من متوجه نشدم با توضیح شما...نقل قول:
Printable View
من متوجه نشدم با توضیح شما...نقل قول:
سلامنقل قول:
چرا هست. من خودم زیاد دیدم که یک کنترلی وصل می کنند به فرمون برای ظبط. البته خانواده 405 دسته کنترل ظبط کنار فرمونی دارند که حذف شده. و 206 ها هم که فکر می کنم هنوز روشون نصب هست اون دسته. دقیقا چیزی شببیه دسته راهنما یا دسته برف پاک کن
ولی من خودم عادت کردم با دکمه های خود ظبط عقب جلوش می کنم.
من تو سربالایی این کار و میکنم کلاچ رو تا جایی بالا میارم که نه ماشین خاموش بشه و در عین حال حرکت هم نکنه یه جوری تعادل بین گاز و کلاچ و ماشین درجا کار میکنه و به محض حرکت با اندکی فشردن گاز و رها کردن کلاچ ماشین حرکت میکه که بهش میگن نیم کلاچ! که یکی از موارد اصلی امتحان رانندگی در سطح شهر بود ...نقل قول:
البته اگه منظور شما این بوده باشه
بستگی به ماشین دارهنقل قول:
اگه ماشینی موجود نداشت یک کنترل رادیویی مارشال هست که با امواج اف ام کار می کنه
و روی فرمون نصب میشه و میتونید آهنگ را جلو عقب کنید و یا ولوم صدا را کنترل کنید
هم زمان با نیم کلاج باید ترمز هم گرفته بشه ؟نقل قول:
نه - کلاچ رو تا نصفه می برید پائین و با گاز بازی میکنید - ماشین در وضعیت آماده به حرکت قرار می گیره ولی قدرت کلاچ در دست شماست و ماشین حرکت نمی کنه:n16:نقل قول:
سلام .نقل قول:
نگه داشتن ماشین با کلاچ در سربالائیها اصلاً اقتصادی نیست چون صفحه کلاچ رو بد جور میسابه که هم گران هست هم تعویضش کلی هزینه داره
. بهترین راه استفاده از ترمز دستی هست
به این صورت که اگر در سربالائی ترافیک و راهبندان بود این کارها انجام بشه :
2 متر قبل از ماشین جلوئی توقف کنین چون اگر راننده اش وارد نباشه موقع حرکت میاد عقب میزنه بهتون
یک پا روی کلاچ
پای دیگه روی ترمز
دستی تا آخر بالا
پا رو از روی ترمز بردارین
اگر مدت طولانی دارین , دنده خلاص
پا برای احتیاط روی ترمز
موقع حرکت , کلاچ
دنده 1
پا روی گاز , اندکی گاز و کمی کلاچ رو ول کنین
ترمز دستی رو آرام آرام بخوابونید
گاز بیشتر
کلاچ رو کامل ول کنین و حرکت کنین
اینطوری به کلاچ و موتور و گیربکس کمترین فشار وارد میشه
اگر ترمز دستی ماشین رو اصلاً نگه نمیداره پس یا باید سیمش کشیده بشه و رگلاژ بشه یا لنت عقب داره تمام میشه و باید یا کوبیده و تعمیر بشه یا تعویض بشه .
برادر آسمانی، مرسی .
منم گفته بودم از همین روش استفاده میکنم و خودم کشفش کردم بدون اینکه کسی بهم بگه، توی آموزشگاه!!:n21: همین روش نیم کلاجو گفته بودند و واقعا حرکت مضحک و مسخره ایه ...
علاوه بر آسیب رسوندن به صفحه دیسک و سیم کلاج ، باعث سوختن بنزین هم میشه ، نه ؟!
ضمن اینکه اطمینان روش دستی رو هم نداره و ممکنه کنترل از دستت خارج بشه !
به این سوال منم اگه ج بدید ممنون میشم :
نقل قول:
یک سوال دیگه ؟ روی دنده 3 باشه و بعد از توقف کامل و بدون خلاص کردن دنده ، سوییچ رو برگدونی و ماشینو خاموش کنی ضررش چیه ؟ (یکبار ماشین (206) یک بنده خدایی دستم بود ، نمیدونم چرا کلاج و دنده ش اصلا میزون نبود و نمیشد دنده رو راحت عوض کرد ! تا اینکه خودش رسید و گفتم بیا کار خودته ... بعد همینطور که روی دنده 3 ماشین متوقف شده بود سوییچو خاموش کردم ... کلی هم خجالت کشیدم پیش طرف...)
خیلی وقتها شده در خیابان شاهد خیس بودن آسفالت به علت آبیاری بلوارها بودیم . اغلب یا باسرعت وارد خیابان خیس میشوند و یا اگر ماشینشان تمیز باشد سعی میکنن آهسته عبور کنند که خودروشان کثیف نشود .
اما در هرصورت باید آهسته از خیابان خیس عبور کرد . به چند دلیل :
1 - پاشیدن آب به زیر خودروی در حال حرکت که اگزوز و منبع آن بشدت داغ هست و دمایی معادل 120 تا 160 درجه سانتی گراد رو داراست میتونه باعث ایجاد پوسیدگی و ترک در این قسمت ها بشه .
2- آب ، ترمزگیری و کنترل ماشین شما رو کم خواهد کرد
3 - اگر آب زیاد باشد و روی دیسک و لنتها پاشیده بشود بازهم آسیب های زیادی به این قسمتها و حتی سینی زیر میتواند برساند .
احتیاط شرط اول رانندگیست .
موفق باشید .
در ترافیک سربالایی که ماشین مدام حرکت و ایست میکنه چی؟ باید دقیقه به دقیقه ترمز دستی بگیریم؟نقل قول:
نیم کلاچ برای ایست های موقتی و ثانیه ای سربالایی خوبه ...
تو اموزشگاه هم بی خود تاکید نمی کردن و یکی از موارد اصلی و اساسی امتحان شهر بود ...
راننده بلد باید نیم کلاچ رو بدونه