لحن نازی خانم یه مقداری خشن بود. اما خوب به نظرم تا حدی با ایشون موافقم . اجازه بدید نظرم رو راجع به این مساله این گونه بیان کنم :
در متن اصلی این تاپیک ، عوان شده بود که >> اگر خانواده ها را به فضای تماشاگران اضافه کنیم رفتار عمده تماشاگران به نفع یک رفتار سالم تغییر خواهد کرد.
با کمی دقت می توان فهمید که بحث اصلی این جا حضور خانواده ها نیست. بلکه حضور بانوانه. نویسنده معتقده که حضور بانوان ( فرضا خانواده ) باعث اصلاح رفتار تماشاچیان میشه . عرض من به ایشون اینه که مگه خانواده در جامعه ی امروزی در شهر و خیابان و حتی در منزل دیده نمی شه؟ خوب دوست عزیز اگه خانواده و (بانوان ) نقش اصلاح رفتار مردم رو به عهده داشتند و می توانستند به خوبی ایفای نقش کنند که وضع جامعه این نبود. اگر قرار است تنها به خاطر حضور خانواده ، رفتار تماشاچیان تغییر کند مگر خانواده در جامعه حضور ندارد ؟ پس چرا همان آش است و همان کاسه ؟ بگذارید نگاه دوباره به متن این پست کنیم .
اما به راستی آیا حضور دو سه هزار زن و دختر محجبه در سالن 12هزار نفری ورزشگاه آزادی، مایه ترویج بی دینی است؟
منظور از محجبه چیست ؟ حجاب را تعریف کنید لطفا !!!!
همه می دانند که فضای سالن 12هزار نفری ورزشگاه آزادی سرشار از نجابت است و از فحش های رکیک تماشگران فوتبال در آن خبری نیست. پس به چه دلیل مانع از حضور دختران محجبه در این سالن می شوند؟
چه قدر با فرهنگند این ایرانیها . چه قدر خوب است که سالن ورزشگاه آزادی سرشار از نجابت است . و از فحش های رکیک خبری نیست. اما پرتاب سنگ به یکدیگر ، فحاشی و ... را که خبرگزاری های معتبر کشور اعلام کرده اند را چگونه توجیه می کنید؟؟ لینک های زیر ، حاکی از این اخبار است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا می داند که چندین تا از این گونه اخبار تاکنون منتشر شده . آن هم در استادیوم آزادی. با کمی جستجو در اینترنت می توان به اخباربیشتری رسید. بازگردیم به متن .
آیا فرهنگ ما اونقدر بالا نیست که چنین چیزی رخ بده!؟
سوال خوبی است . و صادقانه بگویم . از نظر من ، جواب منفی است . nazi خانم به برخی از دلایلی که واقعا ثابت می کند ایرانیان از آن فرهنگ باید و شاید برخوردار نیستند ، اشاره کردند. نویسنده ی پست معتقد بود که حضور بانوان در استادیوم ، کاری پسندیده است و سود بسیار دارد. حرف ایشان منتقی است . اما باید دید سود بیشتر دارد یا ضرر بیشتر؟؟؟؟؟؟
این روز ها ، به جرعت می توان گفت ، حد اقل نصف افرادی که به سینما می روند اصلا برای تماشای فیلم نمی روند. :|
شک نکنید که وضع ورشگاهی که برای بانوان آزاد باشد ، بهتر نخواهد بود . از دوستانی هم که به جای دفاع از حق و حقوق بانوان ، در صدد به کرسی نشاندن افکار پلیدشان اند ، خواهشمندم که دست از این کارها بردارند. . حال که آمار نظرات این مطلب رو می بینم . متوجه شدم که اکثرا یا درواقعه تماما . فقط آقایون دارند حرف از حقوق خانم ها می زنند. چه خدر خوبند این مردهااااا. همش به فکر بانوان محجبه کشور عزیزمان ایرانند. :n02: