بهترین شامپو از نظر شما برای جلوگیری از ریزش ونازک شدن مو چییه +تقویت ریشه ی مو+قیمت؟
Printable View
بهترین شامپو از نظر شما برای جلوگیری از ریزش ونازک شدن مو چییه +تقویت ریشه ی مو+قیمت؟
واقعا از شوره سر خسته شدم ... خیلی شدیده .. از شامپو 850 تومنی بگیر تا head and shoulders با قیمت 6500 استفاده کردم ... دکتر رفتم شامپو کتوکونازول 2% و .... داده ولی هیچ کدوم خوب نمیکه ... من نمیتونم حتی یه لحظه دست به سرم بزنم یه برفی از شوره از سرم میریزه ... شاید توی این همه شامپور head and shoulders بهترینش بوده که 50 درصد شوره سرمو کم کرده ... ایا درمان قطعی داره ؟ ایا ممکنه به آب حموم ربط داشته باشه ؟ یه به اینکه با آب سرد یا گرم موها رو بشوریم ؟ چون من با آب گرم موهامو میشورم...
دوست عزیز منم مشکل شبیه به مشکل شمارو داشتم و علتشو پیدا کردم
موهامو تمیز و کامل نمی شستم و سرم همیشه بوی شامپو میداد و شوره ی زیاد
البته این علت تجربی بود که گفتم نه علت علمی و پزشکی
یه بار سرمو تراشیدم تا به پوستش دسترسی کامل داشته باشم .فعلا که موهام خوبن و شوره اصلا ندارن
معمولا وقتی چرب میشن ، بعد از شستن شوره پدیدار میشه و به شامپو و ... ربطی نداشت(تجربی)
من چند ساله که که از چربی و پوسته زدن شدید موهام در عذابم البته ریزش مو هم همراه هست البته نمیدونم این ریزش مو طبیعی هست یا نه چون ریزش 100 مو در روز میگن طبیعیه و منم کلا از شونه کردن خوشم نمیاد میترسم موهام بریزه حتی موقع شامپو زدن هم از چنگ زدن پرهیز میکنم و ماساژ میدم و برای همین هر شب حداقل ده تار مو رو متکام میبینم صبح پامیشم چون شونه نمیکنم موهامو احتمالا این موها بینشون میمونه و موقع حموم و خواب میریزه ده بیستایی ...
خلاصه پارسال همش تو خونه بودم گفتم موهام از ته بزنم با تیغ زدم و بعد دو سه روز دیدم یه پوسته هایی باز رو موهام میزنه و سریع کلم چرب میشه با اینکه از ته زدم گذاشتم دو سه هفته بلند شد و باز با تیغ زدم و باز همینطور شد خلاصه تا تابستون امسال دو سه بار دیگه با تیغ زدم و دیگه نزدم الان بلنده دیگه یکی دوماه پیش که این پوسته ها بدتر شد ( پوسته های چرب و بزرگی هست ) رفتم مختصص
برام شامپو سریتا و تالگومد مای نوشت و گفت هر دفعه میری حموم یه بار در میون از این شامپو استفاده کن یعنی امروز رفتی حموم از سریتا استفاده کردی پس فردا میری از تالگومد استفاده کن که عادت نکنه به سیستم این شامپو . تو این مایه صحبت ها کرد
الان یه ماه هست میزنم اینا رو فکر میکنم پوسته های سرم کم شده ولی تو صورت و ابروهام الان پوسته میزنه و خشک میشه خیلی بد شده نمیدونم ادامه بدم یا نه
این درماتیت سبوره نیست ؟
در ضمن اینم بگم که من تالاسمی مینور دارم . برای ریزش مو باید ازمایش خون بدم ؟
این چیزی که گفتید رو من خیلی وقته شنیدم ... من موقعی که سرمو با شامپو میشورم کامل کامل میشورمش که اصلا شامپو توش نمونه و شوره بزنه ... من موهای خشکی دارم و کلا پوست خشکی دارم ... این شوره توی ریش هام هم هست ... طوری که وقتی ریش هامو میزنم توی صورتم پر از پوسته هستش که با دست روی لپم میکشم همش توی هوا پخش میشه ... لب هام هم خشکه شدید میزنه که براش یه تاپیک جدا باز کردم که البته امیدی هم ندارم درمان شه ... من الان 22 سالمه و 18 19 ساله که با خشکلی لب و 5 6 سالی با شوره سر دست و پنجه نرم میکنم ...:41:نقل قول:
یه شامپو هم من معرفی میکنم یه راهنما داخلش هست حتما بخونیدنقل قول:
TALGOMED مارک MY
طریقه مصرف هم یک شب در میان از شامپو فوق طبق دستور مصرف استفاده کن. وقتی شوره سرت رفع شد از شامپو آلوورا مای در کنارش استفاده کن
سلام خانوم یا اقای tiger لطفا جواب این سوال من هم بدید من ابتدا تا سن 20 سالگی اصلا ریزش نداشتم ولی یه چند بار تاف زدم و سرم شروع به ریزش کرد ولی نه در حدی که بخواد باعث کم پشت شدن بشه و حتی می تونم بگم اصلا در میزان حجم موم هیچ تاثیری نگذاشت ولی بعد از 2 سال و نیم دچار بیماری دستگاه گوارشی شدم به طوریکه هرچیزی رو که می خوردم فورا دفع میشد و شکمم خیلی روان بود که بیشتر دلیل این بیماری رو عصبی می دونستن این موضوع هم اوایل در ریزش سرم اصلا تاثیر نگذاشت یا من متوجه نشدم ولی بعد از گذشت 4 ماه یه مقدار تغذیه ام بد شد و در عرض 2 الی 3 هفته حدود 15 کیلو کم کردم و ریزش شدید به خصوص عقب سر یا به قول شما قله سر که از جلو کم پشت تر شد ولی کف سرم معلوم نبود بعد از مدتی یکی از ماینوکسیدیل پیشنهاد داد و گفت توایل ریزش زیاد و بعد از دو سه هفته کم میشه رشد مجدد شروع میشه مام زدیم ولی ریزش زیاد شد و اصلا قطع نشد هیچ باعث شد مو هام فوق العاده نازک و قله سرم کف سر تا حدودی معلوم بشه به همین خاطر مصرف رو قطع کردم و از محلول فولیکا استفاده کردم ریزش کمتر شد ولی دیگه اون قسمت سرم پر پشت نشد الان یه مدته دارم فینپشیا به همراه قرص اکوفن و شامپو و محلول (Erikeh) استفاده میکنم به همراه چوشانده چلتوک (سبوس برنج) که میگن پر از ویتامین B هستش این موارد مصرفی رو چطور می دانید ایا اصلا ریزش مو هام ارثیه و باید فینپشیا بخورم یا نه در ضمن یه قرص که ادامه دهنده راه فینپشیا هست تازه تولید شده به اسم دوتاستراید خریدم که میگن بهتر از فینپشیا هستش ولی جرات نکردم مصرف کنم نظرتون چیه
سلام
دوستان عوارض مصرف فین پشیا چیه؟
من امروز یه جت خوندم که باعث بزرگی سینه میشه و بعد از 18 ماه مصرف باعث چین و چروک های شدید در پوست میشه به طوری که سن طرف رو خیلی بالاتر نشون میده.حقیقت داره؟
بنظرم کمبود برخی ویتامین ها و املاح موردنیاز بدن در کنار استرس و مشکل عصبی شما عامل اصلی این معضل بودهنقل قول:
البته ابتدا باید ازمایش بدید (آهن ، تیروئید ، تستسترون و ...) تا دلیل ریزش مو مشخص بشه
اگه مشکل شما هورمون تستسترون نیست (عامل ریزش ارثی) نیازی به مصرف به داروهای هورمونی مثل فین پشیا و دوتاستراید نیست
اما اگه ارثی بود اونوقت قرص های هورمونی بسیار مفید هستند
دوتاستراید قویتر و تاثیرگذار تر از فیناستراید (فینپشیا) هستش و تاثیر بیشتری در رویش مجدد مو داره
اما توصیه من اینه که زیرنظر پزشک مصرف بشه یعنی پزشک کم کم فین پشیا رو قطع کنه و بعد دوتاستراید رو تجویز کنه
(راستی دوتاستراید رو چند خریدید؟)
منهای درمان دارویی برای افرادی مثل شما استفاده از مالتی ویتامین ها توصیه میشه
البته اکوفن خودش یه مالتی ویتامین محسوب میشه و تقریبا تمام مواد مورد نیاز مو رو تامین میکنه
موفق باشید
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
فین پشیا یا همون فیناستراید 1 میلی گرم عوارض خاصی نداره فقط تا 2.5% میل جنیسی رو بطور موقت کاهش میدهنقل قول:
کلا با قطع فیناستراید 1 میلی گرم (تاکید میکنم نوع ا میلی گرم نه 5 میلی گرم) عوراض اون به مرور رفع میشه
البته بزرگ شدن سینه ها و لب ها از عوارض فیناستراید هستش که نادر هستش و درضمن تغییراتش آنچنان قایل مشاهده نیست
قرص جدیدی تحت عنوان دوتاستراید منتشر شده که چون قدرت بیشتری نسبت به فیناستراید داره عوارضش هم بیشتره
حتی این دارو هم عوارض حادی نداره
سایر چیزهایی که در مورد فیناستراید 1 میلی گرم میگن علمی نیست و یا اشتباها عوارض نوع 5 میلی گرم اون رو با 1 میلی گرم یکی میکنند
موفق باشید
سلام این دوتاسترایدی که من گرفتم وقتی بارکدش رو بررسی کردم دیدم مربوط به کشور ترکیه هستش من 42 هزار گرفتم در ضمن من وقتی دکتر میرم ازمایش نمی نویسن و میگن هرچی خودمون تشخیص بدیم میخاستم خودم برم از مایشگاه و این ازمایشات رو بگم ازم بگیرن ولی ندونستم در مورد تستسترون بگم چه ازمایشی بگیره اگه میشه شما اسم این نوع ازمایش رو بگید تا برم ازمایش بدم ممنوننقل قول: