چه مشکلی؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
چه مشکلی؟؟؟؟نقل قول:
سلام
من بازی رو تازه خریدم، limited edition هم نیست. 4 تا dvd هست. اکسترکت که شد، رفتم برا نصب. بعد نصب هم کرکش رو کپی کردم ولی پیغام replace نیومد.
حالا که میخوام بازی رو اجرا کنم پیغام میده tbb.dll پیدا نشد. launcher رو که اجرا می کنم میگه libcef.dll پیدا نشد. directx ام هم آپدیته، گرافیکمم هم آپدیت 306 هست. Microsoft Visual C++2005 & 2008 & 2010 رو نصب دارم. NET Framework 3.5 & 4.0 رو نصب دارم.
این کرک هایی هم که دادین ریختم ولی توفیقی نکرد، وارد بازی نمیشم که!!
رفتم به سایت dll-files.com و اون دو فایل dll ای رو که می خواست رو دانلود کردم و ریختم تو System32 ، دیگه پیغام dll نداد ولی وقتی بازی رو اجرا می کنم، چه با MOHW , چ با launcher کاری صورت نمی گیره، انگار نه انگار که کلیک کردیم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
تو پست های قبلی هم اینطور مشکلی بود ولی کسی راهنمایی ارائه نداده بود.
ممنون.
وسط بازی یهو میپره بیرون
مشکلش چیه؟
هرکاری میکنم باز هم همینجوری میشه :|
یه سر برو به اینجا ببین کارت راه میوفته!!؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مشکلم حل شد. فایل MOHW1 ای که اکسترکت شده بود خراب اکسترکت شده بود، بعد installer از MOHW2 شروع کرده بود به نصب.
من هی می گفتم خدا این فایل core کجاستـــاااا!!!
من وقتی مرحله ای که توش یاید دنبال اون ماشینی بری که اون گوشی رو گیر بیاری میرم وقتی مرحله تموم میشه یه دمو نشون میده که میره در ماشینو باز میکنه گوشیرو برمیداره برمیگرده سمت ماشین خودشنقل قول:
بعد دمو تموم میشه دیگه صفحه سیاه میشه هیچ اتفاقی نمی افته نه میره مرحله بعد نه ارور خاصی میده فقط صفحه سیاهه هرچقدرم منتظر میمونم هیچ اتفاقی نمی افته
از اینجاام این آپدیتاا و کرک و کرک فیکس رو گرفتم
من توی اون مرحله که یه ادمی رو تعقیب میکنی به مشکل خوردم یارو تفنگشو اورده پایین نه شلیک میکنه نه میپره نه رو زمین میخوابه فقط راه میره:sq_5:
یه راهنمایی به شما ..اگه به باگی برخوردین مرحله رو از اول برین درست میشه :sq_15:
موقع ران کردن بازی این اررور رو میده
راه حلی واسه من نیست؟؟