حالا چرا عکس امضات رو برداشتی :46::31: بزار نسخه اصلی بیاد شاید نظرت عوض شه .نقل قول:
فیفای امسال 1 ذره واسه کنسول بازها ، 2 ذره واسه پی سی بازها و n ذره واسه EA سود داشته .
Printable View
حالا چرا عکس امضات رو برداشتی :46::31: بزار نسخه اصلی بیاد شاید نظرت عوض شه .نقل قول:
فیفای امسال 1 ذره واسه کنسول بازها ، 2 ذره واسه پی سی بازها و n ذره واسه EA سود داشته .
دوستان برای xp چیکار کنیم تا دسته رو بشناسه؟؟؟؟؟؟
یعنی اینجا کسی نیست ویندوزش ایکس پی باشه؟؟؟:19:
lolنقل قول:
نمیخوام بگم برداشتن امضام به کیفیت نچسب بازی ربطی نداشت ولی خی یکم امضام،بزرگ بود گفتم چشم بچه ها اذیت نشه
این دمو باعث شد که امشب بزنم دموی 2 pes هم دانلود شه ببینیم تو مخ sea bass چی میگذره
البته بعیده pes بتونه جذبم کنه
امیدوارم به قول سازنده های فیفا ، این دمو represent نسخه نهایی نباشه....
من هنوز امیدوارم....
dark angel تو چه کردی ؟ تست کردی ؟ رضایتتو جلب کرد ؟
......
من عجیب عاشقه فیفا هستم ( بدون تعصب ) و تا حالا هرچی از 12 دیدم فوق العاده بوده
این نظرات واقعا واسم جالبه !!!
فقط یه سوال
این بازی که این همه ازش ایراد میگیرید چطوری بهترین بازی کنسول تو نمایشگاه امسال شد ؟!!!
dr_shahrooz@ فقط میتونم بگم اون چیزی که انتظار داشتم نبود،نمیخوام پیشرفت ها رو منکر بشم ولی با وعده های داده شده هم فاصله داشت.
میشه امیدوار بود نسخه نمایشی از نسخه نهایی بازی نباشه،EA هم شرکت بزرگ و باهوشیه (مخصوصا وقتی پای جذب مخاطب و پول و کسب عناوین به وسط کشیده بشه) فکر کنم تا اومدن نسخه نهایی نشه تصمیم قطعی رو گرفت.
بعلاوه تازگی یه سری المان های گیم پلی همچنین عدم تسلط من با pc و کیبورد هم شاید مزید بر علت باشه.
دوست من مطمئنا نمیشه منکر بزرگی این کمپانی شدنقل قول:
واسه همین هم هست که میگم باید منتظر موند و میشه امیدوار بود
منم امیدوارم....نقل قول:
به هر حال من که سفارشمو دادم و ایشالا بازی 4 شنبه ی هفته ی دیگه میرسه دستم با قیمت 70 هزار تومن
امیدوارم طرفی که قراره برام بازی رو بگیره بدقولی نکنه
من هنوز امیدوارم....
بعد بازی بنفیکا منچستر برم بازم بازی کنم ببینم چه حسی بهم دست میده....
حالا میشه اینا برای دانلود بذارید.نقل قول:
دموش چجوریه ؟ بگیرمش یا نه ؟ منچستر هس توش یا نه ؟
من سیتی هستنقل قول:
سلام ، من دموی بازی رو نصب کردم اما اجرا نمیشه هیچ پیغام خطایی هم نمیده!!
ویندوزم سون 32 بیت هستش ، کسی میدونه جریان چیه ؟