دوستان شفاف سازی کنید ... یعنی بازی ایننننقدر سلیقه ای هست که یکی خیلی خوشش میاد یکی خیلی بدش میاد ؟
Printable View
دوستان شفاف سازی کنید ... یعنی بازی ایننننقدر سلیقه ای هست که یکی خیلی خوشش میاد یکی خیلی بدش میاد ؟
بازی مثل نسخه اول تنظیمات گرافیکی نداره.نقل قول:
والا تو این بازی تنها چیزی که اهمیت نداره گرافیک هست، که بعضیا انگار خیلی روش حساسن! هرکی از بازی خوشش نیومده همین به خاطر گرافیک ـه !!!!نقل قول:
اولویت تو این بازی گیم پلی و داستان ـه، گرافیک بازی هم به نظر من تو موقعیت خیلی خوبی قرار داره نمیدونم این ایرادا برای چیه!
اره به شدت موافقم . منم نسخه یک رو همون اول میخواستم به خاطر گرافیکش دیگه ادامه ندم اما یه کم که از بازی گذشت چنان داستانش و گیم پلیش منو گرفت که بی خیال گرافیکش شدم . در ضمن اون اولا میگفتم گرافیکش خوب نیست چون با بازی هایی مثل GOW یا DMC یا ... مقایسه ش میکردم اما دیدم واقعا گرافیک جالبی داره و یه جورایی فانتزیه . من سه بار نسخه یک رو رفتم و عمرا از گرافیکش خسته بدم نیومد .نقل قول:
اولش شاید گرافیک تکنیکی بازی تو ذوغ بزنه ولی نیم ساعت که از بازی بگذره دیگه نمی تونی ازش دست بکشی. هرچقدر گرافیک تکنیکی بازی ضعیفه در عوض گرافیک هنری بازی فوق العاده هستشنقل قول:
گیم پلی غنی داره کلی آیتم هست که می تونی جمع کنی ، لول آپ ها و.... با این که این بازی تقش آفرینی خالص نیست.
---------------------------------------
من جایی برای وارد کردن سیو بازی اول ندیدم ؟ اگه اشتباه نکنم سازنده ها گفته بودن که میشه سیو بازی اول رو انتقال داد ؟!
برای این بازی چند تا dlc امده ؟ تو پوشه بازی برای من 14 dlc هست که همون آیتم های گیفت هستن
یکم این آیتم ها بازی رو ساده میکنن ولی قیافه death خیلی جذابتر میشه
Darksiders 2گرافیکش کاملا قابل قبوله من هیچ مشکلی توش نمیبینمنقل قول:
اما شخصا دوس دارم تنظیمات گرافیکو خودم بکنم و به شخصه ببینم تمام آپشنا رو ماکزیمم لولشون هست کلا تنظیماتو نذاشتن برام خوشایند نیست
در مورد گیم پلی و ...که مشکلی نمیبینم و از حالا منتظر Darksiders 3 بازی با Fury یا strife و داستانشون هستم
سلام.
آقا اون مرحله که باید از دو طرف آب بیاری پر کنی بعد بری تخم از عنکبوتو باز کنی اون عنکبوت بزرگرو چطوری باید کشتش وLife رو کم کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مردم نفهمیدم هی میاد خودشو میزنه اینور اونور تخم از آسمون میاد زمین موندم ......!!!!!!!!!
راهنمایی کنین ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــون.
خودم فهمیدم اول باس بره یک گوشه منگ بشه بعد بری گوی هارو کنترل کنی و دکمه scrool موس رو بزنی وحله:دئ
ممنون
سفید نوشتم : (لطف کنید شما هم اسپویل کنید)نقل قول:
تخم ها که میفته زمین، باید برید و (روی کنسول اکس باکس)با B بگیریدیش و با RT به سمت عنکبوت بزرگه سریع پرتش کنید تا عنکبوت بزرگه برای چند ثانیه بیفته و برید بزنیدش، دقت داشته باشید که بعد از خوردن تخم ها بهش، از تخم ها از اون عنکبوت کوچیک ها میاد بیرون.
همونطور که در نقد هم گفتم، گرافیک شاید همه چیز نباشه (که نیست) ولی مهم هست! خب اگر گرافیکش بیشتر بود کی بدش میومد؟ هنری که در بازی به کار رفته و شخصیت پردازیش که واقعا عالیه!اما خب، گرافیک باز هم مهم هست،گرچه همه چیز نباشه! همینطور عامل بدی دیگه بازی همین باگ هاش هستش!من هنوز که هنوز هست نتونستم ۲ تا از side quest ها رو حل کنم،چون مارکر روی مپ اشتباه هستش!!!! امیدوارم با اپدیت درستش کنن!نقل قول:
نقل قول از همه پست ها راجع به گرافیک
سلام
دوستان رفتم بازی رو خریدم حالا ببینم
چطوری هست
انشاالا... که بتونه نیاز مارو برطرف کنه
دوستان این بازی ارزش دانلود داره اخه گرافیکش کمی مسخره به نظر می رسه
سبک بازی شبیه به کدوم بازی هست؟
تو اگه حتی نگاه این عکس بازی هایم کنی میفهمی کهنقل قول:
گرافیکش از عالیم عالی تره