سلام
کسی تو تهران جایی میشناسه که n55 یا( n53sn(core i7,gt550 الان داشته باشه؟ من فقط تا شنبه وقت دارم یکی پیدا کنم.
Printable View
سلام
کسی تو تهران جایی میشناسه که n55 یا( n53sn(core i7,gt550 الان داشته باشه؟ من فقط تا شنبه وقت دارم یکی پیدا کنم.
من یکی دارم n53sn سه ماه کار کرده بدون هیچگونه مشکل،دوسال گارانتی با کانفیگی که گفتی.اگه به کارت میاد 1200000 فروشندم.نقل قول:
خیلی ممنون بالاخره یه جا پیدا کردم بیعانه دادم شنبه n55sf میاره. n53sn فقط ci5 داشت نگرفتمش.فقط بدیش اینه که Blueray نداره.نقل قول:
چرا قصد فروش داری؟مگه ازش راضی نیستی؟
نه،لپ تاپ بسیار خوبیه،هم از لحاظ طراحیش هم از لحاظ کانفیگش،مشکلی هم نداشتم باهاش.میتونی از همه سوال کنی.نقل قول:
پولشو نیاز دارم داداش :44: در مضیغه مالی افتادم
سلام
منم یکی خریدم ببینین که خوب خریدم یا نه.....متشکرم......
از تبریز-پاساز سهند-پارسیان-گارانتی سازگار ارقام -قیمت 1600000تومن بدونه ویندوز ...مشخصاتش اینه....
asus n55sf-s2155
cori7-2630qm.2.0ghz
DVD sup.mti
ram 8 gig ddr3 1333
gerafic nvidia optimus(intel hd 3000 and nvidia gt 555m cuda 2 gig)
hard 750 7200r sata
ولی hd هستش....نمی دونم از کجا بدونم fhd هم هستش......یه سوالی هم داشتم من بعد از 3 بار شارژ و دشارژ باطری رو در آوردم و همینجوری با شارژرش دارم کار میکنم..خراب نمیشه؟به فشار نمی افته؟راستی زیادم باهاش کار میکنم 9 الی 10 ساعت در روز(بازی و فیلم و اینترنت)...راستی فنش یکم زیاد صدا میکنه علتش چیه تلق تلق میکنه.....و اینکه گرافیکش بتلفیلد 3 رو تو های درست باز نمیکنه!!!!!!چه برسه به اولترا چرا اینطوریه؟؟؟؟؟اگه راهنمایم کنین ممنون میشم......
لپ تاپ خوبیه،مبارکهنقل قول:
اتفاقا کار درستی میکنی که بدون باتری ازش استفاده میکنی،عمر باتری های لپ تاپ بر اساس تعداد دفعات شارژ هست،و وقتی برق در دسترسته بهتره بدوون باتری ازش استفاده کنی
اون صدای تق تق مربوط به هارد هست که توی مدل های دیگه ایسوس هم دیده میشه،مشکلی ایجاد نمیکنه ولی دیدم یکی از دوستان یه راه حل توی انجمن گذاشته بود
بتلفید حرامه دوست عزیز!ما که نداریم :31: ولی یکی این که آخرین نخسه درایور گرافیکت که به خاطر بازی بتل ریلیز شده رو دانلود و نصب کن و دوم اینکه ممکنه گرافیک روی بیشترین کارایی نباشه و برای این کار میتونی روی دسکتاپ راست کلیک کنی و از NVIDIA CONTROL PANEL و قسمت manage 3d settings توی قسمت program setting بازی رو از قسمت add اضافه کنی و در منوی زیرش گزینه ی High-performance nvidia processor رو انتخاب کن
امیدوارم کمکتون کرده باشم
سلام . الان آخرین قیمت N55 SF چنده ؟ تا عید ارزون تر میشه ؟
سلام ....... با تشکر از راهنماییتون....ممنونم....نقل قول:
لپ تاپ خوبیه،مبارکه
اتفاقا کار درستی میکنی که بدون باتری ازش استفاده میکنی،عمر باتری های لپ تاپ بر اساس تعداد دفعات شارژ هست،و وقتی برق در دسترسته بهتره بدوون باتری ازش استفاده کنی
اون صدای تق تق مربوط به هارد هست که توی مدل های دیگه ایسوس هم دیده میشه،مشکلی ایجاد نمیکنه ولی دیدم یکی از دوستان یه راه حل توی انجمن گذاشته بود
بتلفید حرامه دوست عزیز!ما که نداریم :31: ولی یکی این که آخرین نخسه درایور گرافیکت که به خاطر بازی بتل ریلیز شده رو دانلود و نصب کن و دوم اینکه ممکنه گرافیک روی بیشترین کارایی نباشه و برای این کار میتونی روی دسکتاپ راست کلیک کنی و از NVIDIA CONTROL PANEL و قسمت manage 3d settings توی قسمت program setting بازی رو از قسمت add اضافه کنی و در منوی زیرش گزینه ی High-performance nvidia processor رو انتخاب کن
امیدوارم کمکتون کرده باشم