ممنون برادر ببخشید امکان تعویض فونت در این دستگاه وجود داره یعنی کسی به طور عملی تست کردهنقل قول:
Printable View
ممنون برادر ببخشید امکان تعویض فونت در این دستگاه وجود داره یعنی کسی به طور عملی تست کردهنقل قول:
در حال حاضر خیر ... در فریمور های بعدی اضافه خواهد شدنقل قول:
سلام ببخشید سئوال میکنم
ایا این دستگاه مثل دستگاه A.C.RYAN که قرار بود در اون دستگاه امکان تغییر فونت ایجاد بشه که این کار عملی نشد
خواستم بدونم ایا دراین مدل امکان تغییر فونت دراینده به طور صد درصد ایجاد میشه
مرسی
نقل قول:
خير ممكنه اضافه بشه
ببخشید اینقدر سئوال میکنم
توی لینک سایتی که گذاشته بودید به نظر شما کدوم مدیا پلیر بهتر بود از لحاظ ساپورت نرم افزاری
یک مدل ایکس ترمیر نوع پرو بود قیمت نداشت شما قیمتش رو نمیدونید
مرسی
بهترین پلیری که بین این دستگاه ها اکستریمر هستش شک نکنیدنقل قول:
پرو موجود نیست قیمتش 240 بوده
یه سوال در مورد آپدیت کردن sidewinder2 دارم:
ورژن 3.0.7 فرمویر این دستگاه رو دانلود کردم و در یک فلش مموری کپی کردم. وارد قسمت آپدیت manaual دستگاه شدم، ازم تایید خواست برای آپدیت دستگاه، بعد از اوکی کردن دستگاه خاموش شد (البته LED ابی دستگاه روشن موند) و با اینکه نزدیک به 20 دقیقه منتظر موندم که دستگاه روشن بشه، هیچ اتفاقی نیوفتاد و هیچکدوم از دکمه های ریموت کار نمیکرد (هنگ دستگاه).
نهایتا مجبور شدم دستگاه رو از برق بکشم و پس از روشن کردن مجدد دستگاه دیدم که آپدیت نشده
لطفا روش صحیح آپدیت رو آموزش بدید.
ممنون
دوستان دستگاه از لحاظ پخش خیلی قویه، پیشنهاد میدم الکی دعوا نکنید وعیب روش نذارید
نقل قول:
از روش سریع استفاده کنید اینجا رو با دقت ببنیند :
اگر مشکلی بود بفرمایید تا توضیح بدمکد:http://shop.xtreamer.net/Support/questions/1140/Emergency+procedure+for+SideWinder+2
الان این دستگاه کوچیک هم باهاش هست برای اپدیت کردن که رو صفحه گذاشتین
نقل قول:
نه , فقط میخواد نشون بده این 3 دکمه روی کنترل کاربرد داره