شما موقع نصب درایور رو اشتباه انتخاب کردین...نقل قول:
Xbox 360 Wireless Reciever for Windows رو باید انتخاب کنین نه Xbox 360 Wireless Controller via Play and & Charge Kit
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شما موقع نصب درایور رو اشتباه انتخاب کردین...نقل قول:
Xbox 360 Wireless Reciever for Windows رو باید انتخاب کنین نه Xbox 360 Wireless Controller via Play and & Charge Kit
20 دقیقس دارم تو صفحه 20 منتظر جوابتم! دیدم صفحه 21 درست شده!
هر 3 تا گزینه رو زدم بازم تغییری نکرد! receiver رو هم انتخاب کردم بازم بی فایده بود!
هر سه تا گزینه رو نزنین... اول توی DeviceManager روش راست کلیک -> Uninstall رو بزنین. بعد ----- رو از USB جدا کنین و دوباره وصل کنین بعد هم موقع نصب درایور حتما Wireless Reciever رو بزنین....نقل قول:
اگه درست نشد برای احتیاط یه بار سیستم رو ریست کنین.
اینم از اوامرتون که بازم بی فایده بود!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم troubleshoot کردم این پیغام رو داد
خوب الان ----- رو شناخته ولی دسته نیست که؟!! دسته رو با کابل P&C وصل کردین؟؟نقل قول:
این مدلی باید باشه (دوتا؛ هم ----- هم دسته) :
شکل دسته و کابل رو گذاشتم امیدوارم از رو عکس قابل تشخیص و راهنمایی باشه
شما وقتی اینو وصل میکنین به پی سی باید یه چیز جدیدی بیاد توی DeviceManager؛ که اون نیست... واسه سینک شدن یا باید ----- و دسته روی Xbox360 سینک بشن بعد ----- جدا بشه از Xbox یا هم با کابل باید دسته وصل بشه به پی سی...
من اصلا ----- ندارم! این دسته وایرلسه که طرف بهش کابل وصل کرده و فقط مثه همین عکسی که برات فرستادم کابل داره ، حالا واقعا راه حلی براش نیست؟!نقل قول:
ضمن اینکه بگم رو ایکس باکس جواب داده بوده ولی رو کامپیوتر و لپ تاپ جواب نمیده
داداش یه ساعته سر کار گذاشتی منو :n02: (شوخی کردم)
نه خوب بدون ----- نمیشه که... حتما باید ----- باشه واسه دسته وایرلس (یا باید طبق آموزش پست اول خودتون بسازین یا هم از بیرون بخرین)... یا اینکه دسته ی سیم دار بگیرین (سیم دار سیمش جدا نمیشه و وصله بهش)