نه آقا جان نمیشه مسی کردنقل قول:
شما تا آخر عمرت فیبر نوری شدی
فیبر نوری بخاطر اینکه سیستم اکانتینگ در پیتشون نمیتونه حجم مصرفی رو محاسبه کنه
از شرکتای خصوصی گرفتن
فقط مخابرات میده بصورت نا محدود
Printable View
نه آقا جان نمیشه مسی کردنقل قول:
شما تا آخر عمرت فیبر نوری شدی
فیبر نوری بخاطر اینکه سیستم اکانتینگ در پیتشون نمیتونه حجم مصرفی رو محاسبه کنه
از شرکتای خصوصی گرفتن
فقط مخابرات میده بصورت نا محدود
سلام به همه ADSL باز ها :31:
سوالم اینه : میشه اگر من اینترنت از شاتل داشته باشم ،بعد از اینکه مدت سرویس تموم شد برم از مخابرات سرویس بگیرم؟ مشکلی با مودم USB شاتل ندارن؟ کسی قبلا امتحان کرده؟ اگه قبلا جواب داده شده شماره پست رو بگین :31:
کارت کارشناسی ارشد جعلی ببرید چو استعلام نمیکنن.من هنوز منتظرم تا جواب کنکورم بیاد تا ببینم کارت دانشگاه چجوری تا جعلش کنم.
اگر سوالی داشتید بگید.:31:
.................................................. ............
اگر هم خاستن استعلام کنن. یه وب راه میدازیم به اسم دانشکده علوم پزشکی(رزمندگان) تا بیان اونجا استعلام کنن.:31:
معمولا مشکلی پیش نمیاد ولی من خودم از یو اس بی امتحان نکردم.من با مخابرات 3 شرکت عوض کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم.نقل قول:
شما چرا از یو اس بی استفاده میکنید؟از لن استفاده کنید
آقا بعد از کلی بگیرو ببند و زنگ و دادو بیداد adsl من وصل شد نه اشکال از مودم بود نه تنظیمات از طرف خودشون بود ولی دوستان خیلی هم با دیال آپ فرق چندانی نداره سرعت دانلود که داغونه
اینم 128 مخابرات در بهترین حالت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گفتم.فقط باید با پشتیبانی صحبت کنی و همینطور هر چی اون میگه تو هم یه چیزی بگی:31: تا واسه خلاص شدن از دستت سریع مشکلت رو حل کنه.از این بعد هم که اینترنتت ردیف شده اگه مشکلی پیش اومد 99 درصد مطمئن باش مشکل از مخابراته.:21:نقل قول:
سرویس چند گرفتی؟سرعت دانلودت با DU METER چنده؟ترجیحا یکساعت رو بگو
دیروز دوستم رفته بود از مخابرات ADSL بگیره ... بهش گفته بودن به خونه تا 256 میدن ... پس چرا بعضیا میگن مخابرات 256 نمیده ؟!!
شاید دوستت دانشجوی ارشد بودهنقل قول:
بهر حال تا الان که نمیدادن هنوزم فکر نکنم...
نه بابا ... دانشجوی کارشناسیه ... اما هیچ ربطی نداره ... هیچ مدرکی ازش نخواستن ... راحت ثبت نام کرد ...