سری D5xxx بانه ای گیرنده داخلی سازگار با ایران ندرند و کاریش هم نمیشه کرد. هر کسی از بچه های اینجا هم رفته منو مخفی رو دستکاری کرده چیزی گیرش نیومده.نقل قول:
Printable View
سری D5xxx بانه ای گیرنده داخلی سازگار با ایران ندرند و کاریش هم نمیشه کرد. هر کسی از بچه های اینجا هم رفته منو مخفی رو دستکاری کرده چیزی گیرش نیومده.نقل قول:
usb3
استفاده کن
من مدل سیلیکون پاور یو اس بی 3 استفاده کردم هم 8 و هم 16 جواب داد.
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مدل سیلیکون پاور یو اس بی 3 استفاده کردم هم 8 و هم 16 جواب داد.نقل قول:
اینم عکس
سلام
با توجه به اینکه در انجمن گفته اند تلویزیون ال ای دی d5000 ساخت مالزی تیونر دیجیتالش مخصوص عراقه
سوال من ایه که ای میشه نرم افزار یا فریم ویر اروپایی ای مدل رو بریزم
1-درست میشه یا هنگ میکنه
با تشکر
سلام دوستان کمک فوری میخواستم
من قبلا از برنامه ruSamsungTVCommunicator استفاده کردم و لوکال ست رو تغییر دادم الان بعد مدتی می خوام لوکال ست رو برگردونم به حالت قبلی ولی هر کای میکنم دکمه فکتوری و سید کار نمیکنه لطفا جوابمو بدید
سلام
من یه تلویزیون سامسونگ مدلua40eh5000r از بانه خریدم فروشنده گفت گیرنده دیجیتال داره ولی الان فقط انالوگ سرچ میکنه و اصلا چیزی به اسم دیجیتال نمی بینی توسایت سامسونگ مالزی هم نوشته dtv tuner= ready یعنی ننوشته نداره .
ایا گیرنده دیجیتال داره فعال نیست یا کلا نداره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
چک کن توی منوی مخفی باید Local Set روی ED_IRAN باشه اگر هست و نمی گیره تیونر دیجیتال نداره.نقل قول:
سلام دوستان من یه ال ایدی 40 اینچ سری 5-5300 اسمارت دارم
مدلUA40EH5300RXN
Local Setغیرفعاله نمی شه تغیراش داد با این برنامه هر کاری کردم نتونستم میشه دقیقا توضیخ بدین چگونه کابل اینترنت ال ای دی رو به سیستم وصل کنیم من هر کاری کردم متصل نمیشه یک دفعه ای پی را اورد وارد کردم اما هیچ نشد وقتی ترم افزار باز می کنی وارد یک سایت میشه لطفا کسانی که انجام دادن توضیخ بدن ممنون
ظاهرا برنامه rusamsung رو سری E جواب نمیده باید از این روش سرویس منو رو unlock کنی:نقل قول:
وارد منو مخفی میشه امانمیشهLocal Setتعغیر داد همین اپشن قفل نمیشه بهش دست زدنقل قول: