این پستو ک میبینم میگم ایول چقد منطقی ! بعد میرم تو تاپیک بغلی و اینو میبینم :نقل قول:
با فن بازی موافق نیستم ولی فورتزا هوریزون طوری منو ایمپرس کرده که هیچ ریسینگی منو اینقدر جذب نکرده بود واجبه که اینم بگیرم ببینم چیه ولی خیلی خیلی بعید می دونم بتونه از فورتزا سرتر باشه دلیلش یکی دو تا نیست اونایی که فورتزا باز هستند و ماشین های جدیدی که هر ماه چند تا ارائه میده رو دانلود بکنن می بینن که ساپورت و خدمات پس از فروش به چی می گن تازه این یکی از مسائله واقعاً خیلی خیلی بعید به لحاظ بصری NFS بتونه روی فورتزا هوریزون رو کم کنه من خودم جزو طرفدارا پر و پ قرص NFS هستم ولی واقعاً می گم فورتزا خیلی ابره توی این ژانر... امیدوارم nfs هم خوب باشه که امسال ریسی بشیم خیلی وقته دلم واسه ریسینگ خیابونی تنگ شده بعد TDU2 هیچ چی ارضام نکرد
How About A Lie ?نقل قول:
کل ریسینگ هایی رو که تا الان بازی کردید رو بذارید سطل آشغال ریسینگ یعنی همین والسلام.
Need for Speed Most Wanted 2012 , Need for Speed Most Wanted 2005 باس برن بوق بزنن جلوی این!
ینی من عاشق اینجور تناقض ها هسم ! آخه شما ک جزو بالایی های این فرومید و باس الگو باشی برا بقیه ، شما دیگه چرا ؟؟؟؟
سطل آشغال ؟ شما به محبوبترین سری NFS میگین سطل آشغال ؟ شما بازیی که هنوز نیومده میگین بنداز سطل آشغال ؟ علم غیب و ایناس حتما !
چقدم خوب Like خورده این پستا! واقعا شاهکارید ! اون موقع ک Forza نبود چی میزدید ؟ NFSMW نمیزدید ؟ ! حالا تازه اومد ب بازار کهنه شد دلازار !
+
Forza اصن بهترین Racing امسال نه کل تاریخ ! واقعا این درسه ک اینجوری بیایین به سریای دیگه حمله کنین؟
+
یکی فن بازترین پستای عمرمو دیدم ! فقط میتونم بگم متاسفم براتون !