این عکسی که گذاشتید چه مدلیه؟نقل قول:
Printable View
این عکسی که گذاشتید چه مدلیه؟نقل قول:
دوستمون مدل رو به فارسی نوشته بودن.مدلش اینه:نقل قول:
Panamera GTS
اون عکسی که گذاشته رو میخوام با کیفیت بالا!
Porsche Panamera GTS 2012
پورشه پانامرا یکی از محبوب ترین محصولات پورشه.
مدل GTS که یک سوپر اسپرت 4 نفره هست توسط
شرکت پورشه معرفی شد.
موتور : 8 سیلندر
حجم موتور : 4800 CC
قدرت : 430 اسب بخار
گیربکس : 7 دنده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من این عکس رو میگم!
عزیزم من کاری به عکس ندارم.نقل قول:
من اون پورشه رو جدا از بحث شما معرفی کردم.
شما عکس میخوای به همین دوستمون که عکس رو گذاشته پیغام بده.
تشکر از این تابیک زیبا..........یه سوال دارم.porsche panamera جز fsegment ها هستش یا e segment ها...چون از لحاظ امکانات و مجلل بودن مانند سری 7 و s کلاس هستش یعنی f segment اما از لحاظ ابعاد و طول به اندازه سری 5 و e class هستش...یعنی e segment
"پورشه" با ظرفیت فقط یک نفر
پورشه مینیاتوری، این خودرو با موتور 30 اسب بخاری خود قابلیت حمل یک سرنشین را دارد و با قیمتی معادل9800 دلار در آمریکا قابل سفارش است/ منبع: سایت اقتصادی پول نیوز
با توجه به فروش چشمگیر مدل های "کاین" و "پانامرا"، شرکت خودروسازی "پورشه" در سال 2011 بیشترین میزان سود سالیانه طی تاریخ 80 ساله خود را به ثبت رسانده است.
به گزارش پول نیوز، میزان سود پورشه با 22 درصد افزایش نسبت به سال 2010 به 2.05 میلیارد یورو (2.69 میلیارد دلار) و میزان درآمدهای این شرکت نیز با 18 درصد افزایش به 10.9 میلیارد یورو رسیده است.
به اعتقاد "لوتز مشکه" مدیر مالی پورشه، آمار اخیر زیربنای محکمی را برای اجرای راهبردهای رشد این شرکت فراهم کرده و بر همین اساس برنامه ریزی های مشخصی انجام شده است.
پورشه در نظر دارد با ارائه مدل "ماکان" در سال 2013، میزان فروش خود را تا سال 2018 به 200 هزار دستگاه برساند. همچنین عرضه محدود سری 918 اسپایدر هیبرید طی سال آینده میلادی در دستور کار این شرکت قرار دارد. این در حالی است که پورشه قصد دارد به گروه خودروسازی فولکس واگن ملحق شود.
میزان فروش پورشه در سال گذشته با 22 درصد افزایش به 119 هزار دستگاه رسید که مدل کاین با 60 هزار دستگاه، پر فروش ترین خودرو این شرکت نام گرفت. پس از آن، مدل لوکس پانامرا با 28 هزار دستگاه در رده دوم قرار گرفت.
در سپتامبر سال ۱۹۵۵ جیمز دین هنر پیشه جوان هالیوودی بر اثر تصادف با ماشین پورشه اش دار فانی را وداع گفت.
آقای هنرپیشه مرد و کارش تمام شد اما اتومبیل همچنان ماجراهای مرگ آورش را ادامه می دهد. خودرو را که به دره سقوط کرده بود به سختی بیرون آورده و به تعمیرگاه منتقل کردند. اما در آنجا ماشین از روی جک لیز خورده و بر روی دو پای یک مکانیک افتاد.
به گزارش روزگارنو، این ماشین توسط یک دکتر خریداری شد که از آن برای شرکت در مسابقات اتومبیل رانی استفاده کرد. در یکی از مسابقات خودرو تصادف کرده و صاحب جدیدش نیز کشته شد. ماشین را تعمیر کرده و دوباره از آن در مسابقات اتومبیل رانی استفاده کردند. اما راننده بعدی هم در یک تصادف کشته شد.
این بار وقتی خودرورا به گاراژ منتقل کردند فردای آنروز مشاهده نمودند که گاراژ بطور کامل در آتش سوخته است.
سرانجام در اکتبر ۱۹۵۹ برای اینکه جلوی فاجعه را بگیرند آن را به ۱۱ قسمت تکه کرده و فلزش را نیز آب کردند.