متاسفانه این بازی یه ویژگی خیلی بد داره و اونم اینه که هر چی بازی میکنی خسته نمیشی :41:
Printable View
متاسفانه این بازی یه ویژگی خیلی بد داره و اونم اینه که هر چی بازی میکنی خسته نمیشی :41:
یکی به من تازه وارد بگه الان من باید چکار کنم.تازه اول بازی هستم از تو خونه شروع شده سلاح و ماشین بهم داده .
حالا هدف چیست بر بیرون هرچی ادم ابی پوش دیدم بکشم یا ماموریت خاصی رو باید برم دنبالش.اگر این جوری هست چرا تو بازی نقطه خاصی رو نشون نمیده؟
salamنقل قول:
دکمه ی Tab و بزن یه موبایل میاد رو صفحه.یکی از گزینه ها mission هست. روش کلیک کن و خلاص.:20:
من یک جای بازی گیر کردم اونجایی که از لوستر آویزون میشه و پس از مدتی لوستر سقوط می کنه و باید یک غول را بکشی من نمیتونم بکشمش حدود 10 بار را رفتم ولی بازم مردم
و آنگاه خداوند RPG را آفرید:31::31::31:نقل قول:
پسر با آر پی جی بزن مخشو بیار تو حلقش:31:
آر پی جی ندارم که بزنم. من که نمی تونم رد کنمش اگه کسی بلده راهنمایی کنه و یا راهنمای کل بازی را بزارهنقل قول:
سلام دوستان من اولین مرحله رو رفتم .حالا داخل یه خونه ام که همینجا سیو شده . . کجا باید برم چیکار کنم هیچ ماموریتی بهم نمیده . راهنمایی میخوام
با ایکس باکس بازی میکنم
بزن تو مخش.کار دیگه ای نمییتونی بکنی.اگه هم دیدی خیلی سخت شده برو تو گوگل یه سرچ کن رمزاش میاد.رمزارو تو موبایلت بزن هر چی خواستی برات باز میکنه:20:نقل قول:
باید موبایلتو بیاری رو صفحه،فکر کنم دکمهی back باشه.بزن بعدش برو تو mission و تمام.:20::5:نقل قول:
نقل قول:
گرافیک بازیو بیار روی پایینترین حد ، منم همین مشکلو داشتم وقتی گرافیکو آوردم پایین حل شد. :)
سعی کن با تفنگت با سرعت به سرش تیراندازی کنی.نقل قول:
من یک جای بازی گیر کردم اونجایی که از لوستر آویزون میشه و پس از مدتی لوستر سقوط می کنه و باید یک غول را بکشی من نمیتونم بکشمش حدود 10 بار را رفتم ولی بازم مردم
راحت میمره.
فقط به هدف بزن.