رونی بهترین پست براش همون مهاجم کاذب هست
این فصل وضع دفاع خوب نیست مصدومیت ها هم که 2 فصله اذیتمون میکنه
دخیه ا تو بازی هایی که بوده فوق العاده بوده و به نظرم دیگه وقتش هست که فرگوسن اعتماد کامل بهش بکنه و تو همه بازیها فیکس باشه
Printable View
رونی بهترین پست براش همون مهاجم کاذب هست
این فصل وضع دفاع خوب نیست مصدومیت ها هم که 2 فصله اذیتمون میکنه
دخیه ا تو بازی هایی که بوده فوق العاده بوده و به نظرم دیگه وقتش هست که فرگوسن اعتماد کامل بهش بکنه و تو همه بازیها فیکس باشه
نمی دونم بازی دیشب سیتی و دورتموند رو دیدید یا نه ولی فرگوسن به شخصه رفته بود اتحاد و مسلما برای خوش گذرونی نرفته بود احتمال این که یکی از بازیکنای سیتی مدنظر باشه تقریبا صفره پس حتمانقل قول:
جایگزینی برای نانی یا یانگ؟!
از کی تا حالا مهاجم جایگزین winger میشه؟!
نانی درسته مشکلاتی داره، ولی یانگ بیچاره چه نیازی به جایگزین داره.
یانگ رو یونایتد خرید تا جایگزین نانی بشه!
این ورزش 3 هم حوصلش سر رفته، شروع کرده به خبر سازی!
یکی از بازیکنای دورتموند رو زیر نظر داشته تنها بازیکنی از دورتموند هم که تاحدودی شایعش بود لواندوفسکی هستش البته قبول دارم وینگر نیست و اینجاشو چرت نوشته ولی شاید یه خبرایی باشه...
من هم دخیآ رو ترجیح می دم ولی خب رقابتی که ایجاد می شه باعث می شه هیچ کدوم جاشونو فیکس ندونن و تلاش بیشتری بکنننقل قول:
من موندم تا وقتی دخیا اینقدر آمادس و عالی کار می کنه چرا لیندرگارد و میذاره تو ترکیب اصلی. دخیا محشر بوده این فصل
شدیدا موافقم خیلی خوب بازی سازی می کنه...نقل قول:
فکر کنم کلا اگه از رونی به عنوان هافبک بازی ساز استفاده بشه بیشتر جواب بده .
عجب بازی سازی ای می کرد توی این بازی ! دو تا پاس گل ردیف داد، مخصوصا دومی.
در ضمن فکر کنم وقت فروش چیچاریتو باشه، ولبک بهتر از اونه به نظرم .
چیچا بعد از اون ضربه ای که به سرش خورد تو فصل پیش هیچوقت اون چیچای سابق نشد واسه خودش شده یه پا برهانی:31:
دوستان به نظرم خرید لواندوفسکی خیلی مخسره میاد.
وقتی این همه مهاجم داریم خرید یه مهاجم دیگه منطقی نیست.
این در حالیه که تو خط دفاع مشکل داریم و همچنین مصدوم. و میانگین سنی هافبک هامون هم کمی بالاست.
پس خریدش منطقی نیست.
لواندوفسکی سال گذشته اون جور که من بعضی از بازی های دورتموند رو دیدم گاهی مقاطع وینگر استفاده میشد و واقعا هم خوب بود تو اون پست ولی خب امسال کاملا مهاجمه نوک بازی میکنه .
لواندوفسکی در شرایطی که چیچاریتو بره شاید بشه جایی تو تیم براش متصور شد . خیلی شبیه ولبک بازی میکنه و تقریبا یکم از ولبک بهتره ولی خب چه کاریه تو این وضعیت بریم یه ولبک دیگه اضاف کنیم.
حالا که دیگه از فصل نقل و نباتات دوریم و خب دیگه موقع چونه زدن و تفکر در مورد خرید کدوم بازیکن و کی به درد تیم میخوره یکم غیر مفیده :دی
من یکم از بازی مقابل نیوکاسل حراس دارم .. همیشه به مشکل میخوریم مقابلشون و تا دقیقه 90 باید بچه ها جون بکنن تا بتونن پیروز شند.
این 4-5 هفته سخت که بگذره ایسالله فرگی به جوون ها میدون میده . من خودم به شخصه بیشتر از همه منتظر بازی مجدد باتنر بجای اورا هستم و ببینم که این پسر چیکارست .
با برگشتن رونی منتظر بودیم که شاهد ترکیب کامل و اصلی من یو باشیم که متاسفانه زد و ویدیچ باز مصدوم شد :(
به نظرم فرگی میخود لوواندو رو بخره برای اینکه دیگه کسی رونی رو به عنوان مهاجم نبینه :دی ...الان بیشتر توی دفاع خیلی ضعیف شدیم تا توی حمله.اسمالینگ هم که حالش خوب بشه بازم نمیتونه دفاع با اطمینانی رو برای یونایتد بسازه!خریدن یک دفاع در زمستان از هر چیزی الان واجب تره.
بازی نیوکاسل بازی سختیه.کدوم بازی آسونه؟؟؟اون هم توی زمین حریف.انتظار پخش مستقیم رو هم اصلا نداشته باشین.
بازی قبلی با کلوژ هم دفاع خیلی بد ظاهر شد ولی دی خیا عالی بود.اورا که سوتی داد،اوانز هم که همونطور که دوستمون گفتن شاه سوتی هست!میمونه فردیناند که بگیر نگیر داره!
بازی دورتموند و من سیتی رو که دیدم گفتم یونایتد بره توی مرحله حذفی با این دفاع میخواد چی کار کنه؟بیخود نبود که فرگوسن هم چند مدت پیش گفت که ما به یک دفاع نیاز داریم.
United
خوب تبریک می گم بازی رو 3-0 بردیم ...
گل هارو هم اونز-اورا و کلورلی زدن
بعد از باخت به تاتنهام به این پیروزی نیاز داشتیم به خصوص که بازی های هفته های بعدمونم سخت هستن
برای یونایتد،
به خاطر 15 دقیقه ی اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه گل کلورلی رو ندیدید بهتون پیشنهاد می کنم که برید ببینید، واقعا عالی زد .
تیم سرشناس انگلیسی و مدافعان عنوان قهرمانی لالیگای اسپانیا بیش از هر تیم دیگری در ۵ سال گذشته پیراهن تیم خود را فروختهاند. منچستر یونایتد و رئال مادرید با فروش متوسط یک میلیون و 400 هزار پیراهن در هر فصل در 5 سال گذشته صدرنشین جدول فروش پیراهنهای باشگاهی هستند.
یونایتد و مادرید دو تیم از 3 تیمی هستند که در فصلهای 08-2007 تا 12-2011 از مرز فروش یک میلیون پیراهن گذشتند. در حالی که بارسلونا با فروش یک میلیون و 150 هزار پیراهن در رده سوم قرار دارد.
سهم انگلیس در 10 تیم برتر از این لحاظ 4 تیم است؛ چلسی، لیورپول و آرسنال دیگر تیمهای انگلیسی هستند که شیاطین سرخ را در این جدول همراهی میکنند. در حالی که یوونتوس، اینتر و آث میلان نیز نمایندگان سری آ در میان این 10 تیم هستند.
همه تیمهای حاضر در میان این فهرست از پیراهنهای مارک نایک یا آدیداس استفاده میکنند و هر برند 5 نماینده در این جدول دارد.
این آمار که توسط اسپورت اینتلیجنس منتشر شده است توسط پیتر رولمن و تیمش تهیه شده است.
این فهرست به شرح زیر است:
1- منچستریونایتد انگلیس: یک میلیون و 400 هزار پیراهن (نایک)
2- رئال مادرید اسپانیا: یک میلیون و 400 هزار پیراهن (آدیداس)
3- بارسلونا اسپانیا: یک میلیون و 150 هزار پیراهن (نایک)
4- چلسی انگلیس: 910 هزار پیراهن (آدیداس)
5- بایرن مونیخ آلمان: 880 هزار پیراهن (آدیداس)
6- لیورپول انگلیس: 810 هزار پیراهن (آدیداس)
7- آرسنال انگلیس: 800 هزار پیراهن (نایک)
8- یوونتوس ایتالیا: 480 هزار پیراهن (نایک)
9- اینترمیلان ایتالیا: 425 هزار پیراهن (نایک)
10- آث میلان ایتالیا: 350 هزار پیراهن (آدیداس)
75 سالگی سر بابی چارلتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]