نقل قول:
شما این پایان رو ندیدی فکر کنم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این پایان شما جلو پرتاب موشک ها رو میگیریو دارک وان ها زنده میمونند!
Printable View
نقل قول:
شما این پایان رو ندیدی فکر کنم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این پایان شما جلو پرتاب موشک ها رو میگیریو دارک وان ها زنده میمونند!
احتمالا نظرت عوض بشه، منم اولش همین نظرو داشتم ولی تو بعضی جاها یه نورپردازی هایی دیدم که خیلی چشمو گرفت.نقل قول:
کی میگه گرافیک و نورپردازش از Crysis 3 بهتره ؟؟؟؟؟؟
Crysis 2 نور پردازش بهتر بود .
اما از محیط بازی خوشم اومد .
ولی در کل به کرای نمی رسه .
البته شاید نظرم عوض شه .
چون کلاً 10 دقیقه بازی کردم
مطمئنن نورپردازیش اگه بیشتر نباشه کمترم نیس.
میشه لینک بدی ؟نقل قول:
الان چک کردم برای دیدن پایان دوم خیلی کارا لازمه ! و فقط به انتخابهای بازی ربطی نداره! تو چند تا از مرحله ها کسی رو نباید بکشی کلی کار باید انجام بدی به کلی از گفتگو ها به دقت گوش بدید و ...همون تو یوتوب ببینی بهتره!
یا اگه خودت میدونی بگو باید چه کارایی کرد.
خیلی طولانیه ! اینجا میتونی ببینی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی کاراش که اصلا ربطی نداره به دیدن یه پایان خوب ... مثلا اگه گیتار نزنیمو بقیه کارا رو انجام بدیم یعنی نمیشه ؟ :n04:نقل قول:
اگه اینجوری باشه که خیلی بی مزه س ... لا اقل یه هینت تو بازی میزاشتن و این چیزا رو به گیمر میگفتن.
راستی نسخه جدید که دان نکردی ؟نقل قول:
نکنیا واسه Ranger Mode فقط کرک Reloaded بریز باز میشه !
قبلیشم همین مسخره بازیا رو داشت مثلا به اون بچهه اول بازی باید پول میدادیم و ...نقل قول:
نکته مسخره تر اینه که تو ورژن قبلی اکه پایان خوب رو ببینی این بازی برات مسخرست چون تو پایان خوب همه دارک ها زنده میمونن وو موشک شلیک نمیشه
جدی ؟ :n04: ایول باید امتحان کنم.نقل قول:
راستی نسخه جدید که دان نکردی ؟
نکنیا واسه Ranger Mode فقط کرک Reloaded بریز باز میشه !
یعنی پایان هر دو نسخه یکییه ؟ :n15:نقل قول:
نکته مسخره تر اینه که تو ورژن قبلی اکه پایان خوب رو ببینی این بازی برات مسخرست چون تو پایان خوب همه دارک ها زنده میمونن وو موشک شلیک نمیشه
نمیدونم چرا گیم دیزاینرای بازی بر خلاف گروه فنی اینقد ضعیف عمل کردن :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای باز شدن Ranger Mode !
کاشکی زودتر میزاشتی دو ساعت داشتم دنبال لینکش میگشتم. دانلود کردم و ریختم. رنجر مدش آزاد شد ولی گند زد تو فریم ریت بازی ! :n09:نقل قول:
حالا اینم دانلود میکنم میریزم شاید مشکل فریم ریت حل بشه ... چیکار کنم تو این مشکلو نداشتی ؟
من از اولش مشکل فریم ریت داشتم بعدش یه آپدیت 45مگی دانلود کردم و مشکلاتم برطرف شد و راحت بازی کردم.
الان این کرکو ریختم فریم ریت بهم 20 تا 22 میده رو آخرین گرافیک (بدون AA و Tesselation)
آقا دمت گرم عجب چیزی آپ کردی ... مشکل رنجر مد که حل شد ... فریم ریت بازیم از قبل خیلی بهتر شد :n04:نقل قول:
با اون کرکه سالم که قبلا بازی میکردم روی 25-30 بود الان با این روی 30-45 :n04:
کلا دمت گرم :n02: