بدون هيچ بحثي وبدون شك اركاس هاي فرانسوي G9 بهترين هستند
منتها ضعف عمده اين تبلت ها رو اشاره نكردين (متاسفانه كيفيت صفحه نمايش قابل قبولي ندارند البته اميدوارم در سري هاي جديد اين مشكل رو نداشته باشند هر جند فكر نميكنم )
Printable View
بدون هيچ بحثي وبدون شك اركاس هاي فرانسوي G9 بهترين هستند
منتها ضعف عمده اين تبلت ها رو اشاره نكردين (متاسفانه كيفيت صفحه نمايش قابل قبولي ندارند البته اميدوارم در سري هاي جديد اين مشكل رو نداشته باشند هر جند فكر نميكنم )
ببينيد من يه تبلتي مي خوام كه فتوشاپ نصب بشه و بشه اجرا كردنقل قول:
1- تبلت پی سی اندروید ؟ نداریم که بتونه فتوشاب رو اجرا کنه ولی تبلت پی سی ویندوز داریم که فتوشاب رو نصب میشه ولی عملا زیاد به کار نمیاد !
باید بگردی دنبال یه تبلت ویندوزی که قدرت بالایی داشته باشه
مثلا الان تو كامپيوتر من فتوشاپ نصب مي كنم و باهاش كارمو اجرا مي كنم
من يه همچين تبلتي مي خوام كه روش نصب كنم و كارمو بكنم
حالا ويندوز باشه
یه توضیح بدم دوستان اشتباه نکنند
تبلت پی سی مانیتورهایی هستند که تاچ هستند و ویندوز روشون نصبه .
شما تبلت نوت بوک میخواید
اسوس یه مدل داره با پردازنده اینتل n455 که ویندوز 7 استارتر روش نصبه که میتونی ویندوزش رو عوض کنی و روش آندروید 2.2 x86 هم نصب کنی فتوشاپ هم روش جواب میده
ولی بهتره که دو هسته ای بگیری اسوس یه مدل داره پردازندش یادم نیست حدود 800
و dell هم یه مدل جدید داده با پردازنده n550 که فکر کنم بهترین گزینه با قیمت کمتر از 1 میلیون است آلان 750 تومان هست تو نت . البته بگردی تو بازار شاید تا 720-730 هم بتونی گیر بیاری .
اگه خواستی سرچ کنی تو گوگل tablet notebooke تایپ کن.
یه نکته رو کلی خدمت دوستان بگم.
بازار نوت بوک دیگی خیلی دچار تحول نمیشه و قیمتها زیاد بالا و پایین نمیشه.
ولی بازار تبلت و تبلت پی سی جوان است و بسرعت در حال رشد و بیشتر کمپانیها دارند مدلهای جدیدتر تولید می کنند سونی هم داره وارد این بازار میشه با 2 تبلت که اولین تبلتهای سونی هستند پس اگه عجله ای ندارید چند ماهی صبر کنید تا بعد از کریسمس مدلهای جدید بیاد و قیمتها هم متعادل بشه.
آلان هر چی بخرید مطمئنا تا چند ماه آینده تبلت شما نسبت به تبلتهای روز خیلی ضعیف به نظر خواهد رسید.
ضمناً از این به بعد هر شرکتی که بخواهد تبلت جدید آندروید عرضه کند طبق درخواست گوگل باید تا 18 ماه سخت افزارش آندروید جدید رو پشتیبانی کند.
آلان آندروید جدید هم در راه است با نام بستنی حصیری که فقط تبلتهای جدید اونو ساپورت میکنند.
Ice Cream Sandwich
اینو مطمئنید؟ من تاحالا نشنید بودمنقل قول:
یعنی Ice Cream Sandwiches برای زوم و ترنسفورمر و آیکونیا و غیره میاد؟
اگه بیاد عااااااااالیه:8:
فتوشاپ فقط برای سیستم عامل های ویندوز و مکینتاچ عرضه میشه.نقل قول:
پس بیخیال آندروید باش.
الان تبلت های ویندوزی در بازار زیاد هستند و از 900 تومان تا 1200 قیمت دارند.
ایسر سری W یکی از همین تبلت ها هست.
سلام.
1. میشه روی تبلت های اندرویدی ویندوز هم نصب کرد ؟ در این صورت نتیجه خوبی خواهد داشت؟
2. بین کدامیک از تلبت های اندرویدی و ویندوزی میشه از صفحه لمسی شون بهتر استفاده کرد یعنی برنامه های تبلت های ویندوز قابلیت صفحه لمسی رو به خوبی دارند؟
خیر ! ویندوز اوپن سورس نیست که بشه همچین کاری روانجام داد ! ولی روی تبلت های ویندوزی میشه آندروید و یا میگو رو نصب کرد چون هر دو اوپن سورس هستند(البته نه به راحتی ! دنگ و فنگ زیادی داره)نقل قول:
سیستم عاملی که برای تبلت طراحی میشه ، 100 درصد قابلیت استفاده ی بهینه از تاچ و مولتی تاچ رو داره و تفاوت زیادی بین سیسنم عامل های موجود نیست.
شاید بشه گفت IOS و اندروید کمی جلو تر و بهینه تر هستند
ممنون. از نظر نرم افزار چی ؟ نرم افزار هایی که ( به خصوص بازی و سرگرمی ) که هروز به مقدار زیادی برای اندروید منتشر میشه برای تبلت های ویندوزی هم به همین شکله؟نقل قول:
نقل قول:
مطمئن باش آینده ویندوز 8 و تبلت هاش خیلی بهتر از چیزی هست که میشه تصور کرد !
اما هم اکنون IOS اپل بهترین و کاربردی ترین برنامه ها رو داره
و بعدش هم آندروید