعد میخوام بگیرم
بعده 4 3 ماه لنزه 22-10 رو بگیرم؟ بعد فیلتری که برای این نوع عکاسی برایه لنزه 10-22 پیشنهاد میکنید چی هست؟ پلاریزه مناسبه؟
:n16:
نقل قول:نقل قول:
خواهش می کنم.
راستش شما تکلیفتون رو با خودتون مشخص بکنید! که بیشتر علاقه مند به چه ژانر عکاسی هستید.
با لنز 10-22 میشه کار های دیگه هم انجام داد اما خب خیلی منطقی نیست!
این لنز مناسب منظره و بنا و عکس های خبری از نزدیک که زاویه زیاد میخواهید در فیلم برداری هم خوبه.
و بفرمایید چقدر می خواهید مجموعا الان خرج بکنید و بعدا چقدر دیگر اضافه می کنید؟
مثلا ترکیب لنز های 24-105 + 10-22 یک ترکیب خیلی خوب هست برای بدنه های کراپدار کانن.
اما اگر قرار باشد تک لنز باشد و لنز همه کاره
پیشنهادم 15-85 است. هم واید خوبی دارد (تا مدت ها دستتان بازهست و...) هم کیفیت خوبی دارد و هم اینکه یه مقدار تله هم دارد. (پیشنهادم این هست که 18-135 نگیرید و همین 15-85 را بگیرید!)
اما اگر قرار باشد عکاسی مثلا خبری انجام بدهید به نظر من باید سعی بکنید حتما یکی از 70-200 ها را تهیه بکنید. خیلی کارایی بالایی دارد. حتی در کنار این لنز 18-55 هم استفاده بکنید کارتون رو راه می اندازه!
در کل خیلی مهم هست چه ژانر عکاسی ای بخواهید دنبال بکنید و....
و اینکه راستش بنده الان یادم نمی آید کدام دوربین کانن را می خواهید تهیه بکنید؟
برای فیلتر هم پلاریزه + یک فیلتر nd (بیشتر برای عکس هایی مثل آبشار و رودخانه و... که تایم ثبت عکس زیاد ترمی گذارید) بگیرید خوب است.
پیشنهاد می کنم حواستان به خرید تجهیزات جانبی هم باشد. (مثل سه پایه ، فلاش و کیف مناسب)
-------------------------------------------------------------------------
کیفیتش خوب نمیشود!نقل قول:
پیشنهاد می کنم اکسترنال صدا رو ضبط بکنید.
ریکوردر های ذیل رو من پیشنهاد می کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه در کل برای فیلم کوتاه خیلی به صرفه نیست که تجهیزات رو بخواهید بخرید مگر اینکه حجم کار هاتون قابل توجه باشد.
و همراه خرید ریکوردر باید میکرون گان نیز تهیه بکنید.
نقل قول:
اگر نهایت هزینه شما 1500 هست پیشنهاد می کنم سراغ دوربین های dslr که قابلیت تعویض لنز دارد نیایید!
چون برای کیفیت مناسب عکس شاید حتی بیشتر از بدنه لنز مهم می باشد و الان لنز های خوب و ... حدود 2 میلیون به بالا هست!
و اینکه اگر آماتور علاقه مند عکاسی هستید یک شبه dslr تهیه بکنید.
ولی اگر حاضر هستید بعد ها هزینه لنز و تجهیزات جانبی را نیز انجام بدهید
باز توصیه می کنم حدود 2 میلیون یک بدنه خوب به همراه لنز کیت بگیرید و مدتی عکاسی بکنید و بعدا تجهیزات را کم کم اضافه بکنید.
در برند کانن توصیه بنده 600d (قیمت 650 و 700 را الان ندارم اون ها بتونید بگیرید بهتر هست.) به همراه لنز کیت 18-55.
در نیکون مشابه نیکونیش d5200 d3200 هست. (راستش جدیدا اطلاعاتم در برند نیکون خوب نیست.)
سلامنقل قول:
دوربین بدون ابنه Sony nex f3 همراه لنز کیت 18-55
Canon 1100d و.Nikon d3100 هر دو با 18-55
پیشنهاد من f3 .در هر صورت اگر امکان افزایش بو دجه تا 2ت هست مدلهایی که دوستمون معرفی کردند بهتره+باید احتمال هزینه خرید لنز در اینده رو در نظر بگیرید.
پاینده باشید
من قبلش گفتم که برایه عکاسی (منظره) هست
راستیش انتخاب من خرید 650 دی با لنزه 18-55 هست که حدودا 2100-2500 در میاد که با لنزش کار هایه عادی رو انجام بدم(البته در صورته نگرفتنه 15 85 ) چون که دیدم با 10-22 زیاد منطقی نیست انجام دادنه کار هایه عادی! قیمت برایه لنز هم برایه 4 ماه بعد از 2 تومن تا 2700 اینا دارم
بعده 3 یا 4 ماه میخواستم یه لنزه 15-85 بگیرم یا اولترا وایده 10-22 برایه عکاسی منظره
که اگه 15-85 رو بگیرم دیگیه لنزه 55-18 یا 18-135 رو نمیگیرم
اما اگه بخوام 10-22 بگیرم دوربین رو با لنزه 55-18 میگیرم
نظره شما چیه بین 10-22 یا 85-15؟
نظره من رویه خرید 10-22 هست
بازم شرمنده ریاد سوال پرسیدم :n16:
نقل قول:
کار منطقی ای هست فعلا با لنز کیت 18-55 خرید بکنید
بعدا هم بیشتر دستتون میاد که کدومش بیشتر مناسبتون هست ، یک لنز همه کاره یا یک لنزه اولترا واید.
اما اگر بخواهید تخصصی عکاسی منظره بکنید همون 10-22 خیلی مناسب تر هست. اما بعد ها اگر خواستید سراغ عکاسی خبری یا پرتره برید باید به فکر تهیه یه لنز دیگه باشید(برای پرتره لنز 50 یا 85 ، یا 24-105 یا 70-200 برای خبری هم 2 مورد آخری)
اما 15-85 هم برای منظره بد نیست. (هرچند چون دیافراگم پایه اش متغیر هست برای خبری هم خیلی مناسب نیست! خلاصه یه لنز همه کاره خوب هست و لنز همه کاره نمی تونه در زمینه تخصصی با لنز مختص اون ژانر عکاسی رقابت بکنه و برنده بشه!)
اما اگر می دانید فقط یک لنز می خواهید بخرید بلاشک همین رو تهیه بکنید.
خرید خوبی داشته باشید و از عکاسی لذت ببرید.