لطفاً راهنمایی کنید :
مشکل در اجرا بازی assassins creed III ! ویندوز من سون هست و رمم 2 و گرافیکم 1 هست ولی بعد از اجرا بازی این ارور رو میده ![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد قطع می شه !
لطفاً راهنمایی کنید
Printable View
لطفاً راهنمایی کنید :
مشکل در اجرا بازی assassins creed III ! ویندوز من سون هست و رمم 2 و گرافیکم 1 هست ولی بعد از اجرا بازی این ارور رو میده ![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد قطع می شه !
لطفاً راهنمایی کنید
سلام من وقتی میخوام بازی رو آپدیت کنم این ارور رو میده : could not retrieve version number
مشکل از چیه ؟
بازی را از بازار تهیه کردم
با اتصال به اینترنت بازی اجرا می شود
ولی در ابتدای بازی پس از وارد شدن به غار قسمتی که اون گوی در دیوار گذاشته میشود به محض آنکه قصد عبور از دریچه باز شده را دارم بازی قفل میشه البته صدای بازی وجود دارد
میشه روش استفاده از کرک تتا را توضیح دهید
اطلاعات پوشه ORBIT
و سه فایل دیگر در کجا باید قرار بگیرد؟
ورژن بازی v1.01
می باشد
سلام عزیز من نسخه بلک باکس رو داشتمنقل قول:
دفعه اول اجرا شد و سکانس 1 و 2 رو تموم کردم
بعدا که خاستم وارد بازی بشم بعد از اینکه uplay اومد دکمه go to game رو زدم ولی هیچی نیومد بعد رفتم و crack theta رو ریخدم
حالا فقط همون صفحه سیاه با 3 خط اینگلیسی اول بازی میاد بعد گیر می کنه و not responding میزنه یه بار هم بازی رو آنیستال کردم و کار رو از اول پیش گرفتم. ولی نشد که نشد ...
شما چطور با این نسخه blak box مشکلی چیزی نداشتی ؟؟
...
نقل قول:
کسانی که موقع آپدیت بازی با ارور Could not Retrieve Version Number! Installation will now aborted مواجع میشن
regedit رو بازی کنید و به آدرس زیر برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstallدر ستون سمت چپ یک key ( فولدر ) بسازید و اسمش رو {9D15E813-0C26-41E7-ABC5-3EB06FF1B3CF} قرار بدید
داخل ستون سمت راست یک New String بسازید و اسمش رو DisplayVersion قرار بدید و مقدارش رو هم ورژن الان بازی ( که میشه 1.00 )
اگه باز هم ارور داد باید ورژن مخصوص بازی رو دانلود کنید یعنی اگر بازی شما ورژن روسی هست باید آپدیت ورژن روسی رو دانلود کنید
برنامه uplay وقتی بازی شروع میشود از کار می افتد و با shift+f2 در طی بازی در دسترس نیستنقل قول:
نکته:یک بار uplay در این قسمت با shift+f2 در دسترس بود و آن قسمت که بازی هنگ میکرد را رد کرد
کسی راه حلی ندارد؟
لطفاً راهنمایی کنید :stopped working و در قسمت Fault Module Name می نویسه :ACsp.exe
مشکل در اجرا بازی assassins creed III ! ویندوز من سون هست و رمم 2 و گرافیکم 1 هست ولی بعد از اجرا بازی این ارور رو میده !
بعد قطع می شه !
لطفاً راهنمایی کنید
چرا کسی جواب من رو نمی ده ؟:n03:
ویندوز من سون هست و رمم 2 و گرافیکم 1 هست ولی بعد از اجرا بازی این ارور رو میده !stopped working و در قسمت Fault Module Name می نویسه :ACsp.exeبعد قطع می شه !
لطفاً راهنمایی کنید
دوستان من بازی رو امشب اتفاقی تو hdd یکی از دوستانم دیدم کپی کردم تو هاردم
منتهی فایل های exe بازی نبود تو folder بازی
یک screenshot میگذارم ممنون میشم بگید چی هاش کمه که اضافه کنم
محتوای مخفی: 1
حجمش هم 16.7 بود
فایل exe بازی رو یکی بی زحمت میتونه برام Upload کنه ؟
بازی دانلود شده هست. یعنی از روی هارد نصب میکنه.نقل قول: