آره راست میگینقل قول:
بازی کردن بازیهای قدیمی همیشه یه ریسکه...ریسکه چون ممکنه اون تصویر زیبا و بعضا بی عیب و نقصی که از اون بازی در ذهنته تخریب بشه و دیگه وقتی خاطره ی اون بازی رو مرور میکنی لذت کمتری نصیبت بشه.
من چند وقت پیش دووم 3 رو بازی کردم یاد قرضام افتادم
گیم پلی از مد افتاده ... اصلا یه جوری شدم
البته هیلو 1 رو وقتی بازی کردم تنها چیزیکه ضایع میزد طراحی لول ها بود وگرنه بقیش هنوزم حرفه ای بود
اگه می خواستن ریمیک اونو بدن می شد همون استار 2 که دادن : دینقل قول:
از اونجایی که بیش از پنج سال از آخرین نسخه هیتمن میگذره و شماره های سه گانه ی ابتدایی رو خیلی از گیمرهای امروزی اصلا تجربه هم نکردن کاش قبل از ریلیز این شماره یه نسخه بازسازی شده ابتدا از بازی منتشر میشد تا فروش بازی بیشتر تضمین بشه. اشتباهی که بلیزار کرد و فاصله ی زیاد بین شماره اول و دوم استارکرفتش باعث شد این شاهکار اون حدی که انتطار میرفت در زمینه فروش خوب عمل نکنه.
+
من که کلا زیاد با هیتمن حال نکردم .. تنها چیزی که از نسخه اول یادمه این بود اسمش مامور 47 هست و وقتی یکی رو میکشتی می شد لباساش رو تنت کنی :
البته نکه بازی بد باشه... اتفاقا چیز خیلی جالبی بود ولی خوب من اون موقع زیاد تو نخ مخفی کاری نبودم... فقط بازی های بکش بکش : دی
نسخه دو ولی خیلی خدا بود ... از باکس شاتش گرفته تا همه چیز بازی خیلی به نظرم خوب بود. کلا با اینکه سه سال بعد از نسخه اول اومد اما خیلی بیشتر تو یادم مونده
+
این نسخه هم تا اینجا ویدئوهای بازی که خوب بودن
نمیشه گفت جز بهترین های سال میشه ولی مطمئنا مثه نسخه های قبل یه بازی خوب باید بشه ;)