بچه ها آدرس سایت ماه عسل رو کسی داره ؟
Printable View
بچه ها آدرس سایت ماه عسل رو کسی داره ؟
نقل قول:کد:www.maheasal3.ir
امشبم برنامه جالبی بود !
یه مادر با قاتل پسرش رو به رو میشه ...
خیلی باحاله !
فقط من نفهمیدم چه جوری علی رو کشته بود که میگفتن خودش مقصر نیس !
از سر بچگی دیگه، عصبانیت بچگانه و آنی.نقل قول:
علت همه قتل ها جهل و عدم خویشتن داریه دیگه.
در ضمن، پدر علی چه چهره ای داشت!
غم عجیبی توام با آرامش و خلوص و صبر رو تداعی می کرد....
و اینکه احسان علیخانی آخر برنامه با میثم محمدی اومد بیرون، به نظرم تا حدودی تعمدی بود. چون می دونست موندنش با خانواده مقتول پشت پرده (حتی برای یه لحظه!) هم سخته.
ظاهرا میثم 6-7 تا ضربه چاقو به پسر اون خانواده زدش !!نقل قول:
اگه از روی جهل باشه وقتی آدم اولین چاقو رو میزنه درجا خشک میشه و فشارش میوفته ! نه اینکه باز هم چاقو رو توی بدن طرف فرو کنه !! بعدشم ، حتما پسرشون یه کاری کرده بود که باعث شد درگیری بالا بره و میثم چاقو بزنه ! وگرنه همچین اتفاقی نمیوفتاد به نظرم ! حتی اگه به نظرم اتفاق برعکس میشد و میثم چاقو میخوردش و میمرد ، همه میثم رو به عنوان قهرمان ملی میشناختن و میگفتن که میثم خیلی پسر خوبی بود و همیشه سر به زیر بود !! اینطور نیست ؟
+
قسمت آخر پستتون : دقیقا ، من هم همین نظر رو دارم ...
اشکم رو درآورد.
راستی احسان می گفت امروز پیامک زدن به برنامه و گفتن چرا مردم رو میزارین سر کار.
با این مهمونایی که میارین.
منظور پیامها برنامه دیروز بود!!!
حامد
درسته، اکثر مواقع مقتول، مظلوم شمرده می شه و گناه اون در بروز درگیری نادیده گرفته می شه.نقل قول:
جهل رو عمداً به کار بردم، چون اگه جهل نبود، اولین چاقو رو هم نمی زد!!
جهلی که منجر به جنون آنی شده و غیر قابل کنترل که 6 تا ضربه وارد کرده.
چند روز پیش یه دعوای لفظی رو شاهد بودم که بین یه برادر و خواهر به وجود اومد (طوری که در کم عقلی و ابلهی برادر با وجود 31 سال سن و درست برعکس، عقل و فهم خواهر با وجود 20 و خرده ای سن هیچ شکی ندارم!) و برادر که مثلاً خودشو یه لات حرفه ای می دونه و صدای نکره شو برده بود بالا و فحش های رکیک می داد، یه نمکدون بزرگ رو محکم پرت کرد سمت دختره. طوری که اگه خدایی نکرده بهش برخورد می کرد، حتماً یه اتفاقی می افتاد!
در صورتیکه شروع بحث و ادامه اون هم کاملاً تقصیر پسره بود که خودشو الکی انداخته بود وسط و به اون هیچ ربطی نداشت (این موضوع رو کاملاً بی طرفانه نقل می کنم، اون پسره حتی تو بیرون عرضه نداره با یه بچه گربه درگیر بشه!)
به این میگن جهل مطلق که متاسفانه در مورد بعضی ها درمان هم نداره.
می گم، چون چند روز پیش از نردیک شاهد همچین ماجرایی بودم و بعد بهش فکر کردم، موضوع برنامه امروز خیلی باهاش مطابقت داشت و پست قبلیم رو بیشتر با توجه به اون ماجرا نوشتم...
نقل قول:
قرمز اول : حرف شما متین هست ، اما ببین دوست من ، مادر مقتول گفت که تمام ضربات به یک نقطه نبوده که ما بگیم جهل آنی بوده و زده طرف رو کشته بعد پشیمون شده ! مادر مقتول گفت که ضربه ها پراکنده بوده ، به شکم ، به پا ، به قلب ، و ... !! یعنی اینکه قاتل با فکر ضربه زده نه اینکه همینجوری به یک نقطه 6 بار چاقو بزنه و بعد بفهمه که چیکار کرده !! به نظر شما همچین جهلی چقدر دوام داره ؟! مطمئنا در همون ضربه ی اول طرف میفهمه که چیکار کرده ، مثل این فیلم ها که مثلا یکی با گلوله رفیقش رو میزنه ، بعد شروع میکنه به گریه کردن ! نه اینکه 6 تا گلوله دیگه بزنه بعد شروع بکنه به گریه کردن !!!
قرمز دوم : باز هم حرف شما متین هست ، اما ببین ، برادره از روی عصبانیتِ لحظه ای ، نمکدون رو پرت کرد اما بعد مطمئنا توی ذهنش پشیمون شد ، اما این کاری که میثم کرد یعنی اینکه علاوه بر نمکدون ، بیاد 3-4 تا ظرف و لیوان هم پرت بکنه !!
به نظرم اوردن کسی که با 6 ضربه چاقو کسی رو به قتل رسونده اونم الان که هنوز مردم ایران از کشته شدن مرحوم داداشی ناراحت هستن کار اشتباهی بود.و اینکه یه جوری بخوان این فرد رو مظلوم نشون و دوربین رو چشمهای این فرد زوم کنه که شاید به قطره اشکی بیاد که مردم دلشون بسوزه اونم برای کسی که با نامردی 6 تا ضربه زده.و علیخانی یه جوری صحبت میکرد انگار نه انگار که یه اتفاق بزرگی مثه قتل افتاده !!!!!
دوستان ممکنه بین آدمها دعوا و درگیری بوجود بیاد اما اینکه کسی با نامردی چاقو رو حتی بیرون بیاره وچه برسه که بخواد با چاقو کسی رو بزنه باور کنین اتفاق کوچیکی نیست که متاسفانه این روزها تو ایران زیاد شده...
.
.
.
.
خیلی بزرگی می خواد که قاتل عزیزت یک متر باهات فاصله داشته باشه ... و تو فقط تکرار کنی که بخشیدیش ..
+
هر دو مقتول هم اسمشون علی بود ..