سلام ممنون از راهنمایینقل قول:
ال جی نکس وان 24 هزار ال جی خریدیم
فقط خواستم بدونم از کجا بفهمم اصل هس ؟نوشته ساخت کره و از رشت خریدیم
Printable View
سلام ممنون از راهنمایینقل قول:
ال جی نکس وان 24 هزار ال جی خریدیم
فقط خواستم بدونم از کجا بفهمم اصل هس ؟نوشته ساخت کره و از رشت خریدیم
سلام
من یک کولر 1800 هزار میخوام از بانه بخرم یا نمایندگی
چی بخرم بهتر
اگه از نمایندگی خریدین و گارانتی داره حتما اصلی هست.نقل قول:
نقل قول:
سلام
مبارک باشه.
بانه خرید کردید یا از نمایندگی؟
منم همین مدل رو میخوام بخرم، تهران حدود 3800 قیمت دادن.
جوابه پیغامتونو دادم:n16:نقل قول:
من یک کولر میخوام 18هزار از بانه چی بخرم؟یا داخل خرید کنم
سلام بر متخصصان پی سی ورد
یه کولر گازی میخوام ( هم گرمایشی و هم سرمایشی باشه ) که یه خونه 100 متری رو بتونه تبدیل به قطب و جهنم کنه. از بانه مارکت یه نمونه دیدم تراست 30000. به نظرتون چطوره ؟ مارک خوبیه ؟
برای رفسنجان میخوام ( استان کرمان ) طبقه دوم هستم
اگه خوب نیست یه مدل پیشنهاد بدین که مصرف برقش کم باشه. با توجه به اینکه میخوام از میشی ( میناب ) خرید کنم لطفا قیمت مرزی اش بین 1 میلیون تا 1.500 باشه.
سپاس
خیلی ممنونم از اینکه موجبات خنده و سرگرمی مارو ایجاد می کنید اون قسمت جهنمش و 1/5 خیلی خنده دار تر بود برادر من برای 100متر فضا که بقول شما تو زمستون جهنم بشه حداقل دو تا سه تا اسپیلیت می خوای یا یه ایستاده سه فاز اونوقت با قیمت مرزی 1/5 هیچ کولر 30 هزاری من که 10 ساله کارم اینه نمیشناسم حتی اشغال ترین جنس 30 هزارش تو خود مرز. قیمتش 1/7 کمتر نیستنقل قول:
خواهش میکنم عزیز دل برادر.من فقط چند ساعته که این کاره ام. شرمنده. امروز یه اپسیلون بیشتر تحقیق کردم فهمیدم 30000 رو زیادی بالیوودی انتخاب کردم.خوب شما با این شرایطی که میخوام چی پیشنهاد میدین؟نقل قول:
خونه کلا صد متره ( نقشه بکشم؟ ) یه حال و 2 تا اتاق که هر جور فکر میکنم هوا توی یکیشون نمیره و 12 مر مربع کم میشه = 88 متر مربع
خونه طبقه دوم است و بالاش میشه پشت بوم ( سقف سبک پشت بوم نداره که. شیب داره !!! )
والله میشی قیمت ها خیلی خوبه. تلویزیون 4 میلیونی رو 2 میدن. اینا هم باید ارزون بشه دیگه
شما پیشنهادتون چیه ؟چه مارکی ؟
- با سلام خدمت دوستان
راستش یکی از دوستان یه کولر مارک وستل ترکیه ای داره اینورتر 12000 سرد و گرم
خیلی کم کارکرده و 1.600.000 می ده به نظرتون این مارک خوبی هست و آیا این قیمت می ارزه ؟
خودش که خیلی تعریف می کنه و میگه این محصولات به اروپا صادر میشه و جنش و ... خیلی خوبه و از مارک های چینی هایسنس و تراست و ... خیلی بهتره
به نظرتون این کولر گازی می ارزه و مارک خوبی هستش ؟ بخریم ازش.
ممنون
:n16: