چرا هرچی روی ویندوز 64 بیتی سون آپدیت میکنم اپدیت نمیشه !! 4 5 بار آپدیت کردم ولی نمیشه هربار 40مگ دانلود میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چرا هرچی روی ویندوز 64 بیتی سون آپدیت میکنم اپدیت نمیشه !! 4 5 بار آپدیت کردم ولی نمیشه هربار 40مگ دانلود میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ سیستم درسته؟نقل قول:
درست شد ممنون 6مین بار کامل شد چطوری آپدیت آفلاین ازش بگیرم برای یه سیستم دیگه ؟ یه برنامه دارم آپدیت رو میگیره ولی برای نسخه 2013 ارور میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام :نقل قول:
شما به قسمت قرنطینه برو و قرنطینه رو پاکسازی کامل کن...(البته ببین فایل کرکی چیزی که بدرد بخور باشه توشون نباشه) ...
این حجم غیرطبیعیه...نباید همچین حجمی داشته باشه...من چون خودم حجم منابع آویرام زیاد نبوده هیچوقت این فولدر رو پاکش نکردم و نمیتونم نظری بدم...البته اگه خواستین برای امتحان پاک کنین فقط محتویات رو پاک کنین نه خود فولدر رو...
چه ورژنی با ویندوز 8 کار میکنه !؟ میشه یه لینکی ازش بزارید !
اینترنت سکیوریتی
سلام :نقل قول:
هنوز با ویندوز 8 سازگار نشده...در اولین زمان که خبر سازگاری با ویندوز 8 بیاد همینجا دوستان اعلام میکنن...
Key for Avira Internet Security
سلام
در اين 3-2 روزه چند بار يا اين پيغام روبرو شدم.
ICMP Flooded
ظاهراً جلوي چيزي رو گرفته. معنيش چيه؟
آقا من اول کاسپر داشتم عالی بود
الان نود دارم بد نیست ولی خیلی گیر میده میخوام عوض کنم این آویرا خوبه ؟
بعد اینترنت سکیوریتی پلاس با معمولی چه فرقی داره که رو سایتش زده ؟
internet security with oute internet conection یعنی چی ؟
من الان کدومو دانلود کنم ؟
لطفا لینک جدید ترین و بهترین ورژن رو برای 7 64 بیتی به ما بدین
دما شما گرم
سلام من همه ی آنتی ویروسهای 2013 را تست کردم الان به اواست رسیدم خیلی ازش خوشم اومد ولی حالم را گرفت با تحریمش ولی امکانات خیلی عالی داره و همونی هست که میخواستم حالا میخوام بدونم اویرا بپای اواست میرسه ؟ سرعت سیستم را پایین نمیاره ؟ بدرد لپتاپ میخوره ؟