پیام خیلی هم طول نکشیده ها . حتی بازی های تجاری بزرگ هم این جور مشکلات رو دارن . ! :41:
Printable View
پیام خیلی هم طول نکشیده ها . حتی بازی های تجاری بزرگ هم این جور مشکلات رو دارن . ! :41:
حرف پیام چقدر منو یاد داستان حضرت یونس و نهنگ می دازه....فکرشو بکنید یکی اینقدر علاف شده باشه بعد بگید بازی شما OUT شد...
من جاش بودم انجمن رو ف** می دادم...شوخی کردم ولی راستش خیلی کفری می شدم...
ولی داره طول میکشه,تازه بازم میگم مــــــــــــــــــــــــ ــن مشکلی ندارم ولی 2-3 نفر از بچه ها که بازی های خوبی هم دادن اوضاعشون ناجوره.نقل قول:
پیام خیلی هم طول نکشیده ها . حتی بازی های تجاری بزرگ هم این جور مشکلات رو دارن . ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین تا همین الانشم من به هر بازیکن(نه بازی ساز)عکس معرفی بازی های مجموعه(اون عکس گنده که آبی رنگه پست زمینش)میگن ما اگر بخریم فقط بی باک و پرونده سیاه رو میریزیم و این در حالیه که خودم روباکس رو بیشتر از پرونده سیاه دوست دارم(اونایی که نمیدونن روباکس و پرونده سیاه رو جفتشونو خودم ساختم روباکس با کمک دوستم بوده و روباکس سبکش فکریه و پرونده سیاه اول شخص اکشن و بی باک هم که پرویز ساخته سوم شخص اکشنه) و این قضیه رو که ملت خوره ی اول شخص و سوم شخص اکشن هستن رو ناشرا میدونن برای همینم هست که احتمال فروش میاد پایین.نقل قول:
حرف پیام چقدر منو یاد داستان حضرت یونس و نهنگ می دازه....فکرشو بکنید یکی اینقدر علاف شده باشه بعد بگید بازی شما OUT شد...
من جاش بودم انجمن رو ف** می دادم...شوخی کردم ولی راستش خیلی کفری می شدم...
اصلاً اگه ناراحتین من دیگه چیزی در این مورد نمیگم چون همونطور که گفتم مشکلی ندارم با یک ماه و یک سالش. :31:
پیام دوستات لطف دارن .نقل قول:
اما میدونی من از که سوم راهنمایی بازی سازی رو شروع کردم(این حرف رو اصلا برای پز دادن نمی زنم چراکه اکثر شما همه تجربتون بیشتره و هم هنرتون و هم برنامه نویسی تون).تو پر طرفدارین بازی یه بازی ساده بود سخت بود ولی ساده بود.یک توپ که باید بدون خوردن به دیوار به ته برسونیش ...
بازی aracde تو چشم نیستند از حقیقت که بگذریم خیلی هاشون خیلی فاز میدند.مثل بازی مرغی...که خیلی معروفه.
میدونم اوضاع خیلی سخت شده اما خوب خدا بزرگه:11:
همه ما ثروتمندیم چرا که خدا را داریم...:21:
راستش به نظر من هم زیاد طول نکشیده گرچه انتظار نداشتم اینجوری بشه و فکر می کردم سریع به نتیجه می رسیم ولی از عاشورا که کل مجموعه تکمیل شده تا الان می شه 50 روز دیگه حدودا . بازیهای بزرگ هم همین وضعند الان .نقل قول:
ینجوری فایده نداره,داره بدجوری طول میکشه
فکر کنم باید 2-3 تا مینی گیم رو با بازی های بهتر جاشون رو عوض کنی که ناشرا بیشتر خوششون بیاد,از این به بعد میری پیش ناشر بپرش ببین بازی ضعیف ترا کدوما هستن,از قبل هم که به همه گفتی 1بازی رو خودت تصمیم میگیری تو مجموعه باشه یا نه ولی 2باید در سطح بازی های دیگه باشه.
جمله دومی نشون دهنده اینه که همین الانم دیر نشده اگه بازی قشنگ پیدا کردی رد کن اون بازی ها رو.
کاری ندارم بازی ضعیفا مال کی هستن و چقدر انتظار کشیدن ولی باعث شدن بقیه هم ضرر کنن و این جای تاسف داره.
من که خودم حقوق میگیرم مشکل مالی ندارم که بخوام قاطی کنم ولی مسئله اینه که 2-3 نفر از بچه های سازنده که بازیشون تو این مجموعه هست اوضاشون خرابه.
راستش ناشرها خیلی کم دیگه سمت بازیهای ایرانی می یان. ربطی هم به کیفیت مجموعه نداره چون تا الان هر جا بردم خوششون اومده ولی مسئله جای دیگه است . هنوز یکی دو تا شرکت دیگه مونده که اجازه بدین سراغ اینها هم بریم ببینم نتیجه چی می شه
نا امید نشین . مجموعه که کیفیت خوبی داره بالاخره یکی طالب پیدا می شه.
در مورد عشق اول شخص و سوم شخص بودن بازیبازها هم حق با شماست. اینهمه بازی فکری با ایده های جالب تو مجموعه داشتیم. بعد سراغ بازی پرونده سیاه که می اومدند و اونو می دیدن می گفتن کارتون خوب بوده. اصلا کلا عشق بازی اکشن و سه بعدی هستن. :27:
بچه ها میلی که برای آقای رسولی فرستادم جوابش نیومد . ظاهرا با دانلود کردن بازیها راحت ترند
هر بازی مستقلی خوبی که دارید ( شامل بازیتون تو مجموعه)آپلود کنید و لینکش رو برای آقای رسولی به این آدرس بفرستید تا تو ویژه نامه بازیهای مستقل شون چاپ بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه بعدی من هم در خدمتم
خواهش می کنم خدمت از ماست خوشحال می شم بازی شما رو تو مجموعه بعدی داشته باشیم.نقل قول:
نسخه بعدی من هم در خدمتم
----------
دوستان عزیز گل گلاب . یه خبر خوب
امروز دفتر دنیای بازی بودم و مجموعه مستقل 2 و3 رو براشون بردم و همینطور با آقای ایزدی و رسولی هم ملاقات کردم و با هم گپی زدیم. خیلی روحیه گرفتم از اینکه دیدم اینقدر علاقه مند بودند به اخبار بازیهای مستقل . ویژه نامه جدید رو هم راجع به بازیهای مستقل می خوان چاپ کنند که خیلی عالی هست .
و اما در مورد پخش مجموعه هم یکی از شرکت های ok داده ولی فقط مدیر عامل مسافرت هست که باید برگرده و انشالا بریم سر قرار داد . :D
می خواستم از شما به خاطر این همه که درگیر کار هستید تشکر کنمنقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشید!
از اینکه بخشی از مجموعه کار من هست و با شما همکاری می کنم، واقعا خوشحالم
ما که توفیق رسیدن به این مجموعه رو نداشتیم ولی از پیشرفت این مجموعه در حیرتم :31: واقعا نمیدونم چرا میگید انتشار مجموعه طول کشیده چون حتی از مجموعه ی 2 هم زمان زیادی نمیگذره .نقل قول:
----------
دوستان عزیز گل گلاب . یه خبر خوب
امروز دفتر دنیای بازی بودم و مجموعه مستقل 2 و3 رو براشون بردم و همینطور با آقای ایزدی و رسولی هم ملاقات کردم و با هم گپی زدیم. خیلی روحیه گرفتم از اینکه دیدم اینقدر علاقه مند بودند به اخبار بازیهای مستقل . ویژه نامه جدید رو هم راجع به بازیهای مستقل می خوان چاپ کنند که خیلی عالی هست .
و اما در مورد پخش مجموعه هم یکی از شرکت های ok داده ولی فقط مدیر عامل مسافرت هست که باید برگرده و انشالا بریم سر قرار داد . :D
راستی حتما یه فکری به حال تریلر مجموعه بکنید به نظرم میشه یه سایت واسه مجموعه ها راه بیافته و تریلرها تصاویر مجموعه ها رو توش بذاریم