دنیلسون: سسک در آرسنال خواهد ماند
هافبک برزیلی باشگاه آرسنال باور دارد سسک فابرگاس این فصل در آرسنال باقی خواهد ماند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با وجود اینکه آرسن ونگر و مسئولین آرسنال تاکید کرده اند که علاقه ای به فروش سسک فابرگاس ندارند، اما بارسلونا همچنان دست از تلاش نکشیده است و به دنبال کاپیتان توپچی هاست.
با این وجود دنیلسون، هافبک برزیلی آرسنال که بصورت قرضی به سائوپائولو پیوسته است باور دار فابرگاس در فصل جدید نیز در آرسنال حضور خواهد داشت.
" این بسیار مهم است چون هواداران، اعضای باشگاه آرسنال و همه عاشق سسک هستند و معتقدم او می ماند."
دنیلسون که در سال 2006 از سائوپائولو به آرسنال ملحق شد، از آرسنال درخواست کرد تا یک سال بصورت قرضی در تیم سابقش باز گردد تا نزدیک به دختر 3 ساله خود زندگی کند. اما مرد 23 ساله برزیلی امیدوار است بتواند سال آینده خود را در سطح ترکیب اصلی آرسنال برساند.
" برای لندن و آرسنال دلم تنگ می شود. من برای 5 سال در آنجا زندگی کردم، این زمان طولانی برای من است. اما فکر می کنم فصل آینده باز خواهم گشت."
دنیلسون می داند فشارها بر روی آرسن ونگر تا چه اندازه زیاد است اما وی به حمایت از مربی خود پرداخت.
" همه می دانند آرسن ونگر مرد درجه یک و مربی سطح بالایی است. او تنها یک مربی نیست بلکه به مانند یک پدر است. برای من و بازیکنان فوق العاده است زیرا او به بازیکنان کمک میکند."
و در آخر دلیسون اعتقاد دارد آرسنال نیازی ندارد همانند دیگر قدرت های پول های زیادی خرج کند و مطمئن است که تیم در این فصل فاتح جام خواهد شد.
" اگر به منچستر نگاه کنید، چلسی و منچستر سیتی بازیکانان زبادی می خرند، آنها پول زیادی برای خرید بازیکنان خرج می کنند اما آرسنال به آن کار نیازی ندارد.
ما تنها نیاز داریم تا بازی کنیم و خود را نشان دهیم. این فصل 100 درصد مطمئنم که انها می تواند جام ها را از آن خود کنند."