سلام
دوستان کسی نمیخواد سوالو منو جواب بده؟توروخدا در مورد روشهای تست زنی کمکم کنید
فوری فوری:2::2:
Printable View
سلام
دوستان کسی نمیخواد سوالو منو جواب بده؟توروخدا در مورد روشهای تست زنی کمکم کنید
فوری فوری:2::2:
مرسی داداش. به نظر شما بهترین کتاب واسه تشریحی کدومشه؟نقل قول:
ببین تو یه سری از مباحث مثل لگاریتم، تصاعد، نامساوی و ... تشریحی خوندن فایده خاصی نداره. (مگر در موارد خاص). چون اکثرا تستاش آسونه. شما باید مباحثی رو اول بری تشریحی کار کنی که توش مشکل جدی داری.
نه بابا.این چه حرفیه.نقل قول:
راستی ببخشید من خیلی ورّاج تشریف دارم!
واقعا ممنون
در مورد چرت زدن ظهر تجربه ی خودمو بگم من از زمانی که یادم میاد بعد از کلاسای مدرسه حداقل 1 ساعت می خوابیدم ( البته تا 3 ساعت هم میشد) سال کنکور خیلی تلاش کردم که این خواب ظهرو حذف کنم ولی بعد ازیه مدتی دوباره به حالت قبل بر می گشتم و بعد از یه مدت دیگه بیخیالش شدم (هر چند که همیشه عذاب وجدانشو داشتم و فکر می کردم اگه ظهر نخوابم بهتر و بیشتر می تونم درس بخونم) البته یکی از دلایلش این بود که شبا تا دیروقت بیدار میموندم
خلاصه بهترین راه برای حذف خواب ظهر اینه که شب زود بخوابید.
1390/04/29
رييس كميسيون آموزش به ايسنا خبر داد:
سوابق تحصيلي تنها در صورت افزايش رتبه كنكوريها اعمال ميشود
رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي از تصويب اعمال تاثير مثبت سوابق تحصيلي در كارگروه ماده 4 براي كنكوريهاي امسال خبر داد.
علي عباسپور تهراني فرد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اعلام اين خبر تصريح كرد: براي جلوگيري از اجحاف حقوق داوطلبان آزمون سراسري، پيشنهاد تاثير مثبت سوابق تحصيلي در پذيرش دانشجو در كنكور 90 مورد تصويب قرار گرفت.
به گفته وي، با توجه به اينكه وزارت آموزش و پرورش عنوان ميكرد هنوز سوابق تحصيلي 10 تا 20 هزار نفر از دانشآموزان به سازمان سنجش ارايه نشده است، علاوه بر اين نمرات امتحانات نهايي سراسري از سال 84 به بعد بايد با هم تراز شود اما از آنجاكه ممكن است در يك سال تحصيلي امتحان مشكلتر و در سال تحصيلي ديگر امتحان سادهتري برگزار شده باشد براي تراز كردن نمرات و تحقق استانداردهاي برگزاري آزمون در امتحانات نهايي مقرر شد 25 درصد سوابق تحصيلي داوطلبان به صورت تاثير مثبت اتخاذ شود.
رييس كميسيون آموزش افزود: از سوي ديگر حدود 20 درصد از داوطلباني كه در آزمون امسال شركت كردند از داوطلبان قبل از سال 84 هستند كه فقط نمرات آزمون آنها در پذيرش دخالت داده ميشود در صورتيكه 80 درصد مابقي سوابق تحصيلي در گزينش آنها تاثير دارد بنابراين بايد براي اين دسته از داوطلبان هم تاثير سوابق تحصيلي اختياري باشد و در صورتيكه اين تاثير به نفع آنان باشد اعمال شود.
وي ادامه داد: معتقديم تا برگزاري آزمونهاي استاندارد توسط آموزش و پرورش به نحوي كه در حد آزمون سراسري باشد، و همچنين تا زمانيكه آموزش و پرورش در انتقال كامل اطلاعات به سازمان سنجش به گونهاي باشد كه اين سازمان بتواند نمرات سالهاي تحصيلي مختلف داوطلبان را تراز كند سوابق تحصيلي تاثير مثبت داشته باشد كه با تصويب اين پيشنهاد توسط كميته ماده 4 مقرر شد اگر سوابق تحصيلي دانشآموزان در نتايج آزمون 90 باعث افزايش رتبه آنها ميشود دخالت داده شود و در غير اين صورت صرفا همان نتيجه آزمون در پذيرش آنها اعمال شود.
به گفته نماينده مردم تهران در خانه ملت، يكي ديگر از دلايل تصويب چنين طرحي اين است كه امتحانات سراسري نهايي توسط مصحح تصحيح ميشود لذا ممكن است خطاي انساني در نتيجه آزمون تاثير داشته باشد، بنابراين از آموزش و پرورش خواسته شد آزمونها را به نحوي طراحي كند كه به صورت پاسخ كوتاه باشد تا اوراق توسط دستگاههاي كامپيوتري پيشرفته تصحيح شود.
وي با بيان اينكه تا زمانيكه ضريب امنيتي آزمون توسط آموزش و پرورش به لحاظ سختافزاري و نرمافزاري و استاندارد كردن سوالات تحقق نيابد بهتر است قانون تاثير مثبت سوابق تحصيلي در پذيرش داوطلبان به اجرا درآيد، تصريح كرد: البته آموزش و پروش توانسته در راستاي ساماندهي سوابق تحصيلي دانشآموزان با استفاده از سيستمهاي مجهز اقدامات خوبي انجام دهد به نحوي كه پيش از اين بيش از 10 درصد اطلاعات به سازمان سنجش منتقل نميشد اما در سال جاري اين ميزان به كمتر از 2 درصد رسيده كه قابل تقدير است.
رييس كميسيون آموزش در خاتمه خاطرنشان كرد: اگر آموزش و پرورش همت كند انشاءالله در سال 93 ميتواند به استانداردهاي مطلوب و مورد تاييد و همتراز سازمان سنجش دست پيدا كند، اگرچه قانون تاثير مثبت سوابق تحصيلي براي آزمون سال 90 به تصويب رسيده اما بهتر است تا زمان تحقق استانداردهاي مورد نياز در آموزش و پرورش تاثير سوابق تحصيلي به صورت مثبت در نظر گرفته شود.
منبع:
:11:کد:http://isna.ir/isna/NewsView.aspx?ID=News-1810191
===
آقا اینا که میمونن واسه سال بعد اعلام کنن یا گروهی چیزی بزنن ما رو هم دعوت کنید به هم روحیه بدیم :31: + مشورت و ... :31:
ببخشید یه مورد میگم هر کی خبری داره بگه :31:نقل قول:
من شنیدم امسال چون اولین سالیه که نمره ها تاثیر دارن جای معدل این قانون تاثیر مثبت اعمال شده و ممکنه سال بعد نباشه.
الان این خبر بالا رو خوندم اون قسمتی که قرمز کردم رو بخونید :31: چی شد بالاخره واسه سال بعد هم هست یا فقط امسال؟آخه اول خبر گفته در کنکور 90 ولی متنش میگه مثل اینکه حالا حالا ها هست :31:
چه می شود؟!خبری چیزی شنیدید لطفا بگید به منم خبر بدین :31:
(بدبختی اینه امسال انتخاباته باز قانون عوض نشه : دی )
:11:
من بعداز کلی فکر به یه نتیجه ای رسیدم :
به نظر من فرقی نداره چه در حالتی که فقط در صورتی که به نفعتون بود اضافه کنن چه در همه حالت تأثیر بدن
نمی دونم دقیقاَ چجوری بنویسم اما مثال ساده بگم فرض کنید 2تا فرزند یه خانواده هستن پدر و مادر میگن در صورتی که نمره هرکس بهتر شد جایزه ای واسش در نظر میگیریم درسته که اون فردی که نمره اش کمتر شده تنبیه نمیشه اما خب امتیازش از اون پایین ترمیشه و تشویق نمیشه...
یه مثال دقیقتر : نمره شما توی درس مثلا ادبیات خوب نشده ولی خیلیا نمرشون توی خوب شده درسته که نمره ادبیات شمارو تأثیر نمیدن توی کنکور ولی خب نمره ی اونایی که خوب شدنو تأثیر میدن و باعث افزایش رتبه اونا میشه در حالی که شما ثابت موندید .
واقعا شرمنده ام كردين:13: چقدر تحويل :2:خسته نشين يك موقع :31:حالاميشه جواب اين سوال رو بدين رشته ي من تجربيه ؟به نظرتون از چه درسي بايد شروع كنم؟من تصميم دارم چون رشته ام ربطي به رياضي نداره اونو تزنم به نظرتون درسته:41:
مسئله ی من واسه کسیه که چند تا نمرش خوب نشده :31:نقل قول:
اگه فقط تاثیر مثبت بدن خوب میشه خب ثابت میمونه :31:
اگه همه جوره تاثیر بدن منفی میشه و بیچاره میشیم :31:
بچه ها معلم دیفرانسیل من گف انگار امسال از همه ی سالها تعداد داوطلب رشته ی ریاضی کمتر از هرساله
امسال گویا چیزی حدود 180000 نفره
که برا 120000 نفر دانشگاه وجود داره! (تو رشته های سراسری)
کسی از این موضوع خبر داره؟
فک کنم منظورتون 180000 نفره! ولی تا اونجایی که من میدونم ظرفیت دانشگاه ها از تعداد داوطلب ها بیشترهنقل قول:
من یه برنامه از دفتر قلم چی گرفتم نوشته حسابان فصل اول ، یه برنامه هم از سایت خودش گرفتم نوشته حسابان فصل چهارم ، کدوم درسته ؟؟؟ من هر دوتارو خوندم ولی الان نمیرسم جفتشو مرور کنم!!!
ببخشید میدونم سوالم مربوط به این تاپیک نیست ولی تو تاپیک کانون پرنده پر نمیزنه!!:41:
خب مثلاَ شما چند تا نمره ات خوب نشده با این حساب افراد زیادی از شما نمره شون بهتر شده پس واسه اونا نمره مثبتی تأثیر میدن که رتبشون از شما بهتر میشه (در حالتی که درصد کنکور شما و بقیه اون افراد برابر باشه)نقل قول:
چه واسه شما منفی تأثیر بدن و چه بقیه به صورت مثبت افزایش بدن فرقی نداره
در دو حالت کسی که نمرش پایین شده ضرر میبینه .